Officiell merchandise och gåvor Harry Potter

Har din fjälluggla tappat bort ditt antagningsbrev till Hogwarts? Lugn, det är ingen fara! För med vår Merchandise Harry Potter som du hittar hos Funidelia kommer du känna dig som en riktig elev på den bästa magiskolan i världen. Och om du känner något potterhead har vi originella och spektakulära Harry Potter gåvor för att ge bort till ett riktigt fans av sagan.

Skulle du bli galen över att få prova en trollformel med ett Harry Potter Trollstaven? Vill du ha en mugg ifrån Hogwarts till dina träffar med dina vänner för att dricka öl på smör? Skulle du vilja sätta på dig en Harry Potter t-shirt med din favoritkaraktär? Har du en Gryffindor tunika i tvätten och inte vet vad du ska sätta på dig så länge? Har du drömt om att bära en halsduk Harry Potter på ditt nästa quidditchmöte? Då har du tur för vi har den mest kompletta Harry Potter dräkter i hela magiska världen!

Så påbörja din önskelista och skriv upp alla Harry Potter gåvor du alltid velat ha. Du behöver en större garderob för att få plats med allt.. så Engorgio!

Filter
Din sökning:

Upptäck alla gåvor och officiell merchandise Harry Potter som vi har till dig

Ingen kommer längre tro att du är en mugglare när de ser dig i dessa origilla merchandsingprodukter Harry Potter. Och om du behöver Harry Potter saker för att ge bort så har vi massor av fina gåvor Harry Potter som är en dröm för alla älskare av detta magiska universum av J.K.Rowling. Du kan skaffa dig ett trollspö saúco för att förvandla dig till Sir Death, dricka en "elds whisky" i en av våra sejdlar och muggar Harry Potter, klä sig som en fanatisk quidditch med våra fräcka t-shirts Harry Potter, klä dig ordentligt till vintern i en äkta halsduk ifrån Gryffindor eller tom dekorera dina hyllor hemma med våra exklusiva Funko Pop! dockor. Vi har den mest exklusiva merchandise med Harry Potter du kan tänka dig.. du kan ge oss lite Veritaserum för att vara säkra på att vi talar sanning.

Top