Maskeradkläder Superhjälte för henne. Dräkter superhjältinna och skurk för henne

Vilket typ av karaktär vill du klä ut dig till denna Karneval? Superhjältinna eller skurk? Välj bland det stora utbudet av maskeraddräkter Superhjälte för henne som Funidelia erbjuder.

Vi kommer inte att gå in i den eviga debatten om DC Comics eller Marvel, det som verkligen betyder något är din lust att sprida ondska eller att försvara oskyldiga.

Vad sägs om att sätta på sig en Harley Quinn-maskeraddräkt när du följer din Joker-partner till det maskeradfesten? Kanske föredrar du att gå med din Wonder Woman maskeraddräkt, din sköld och låta håret blåsa i vinden. Eller om du alltid har känt dig som en upprorisk kattunge ... kanske du föredrar tight läder med en Catwoman maskeraddräkt.

Om dina vänner och du letar efter ett annorlunda utseende till era superhjältemaskeraddräkter, kan du lägga till en tyllkjol i färg att bära över höfterna och skapa din egen tolkning av en superhjältemaskeraddräkt för en henne. Du kommer göra succé!

Även om dessa inte är de enda maskeraddräkterna för henne hos Funidelia ... är maskeraddräkterna superhjältinna de det mest spännande att ha på sig.

Super girl power !!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 134 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top