Skip to content

Funko Pop: Samlarpop! dockor och actionfigurer

Vi presenterar dessa små dockor, gillade av de största film- och TV-serie fansen. En hel värld av storhuvade dockor för att locka de största nördar där ute. Funko Pop! är trendiga och här på Funidelia har vi hundratals. Vem du än kan föreställa dig, från alla dina favoritfilmer och TV-serier. Har du inte hört talas om dem?

Vi har alla karaktärer från sagor som The Avengers, Star Wars och Harry Potter, till de populäraste Disney-prinsessorna, skurkarna och prinsarna. Karaktärer från serier som Game of Thrones, Rick och Morty, Dragon Ball och Vänner och de bästa videospelen som Fortnite och Minecraft.

De är de perfekta presenterna för dina nördiga vänner eller bara för dig själv. Dessa samlingsbara dockor kommer att se bra ut på dina sovrumshyllor, eller i ett glasskåp där du kan visa upp dem alla. På grund av detta kommer vi att visa dig några av de bästa Funkos vi har i vår webbshop. Gör dig redo att dyka in i världen av dessa söta små dockor!

Marvel och DC Comics Funko Superhjältar

Vi har alla de bästa superhjältarna och skurkarna i Funko-form från de två stora serie och filmfabrikerna, DC Comics och Marvel. Från Batman till Jokern, Blixten till Thor och från Spindelmannen till Thanos.

Dessa karaktärer utgör en del av den omfattande Funko Pop! Avengers-kollektionen, med alla de viktigaste hjältarna och skurkarna. Du kan också hitta olika versioner av karaktärerna, med olika kläder från de olika filmerna. Så du kan välja om du vill ha Captain America eller Iron Man från Infinity War eller Avengers: Endgame.

Harry Potter Funko

Denna magiska saga har också en egen samling av Harry Potter Funko-dockor, med de viktigaste karaktärerna i Harry Potter och Fantastic Beasts-böcker och filmer.

Vi har karaktärer som Harry, Hermione och Ron i olika kläder, klädd i deras vardagliga Gryffindor-kläder och även i andra mer detaljerade situationer. Till exempel kan du hitta Harry på Yule Ball, Hermione och hennes Time-Turner-klocka, eller Ron som åker på sin kvast i sin Quidditch-mantel. Vi har också fantastiska karaktärer som den älskvärda Dobby, den imponerande Fawkes, professor Albus Dumbledore eller Mad Eye Moody.

Du kan också skapa en enorm samling med vår Fantastic Beasts-serie! Med Newt Scamander, unga Dumbledore och alla djuren, som Chupacabra, Matagot och Thestral.

Game of Thrones Funko

Serien som markerade före och efter seriestreaming. Strider, intriger, drakar och den ständiga kampen om makten över de sju kungarikena… Återskapa det i ditt hem med dessa Game of Thrones Funkos. Daenerys, Jon Snow, Tyrion, de tre drakarna, den älskade Direwolf, Ghost, och naturligtvis, de onda White Walkers och deras Night King. Varje karaktär i sagan kan bli din.

Men bäst av allt är att du kan hitta karaktärer som bär kläder från olika säsonger. Hitta till exempel Daenerys på Iron Throne, som flyger på sina älskade drakar, eller som Khaleesi under den första säsongen.

Videospels Funkos

Spelare kan också samla Funko-karaktärer från sina favorit-videospel. Oavsett om det är nya spel som Fortnite, Gears of War eller legendariska klassiska spel som Street Fighter, Tekken eller Crash Bandicoot.

Men stjärnorna i vårt videospel Funko-butik är de olika Fortnite Funkos, ett videospel som har revolutionerat spelarvärlden under de senaste åren och är extremt populär bland ungdomar. Dess världar, spelalternativ och det stora antalet karaktärer, vapen och (varför inte) roliga danser, gör det till ett unikt spel. Nu kan du samla alla karaktärer i denna roliga pop-form!

Stranger Things Funko

Mysterier, skrämmande monster och parallella världar samlas i Stranger Things. Efter samma mönster som fungerade så bra i The Goonies och Super 8, innehåller denna serie huvudpersoner i tonåren som blir involverade i otroliga äventyr.

Efter tre säsonger har Eleven och hennes vänner förändrats mycket, vilket du kommer att se i dessa Funko Pop Stranger Things. Till exempel kan du få Eleven med hennes rakade huvud och sjukhusklädsel från den första serien, eller hitta henne i hennes säsong 3-outfit. Skapa din egen ”Upside Down” och ta hem dessa otroliga Funko Pop!

Disney Funko

Om du är ett fan av Disneys animerade värld, har du tur. Vi har alla prinsessor, prinsar och andra karaktärer i vår Disney Funko-butik.

Den lilla sjöjungfrun, Elsa from Frozen, karaktärerna från Toy Story, Aladdin och Jasmine på den magiska mattan och Simba från Lejonkungen kan alla bli dina. De är också en fantastisk gåva till de små i familjen, eller något fan av den animerade filmvärlden som vi har vuxit upp med som barn.

Rick och Morty Funko

Låt oss avsluta med lite tecknat, även om dessa är mer för vuxna än barn. Vi pratar om de senaste animerade TV-serie fenomen, Rick och Morty. En rolig serie med en berusad, galen forskarfarfar och hans barnbarn, tillsammans med resten av familjen.

Du kan samla dessa Rick & Morty Funkos, alla karaktärer från denna galna serie. Samla dina Rick och Morty funkos från olika säsonger, tillsammans med andra karaktärer som Jerry, Beth, Snowball och Squanchy!

Funko Pop! är här för att stanna, och här på Funidelia har vi allt du kan föreställa dig!

Have fun!