Skip to content

Halloween MaskeraddrÀkter

Klassiska Halloween maskeraddrÀkter

Även om man till och med pĂ„ Halloween ocksĂ„ pratar om trender och det varje Ă„r finns maskeraddrĂ€kter som blir de mest eftertraktade, finns det Ă€ven klassiska Halloween maskeraddrĂ€kter som alltid triumferar: clowner, hĂ€xor, zombies, vampyrer, demoner, skelett, varulvar, spöken, pumpor …

Det kan vara sĂ„ att du inte riktigt Ă€r den dĂ€r som Ă€lskar att klĂ€ ut sig och överraska utan föredrar att vĂ€lja Halloween maskeraddrĂ€kt för hela livet, eller att du Ă€r en traditionell person som, nĂ€r du tĂ€nker pĂ„ rĂ€dsla, kommer du bara att tĂ€nka pĂ„ Greve Dracula eller Salems hĂ€xor, eller att mode och trender passerar och du gillar att satsa pĂ„ klassikern …
Oavsett anledning, hÀr kommer vi med nÄgra idéer för dig att hitta den perfekta lÀskiga drÀkten som alltid kommer att vara en framgÄng pÄ Halloween.

Halloween-clownmaskeraddrÀkter: den farligaste galenskapen

Även om vi pĂ„ senare tid ser dessa maskeraddrĂ€kter av skĂ€l som inte har nĂ„got att göra med Halloween sĂ„ satsar vi fortfarande pĂ„ mördare-clowndrĂ€kten som en rolig drĂ€kt att skrĂ€mmas med under detta firande. Alltid med ”bra vibbar” …

Vampyr maskeraddrÀkt: blooooooooood !!

VampyrdrÀkten Àr en av dem som alltid kÀnns bra pÄ HalloweenkvÀllen. Du kan bli den vampyr eller vampyrinna du gillar mest, men glöm inte de skarpa huggtÀnderna, accessoarer med falskt blod och, naturligtvis, en bra vampyrsminkning i svarta, vita och grÄtoner för en blek mörk look.

Zombie maskeraddrĂ€kter: hjÀÀÀÀÀrrrrnoooor … !!

Vad skulle Halloween vara utan zombies? Det finns mÄnga sÀtt att designa din zombiedrÀkt pÄ: med en hemsk mask och med dina vanliga klÀder men fÀrgade med blod eller sÄ kan du handla en av dessa makabra och skrÀmmande drÀkter med de levande döda.

Kom ihÄg att din maskeraddrÀkt blir mycket mer realistisk om du lÀgger till nÄgra karaktÀristiska proteser, sÄr gjorda med flytande latex och falskt blod. Detaljerna pÄ inte saknas!

HÀxmaskeraddrÀkter: plocka fram din onda sida

HĂ€xor Ă€r andra stamgĂ€ster pĂ„ HalloweenkvĂ€llen. Missa dem inte! För att skapa en komplett hĂ€xa maskeraddrĂ€kt finns det ingenting bĂ€ttre Ă€n att skaffa en hĂ€xdrĂ€kt och lĂ€gga till accessoarer som vĂ€ldigt coola fĂ€rgglada randiga strumpor, en peruk, en spetsig hĂ€xhatt, en kittelformad vĂ€ska och naturligtvis kvasten! Du kan ocksĂ„ hitta de mest sexiga hĂ€xversionerna … 😉

MaskeraddrÀkter med demoner och djÀvlar: helvetets kungar

Demoner och djĂ€vlar och djĂ€vullinor… Alla dyker upp för att fira Halloween med sina röda klĂ€der, sina horn och deras trident. DemonmaskeraddrĂ€kter och Ă€r alltid skrĂ€mmande för att sprida rĂ€dsla pĂ„ Halloween!

SkelettmaskeraddrÀkter: vi dör för dina ben

Vi gillar att röra pĂ„ skelettet pĂ„ Halloween, och om du vill göra det lite mer ”bokstavligt” Ă€n nĂ„gonsin sĂ„ kommer dessa skelettdrĂ€kter att vara ditt bĂ€sta val.

Du kan göra det pÄ ett mer originellt eller mer elegant sÀtt, det finns nÄgot för alla! Glöm inte smink och dekorativa accessoarer om du förbereder en fest hemma.

