Originella Maskeradkläder för par till Halloween och Karneval

Vad skulle Batman vara utan Robin? Eller Sherlock utan Watson? Och Fred Flinta utan sin Wilma? Tveka inte, våra maskeraddräkter för par är den bästa ideen för att klä ut er till Karneal, nästa Halloween eller till vilken temafest som helst.

Det är så att en maskeraddräkt i grupp, som familj eller duo är en mycket mer originell och rolig förklädnad eftersom det är en "slutlig look" mycket mer komplett och rolig.

Ni kan klä ut er som kända filmpar ifrån bio som Alice och Hattmakaren, som seriefigurer som Familjen Flinta eller Wally och Wenda, ett superhjälte par som Batman och Robin eller skurkar som Jokern och Harley Quinn, ett videospesparl som Mario och Luigi eller Pac-Man och några av hans spöken ...

Men ni kan också skapa en perfekt Halloween maskeraddräkt i par för att skrämma alla på festen. Ni kan skapa en maskerad i par som Jack och Sally (huvudpersonerna i The Nightmare Before Christmas), Chucky och hans flickvän, Gomez och Morticia Addams, Frankenstein och hans flickvän eller Drakula och vampyrinna ... Ni kan också bli en ett par vita vandrare med masker och maskeraddräkter ifrån The Game of Thrones.

Välj det tema du gillar mest, bestämm vem din partner kommer bli och ha kul! Kom ihåg att klä ut sig i par till karneval är bättre!

https://www.funidelia.se/cart
Top