Skip to content

KarnevaldrÀkter

Karneval Ă€r snart hĂ€r och det Ă€r dags att vĂ€lja en maskeraddrĂ€kt! Vad gĂ€ller i Ă„r? SuperhjĂ€ltar, Star Wars, pirater, poliser …? Din enda grĂ€ns Ă€r fantasin!

Men vi kĂ€nner er vĂ€l och ni har höga krav, det rĂ€cker inte att bara klĂ€ ut sig med nĂ„got för att vara förklĂ€dda. Nej. Ni vill bĂ€ra en roliga drĂ€kt, en drĂ€kt som Ă€r överraskande och slĂ„ende, men samtidigt kul, en drĂ€kt som nĂ€r de ser dig tĂ€nker ”Vilken bra idĂ© för maskerad, jag önskar att jag hade kommit pĂ„ den!”.

Vill du veta vilka som Àr de roligaste maskeraddrÀkterna för karneval? Detta Àr vÄr lista över karnevaldrÀkter.

De bÀsta maskeraddrÀkterna till Karneval

Star Wars

Den mest berömda galaktiska sagan i filmhistorien. BÄde de första filmerna med Luke Skywalker, Han Solo och Prinsessan Leia, liksom de som slÀpptes för nÄgra Är sedan med Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi och Padme Amidala som huvudpersoner fram till de sista avsnitten, med huvudpersoner som Rey och Ren Kylo.

BerÀttelser som har bra karaktÀrer (ljusets och the force sida) och dÄliga karaktÀrer (den mörka sidan som domineras av hat och ilska), med hjÀltar, skurkar och prinsessor (inte lika kÀnsliga som i barns berÀttelser) och till och med smarta droids. som ofta kan hjÀlpa till att rÀdda liv. Ja, vi har alla Star Wars drÀkter! KlÀ ut dig till denna karneval som din favoritkaraktÀr.

Frost

Prinsessorna av Arendal har blivit favoriterna för de smÄ sedan premiÀren av Frost 2013. Och med premiÀren av Frost 2 2019 har vi Àntligen fÄ se det nya utseendet pÄ systrarna och deras vÀnner Christoph och Olof. Elsa och Annas klÀnningar Àr barnmaskeraddrÀkterna som de smÄ i huset kommer att ha hur kul med som helst till denna karneval.

SuperhjÀltar och skurkar

Alla Ă€lskar vi superhjĂ€ltar bĂ„de vuxna och barn. KĂ€mpar och försvarare av det goda och rĂ€ttvisan, med en nĂ„got traumatisk barndom och ibland mobbade i skolan … men det ökar bara deras törst efter rĂ€ttvisa och att hjĂ€lpa de oskyldiga. FrĂ„n Marvel eller DC, deras ursprung eller anledningen till att de har beslutat sig för att Ă€gna sina liv Ă„t att göra rĂ€tt spelar ingen roll. Vi har oĂ€ndligt antal superhjĂ€ltedrĂ€kter (och Ă€ven skurkdrĂ€kter), vilken Ă€r din favorit?

Yrken

Varför inte dra fördel av karnevalen för att bli det du alltid har velat bli? Polisen som jagar de mest tuffa tjuv i staden? SjömĂ€n, kockar, millitĂ€r, astronauter, livrĂ€ddare, lĂ€kare och sjuksköterskor, piloter och flygvĂ€rdinnor … Vilken som helst av dessa yrkesmaskeraddrĂ€kter Ă€r ett bra alternativ för att klĂ€ ut sig i grupp eller som par och lyckas till karneval.

Klassiska tecknade filmer och serier

ÅtervĂ€nd till barndomen med en av vĂ„ra tecknade-serie maskeraddrĂ€kter. Vilka var dina favoriter nĂ€r du var barn? Familjen Flinta, Scooby-Doo, He-Man, Sailor Moon, Smurfarna, Biet Maya …

Paw Patrol och Ladybug

Paw Patrol maskeraddrÀkterna och Ladybug drÀkterna Àr nÄgra av de mest populÀra bland de smÄ. Det Àr de superhjÀltarna som varje pojke eller flicka drömmer om att vara.