Andra originella Halloween maskeraddrÀkter

VarulvsdrÀkter: för att yla mot fullmÄnen

Varulvarna missar aldrig sitt besök pĂ„ Halloween (Ă€ven om det inte sammanfaller med fullmĂ„nen). Dra nytta av mörkret för att ge dig ut … och klĂ€ dig ut som en varulv!

Spöke maskeraddrÀkter: föredrar du skrÀck eller död?

Vill du klÀ dig ut som ett spöke pÄ Halloween men vill ge en annan touch till din outfit i Är? Titta pÄ dessa förslag med klassiska och eleganta spöken.

PumpadrÀkt: Trick or Treat?

Vi avslutar denna genomgÄng med de mest originella lÀskiga maskeraddrÀkterna med den ack sÄ viktiga Halloweensymbolen: pumporna.

Vi vet att du kommer att anvÀnda dem för att dekorera, men vad tror du om att klÀ ut sig som en pumpa? FrÄn den mest djÀvulusiska till den roligaste.

Och om du inte gillar att klÀ ut dig? Tja Halloween tillbehör och eller skrÀckmasker

Tro det eller inte, JA, det finns mÀnniskor som inte gillar att klÀ ut sig.

Ja, precis som du hör. Det kanske till och med Ă€r du som inte Ă€r motiverad av att klĂ€ ut dig … kanske för att du inte har upptĂ€ckt hur kul det Ă€r. Eller kanske det faktum att om du tar pĂ„ dig en drĂ€kt sĂ„ ger det dig allergi …

Men du vill sĂ€kert svika pĂ„ Halloweenfesten som du har blivit bjuden till, eller hur? Och om du föredrar att vara lite mer anonym bland zombies, spöken, vampyrer … det Ă€r lugnt, vi har lösningen: skrĂ€mmande Halloween accessoarer.

Om du redan har bestĂ€mt dig för att inte bĂ€ra en HalloweendrĂ€kt och inte vet hur du ska kamouflera dig den dagen, titta pĂ„ dessa Halloween accessoarer, ett bra sĂ€tt att ”nĂ€stan bĂ€ra” en drĂ€kt eller Ă„tminstone bĂ€ra rĂ€tt look för kvĂ€llen, men utan att behöva ha en full maskeraddrĂ€kt…

Ibland behöver du bara bÀra ett föremÄl som fÄr dig att integrera pÄ HalloweenkvÀllen.
En motorsĂ„g som kan orsaka panik vart du Ă€n gĂ„r som Leatherface, en lie som ser ut som Dödens, en motorsĂ„g som Jasons eller en trident som sjĂ€lvaste mörkret han sjĂ€lv …

Du kan ocksĂ„ sĂ€tta pĂ„ dig en Halloweenperuk och nĂ„got distinkt tillbehör mer …

Ett diadem med en kniv som gÄr igenom huvudet med vilket det som ser ut som att du bara utsatts för en hemsk attack (Kom ihÄg! LÀgg lite falskt blod för att ge det hela en mer realistisk touch).

Eller om du föredrar att vara en skrÀmmande vampyr. Du mÄste sminka ditt ansikte i vitt och sÀtta pÄ dig en spektakulÀr Halloweenperuk som den hÀr.

Du kan ocksÄ bli en av de mest emblematiska karaktÀrerna pÄ bioduken, Äterigen, sminka ansiktet i vitt, mÄla mörka ringar under ögonen och sÀtt pÄ dig en av dessa peruker. MÄste de bara inte behöva upprepa ditt namn tre gÄnger! Beetlejuice! Beetlejuice! Beetlejuice!

Eller bÀr en modern digital t-shirt dÀr du med hjÀlp av din mobil kan skapa skrÀmmande effekter.

Accessoarer till Hallowen finns i massor, det rÀcker med bara en liten eller en stor hatt eller nÄgot som pÄminner oss om det datum vi Àr pÄ. LÀnge leve dödskallarna!

Halloweenmasker: rÀdslans ansikte

Halloweenmasker kan vara den bĂ€sta rekvisiten för en skrĂ€mmande kvĂ€ll. Ingenting mer behövs Ă€n en av dessa och du ser hur skrĂ€mmande du kan bli …

Halloweenmakeup: det perfekta komplementet till din outfit

Om du föredrar att gĂ„ med ansiktet synligt, Ă€r Halloweenmakeup det bĂ€sta sĂ€ttet att skapa den bĂ€sta maskeraddrĂ€kten. Du kan fylla dina klĂ€der med falskt blod eller bĂ€ra proteser med Ă€ckliga lĂ€skiga sĂ„r …

Om du vill ha en originell sminkning till din Halloween maskeraddrÀkt, missa inte denna sminkhandledning dÀr Sara G. förklarar hur du sminkar din zombie-pop-art-makeup.

