Skip to content

Maskeraddräkter för damer

Vill du hitta de bästa maskeradidéerna för kvinnor och klä ut dig med dina vänner? Letar du efter en annorlunda dräkt med en sexig touch? Då har du hamnat på rätt plats. Vi kommer att ge dig massor av idéer med maskeraddräkter för damer som du kommer att älska. Lyssna noga!

Maskeraddräkter Superhjältar för damer

Girl Power!! Om du vill hylla alla superkvinnor i den verkliga världen eller ifrån comics världen, finns inget bättre än dessa maskeraddräkter av superhjältar och skurkar, de mest originella, roliga och sexiga.

Klä ut dig själv och rädda världen från de onda eller gör slut på ondskan utan barmhärtighet, men alltid genom att ”have fun!”

Maskeraddräkter ifrån film och serier för damer

Film och TV är en bra inspirationskälla för din maskeradfest till kommande festen. Din favoritfilm, en karaktär du beundrar … Det finns många möjligheter för att välja din dräkt!

Från Grease Pink Ladies till Daenerys Targaryen, från Morticia Addams till Black Mamba från Kill Bill. Från Alice i Underlandet till Tokyo i la Casa de Papel, från Vilma ifrån Familjen Flinta till Offred från The Handmaid´s Tale … Alla är de fantastiska kvinnliga karaktärer som du kan klä ut dig till för alla tillfällen.

Maskeraddräkter decennium för damer

Varje decennium har något speciellt. Historian tar oss tillbaka till speciella ögonblick och stunder och unika kläder kan få oss att minnas eller hylla en tid och epok som gått i graven. Här är några idéer med maskeraddräkter ifrån olika decennier för kvinnor med de mest karakteristiska utseendena för tiden.

Maskeraddräkter Disney prinsessor för damer

Och vem säger att bara små flickor kan klä ut sig som prinsessor? Har du kvar önskan om att få vara snövit från när du var liten? Oroa dig inte, för vi har maskeraddräkterna med alla Disney-prinsessor för damer (de officiella versionerna och andra lite sexigare versioner).

Med en Belle-klänning kommer du triumfera på varenda maskeradfest.

Du kan bli en exotisk prinsessa som Jasmine. Komplettera din look med en brun peruk och knyt den med flera blå band och ett diadem för att få till samma frisyr som denna Disney-prinsessa från Agrabah.

Om du vill bli den vackra Pocahontas kan du bli det med en indiandräkt och lägga till tillbehör som karakteriserar henne som hennes blå halsband och hennes tatueringar på armen.

Du kan förvandla dig till Askungen och bli huvudperson på balen.

Eller till och med Maleficent, ”Mistress of Evil”.

Sexiga dräkter

Plocka fram din mest sensuella sida med några sexiga maskeraddräkter. De mest vågade hittar du bland ”Sexy Fever maskeraddräkter”, som inkluderar klänningar, dräkter, genomskinligt, mycket korta kjolar och till och med erotiska dräkter för de galnaste nätter. Med vilken som helst av dessa dräkter kommer du definitivt överraska dina vänner.

Maskeraddräkter stor storlek för damer

Var försiktig för här kommer kurvorna! Nöjet och glädjen förstår ingenting om storlekar och det är därför vi här visar dig några av de bästa maskeraddräkterna stor storlek för damer, anpassade efter dina mått och dina kurvor så du kan bli den karaktär du alltid har drömt om.

Djurmaskeraddräkter

Om du är en djurälskare kommer du att älska våra djurmaskeraddräkter. De mest bekväma och varma är dräkterna Kigurumi och onesies, som om de vore pyjamaser formade som breda och fluffiga djur som gör att du kan röra dig med full frihet.

Vilka av alla dessa maskeraddräkter blir din?

Have fun!