Disney Prinsessor

Vilken tjej har inte drömt om att klÀ sig ut som prinsessa och huvudperson i en saga? De vackra prinsessorna, med melodiösa röster, Ànglalika och söta, men ocksÄ mer krigarprinsessor som Merida eller Vaiana. Du mÄste bara vÀlja din favoritprinsessa och skaffa din Disney Prinsess-drÀkt.

Super Mario Bros

Det Àr utan tvekan vÄrt favoritvideospel och sÀkert ditt ocksÄ. Visst har du fantastiska minnen dÀr du tillbringat timmar framför konsolen som hanterar rörelserna hos denna trevliga rörmokare i Svampriket. KlÀ ut er i par som Mario och Luigi. KlÀ dig ut er i grupp sÄ kan ni inkludera Prinsessan Peach eller Yoshi i uppsÀttningen.

Pirater

MaskeraddrĂ€kter Pirater Ă€r en av de vanligaste pĂ„ alla karnevalfester att rĂ€kna med, men det som gör skillnaden Ă€r vilken typ av pirat du vill vara. Föredrar du Kapten Krok eller SvartskĂ€gg? Eller Ă€r du mer av en Jack Sparrow? LĂ€gg till en mörk röst, sjung ett ode ”till romen” och tĂ€ck ansiktet med ett tjockt skĂ€gg och en ögonlapp och du kommer utan tvekan att vara de sju havens skrĂ€ck.

Djur

Och slutligen djurmaskeraddrÀkterna som alltid Àr ett sÀkert kort. Det finns mÄnga alternativ att vÀlja pÄ för att klÀ sig ut som ett djur. NÄgra av dem Àr mycket varma, bra mot kylan i februari, till exempel kigurumis och Onesies som Àr heltÀckande varma drÀkter.

MaskeraddrÀkter stor storlek

Hos Funidelia har vi lösningen för alla storlekar! Detta Àr en sammanstÀllning av de bÀsta drÀkterna i större storlek som du kan bÀra till denna karneval eller pÄ vilken maskeradfest du Àn blivit inbjuden till.

Vi börjar denna lista med idĂ©er och maskeraddrĂ€kter i större storlekar sĂ„ att du kan bli din favorit superhjĂ€lte. Batman, Superman, Wonder Woman … Vilken vĂ€ljer du?

Om du Àr en filmgalning och du Àr fast i mÄnga serier, kommer du Àlska dessa stora drÀkter för dig. Hylla prinsessan Leia eller bli en sexig Alice i underlandet.

Klassiska maskeraddrÀkter dör aldrig. Och medeltida drÀkter Àr en av de vi alltid ser pÄ gatorna och pÄ fester. Och de Àr vÀldigt coola! Titta pÄ dessa maskeraddrÀkter i plusstorlek och ta reda pÄ vilken som bÀst passar dig. Festen blir komplett med en gentleman, en medeltida servitris och en gycklare, Àven om vi kan bjuda in mÄnga fler vÀnner.

Med dessa Disney Prinsessor XXL-drÀkter kan du bli den vackraste i kungariket som snövit eller tappa din glassko som Askungen.

En annan av de klassiska drÀkterna som vi gillar mest Àr piratdrÀkterna. De mest fruktade sjörövarna och piraterna pÄ de sju haven Àr alla bjudna till denna karneval. Piratlivet Àr det bÀsta livet!

Billiga karnevalsdrÀkter för vuxna

Efter Ă„rsskiftet, kommer den berömda ”januariuppförsbacken” och köper vi inte produkter som inte Ă€r livsviktiga, men om du Ă€r en av dem som Ă€lskar att klĂ€ ut dig och inte vill missa denna karneval föreslĂ„r vi hĂ€r mĂ„nga idĂ©er med billiga maskeraddrĂ€kter, hemmagjorda maskeraddrĂ€kter och billiga tillbehör som kan göra dig till kung pĂ„ karnevalen.