Hur man klÀ upp sig för Halloween i fem steg

Om alla ovanstĂ„ende inte har övertygat dig … finns det mycket lite kvar för att fira den mest skrĂ€mmande natten pĂ„ Ă„ret och vi vill inte att du lĂ€mnar nĂ„got till improvisationen. DĂ€rför kommer vi ocksĂ„ att se vad som Ă€r viktigt för att dölja dig pĂ„ Halloween, de vĂ€sentliga elementen för att utforma det perfekta utseendet för att lyckas och vara vĂ€ldigt skrĂ€mmande.

Hur ska vi fÄ det? HÄll lugn och ta pÄ dig drÀkten! Det Àr vÀldigt lÀtt. Du mÄste bara följa dessa fem steg för att fÄ en total Halloween-look. Du kommer att se hur skrÀmmande du blir den onda och ruttna varelsen som vi alla vill vara den dagen.

Halloween maskeraddrÀkter

Vi börjar med Halloween maskeraddrÀkter, basen för en idealisk drÀkt. Och för att hjÀlpa dig att fÄ den underbara Halloweenlooken visar vi dig fyra idéer (och en extra som gÄva) som du kommer att gilla.

PÄ Halloween fÄr hÀxorna inte saknas, sÄ förvandla dig till en av dem som skrÀmmer alla som vÄgar utmana din kvast.

Zombierna Àr de som bÀst har det ikvÀll, dÀr de tar chansen att resa sig upp frÄn de döda och festa till ordentligt.

Vampyrer Ă€lskar ocksĂ„ att gĂ„ ut och Ă€ta middag pĂ„ Halloween … De tar pĂ„ sig stövlarna!

Och om det du mest vill Àr att röra pÄ skelettet, finns det inget bÀttre sÀtt Àn med en skelettmaskeraddrÀkt för att skapa en snabb Halloween maskeraddrÀkt.

Och som gÄva, en hemmagjord HalloweendrÀkt. Om det du letar efter Àr snabba maskeraddrÀkter till Halloween föreslÄr vi denna superenkla. Ta ett gammalt lakan, gör tvÄ hÄl för att se igenom dem sÄ kommer du att ha din drÀkt redo. Du kan lÀgga till en lite extra touch om du bÀr svarta randiga strumpor till exempel, eller en boll och en ankelkedja.

Halloween makeup

För att komplettera maskeraddrÀkten Àr en bra Halloweenmakeup vÀsentlig. För detta fÄr du inte sakna svart och vit fÀrg, sprayer av falskt blod, flytande latex och proteser i form av sÄr för att göra din look lite mer realistisk.

GrundlÀggande om du ska gÄ klÀdd som en hÀxa, en zombie eller som en vampyrinna. Makeup Àr en mycket viktig punkt för att ge mer realism till din Halloweenlook.

Peruker till Halloween

För att fortsÀtta ge ett Ànnu mer olyckligt, mer ont, mer galet eller mer dött utseende, Àr en peruk nödvÀndig för att skapa en fullstÀndig karaktÀrisering.

Halloween Accessoarer

Vad skulle Jason vara utan sin kniv, Freddy utan hans vassa hand, döden utan sin lie, en hĂ€xa utan kvasten och hatten, Edward utan hans saxhĂ€nder …? Halloweenaccessoarer Ă€r den sista touchen som din maskeraddrĂ€kt behöver. Vi fĂ„r naturligtvis inte glömma Halloweenmaskerna om du Ă€r för lat för att göra en sminkning.

Halloween attityd! 😉

Och som Madonna skulle sÀga: strike a pose!

Det viktigaste med att ha det perfekta Halloween-utseendet Ă€r att ha den perfekta attityden och en utstuderad pose för kameran. Om du Ă€r utklĂ€dd som en zombie kan du inte gĂ„ omkring och vifta med höfterna och inte heller fĂ„r du le pĂ„ fotona, om du Ă€r en vampyr kommer du inte att kunna vara pĂ„ platser med för mycket ljus och du kommer att bli galen nĂ€r du ser tjejernas nakna halsar, om du Ă€r ett spöke … Du kan inte gĂ„ igenom vĂ€ggarna men du borde inte ha en vĂ€ldigt ”levande person” attityd …