Quarterback och cheerleader

Vem har inte sett en amerikansk film och förestÀllt sig att de Àr teamets quarterback som alla tjejer pÄ skolan Àr förÀlskade i, eller att de Àr cheerleaders och krossar hjÀrtan vart de Àn gÄr? Plocka fram din Yankee-anda!

Polis och tjuv

Det Àr slut med att springa efter kriminella. Med din polisdrÀkt kan du fÄnga dem alla!

Arabisk drÀkt

Bli en shejk och triumfera, vi vet redan att pengar inte ger lycka och allt det dÀr, men det hjÀlper rÀtt mycket att ha dem! SÄ dröm för en stund och kÀnn dig rikast i vÀrlden.

Cowboy maskeraddrÀkter och cowgirl drÀkter

Eftersom indianerna behöver nÄgra cowboyer att slÄss mot kan du vÀlja dessa klÀder som en ekonomisk drÀkt som ett par eller som en grupp.

GreasedrÀkter: Pink Ladies och T-Birds

Vilken tjej inte har velat vara den vilda Sandy frÄn den sista scenen i filmen Grease, vÀldigt fÄ! Erövra T-Birds som nÀr Sandy erövrade Travolta.

Munk och Nunne-maskeraddrÀkter

Plocka fram din mest puritanska till festen och bryt tystnaden med kommentarer som: Oh my goood!

Billiga tillbehör för att klÀ ut sig

Ibland kÀnnetecknas en karaktÀr av smÄ detaljer, till synes obetydliga element som blir oundgÀngliga för dess outfit. SÄ om du vill skaffa billiga maskeraddrÀkter kan du vÀlja att sÀtta pÄ dig nÄgra av dessa maskeradtillbehör, du behöver praktiskt taget inget annat och alla kommer veta vem du Àr.

Vad skulle Batman vara utan hans mask och cape?

Och vad skulle Indiana Jones göra utan sin piska?

Förvandla dig till en sexig katt

Till en sagofe


Till en matros som seglar pÄ haven


MaskeraddrÀkten: Var Àr Valle?

Vem har inte som barn lekt med en bok om Valle och tillbringat timmar pÄ att leta efter honom, mÄnga gÄnger utan framgÄng och mÄnga andra hittat lösningen. Det Àr vÀldigt enkelt att klÀ ut sig som Valle. Du behöver bara blÄ byxor och en röd och vitrandig t-shirt. Om du inte hittar en t-shirt av den hÀr typen kan du ta pÄ dig en vit och antingen mÄla pÄ de röda rÀnderna eller anvÀnda isolerings tejp i den fÀrgen och pÄ sÄ sÀtt kunna ÄteranvÀnda t-shirten efterÄt.

Hawaii maskeraddrÀkt

En enkel drĂ€kt att göra sexig, rolig och ja, lite cool. Med bara tre tillbehör har du förklĂ€dnaden och kommer sĂ€kert triumfera pĂ„ festen, för Hawaii temat har nĂ„got som blĂ€ndar oss alla …

Mime maskeraddrÀkt

Bli en stum clown och överraska med din förmÄga att komma ur glaslÄdan, det Àr vÀldigt enkelt!

Du behöver bara svarta byxor, skor i samma fÀrg och en vit, randig t-shirt med vilken fÀrg som helst, Àven om de vanligaste Àr svart eller rödrandiga. DrÀkten kompletteras med vita handskar, en svart basker och hÀngslen. Och kom ihÄg att du inte fÄr missa en vit makeup dÀr du markerar ögonbrynen i svart.

Billiga karnevalsmasker

Masker Àr viktiga för att komplettera din karnevalsdrÀkt. Ibland behöver du inte mer Àn en mask för att klÀ dig ut till karneval. Titta vilka roliga originella masker!

FrĂ„n venetianska karnevalsmasker …

Till masker med olika djur

Eller masker ifrÄn kÀnda filmer och serier

Have Fun!