Maskeradkläder Trollkarlen från Oz: Maskeraddräkten Dorothy och alla karaktärer

Följ vägen med gula tegelstenar mot underhållningen! Våra maskeraddräkter med Trollkarlen från Oz kommer att glädja dig mycket.

Vi har maskeraddräkter med alla karaktärer i filmen: dräkt med Dorothy, dräkten Fågelskrämman, det fega Lejonet, maskeraddräkten plåtmannen, borgmästaren i Oz, Häxan Glinda i Norr och tom den elaka häxan av Väst!

Vår Dorothy maskeraddräkt, den unga huvudpersonen vars hus sveps bort av en orkan till landet Oz är en kort klänning med fyrkanter i blått och vitt på bröstet, med en vit skjorta under med klockärmar. Dessutom bär Dorothy blå skor, strumpor med rubiner och hon brukar plocka med sitt bruna hår samlat i två flätor. Och alltid tillsammans med hennes trofasta valp Toto.

Samla en grupp vänner och bilda tillsammans en filmmaskerad med dessa maskeraddräkter från Trollkarlen från Oz. Var och en kan vara olika karaktärer och ni kommer få jättekul på festen.

Om du alltid har drömt att det finns en plats bortom regnbågen där magi och illusion blir till verklighet ... den platsen är Funidelia!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 34 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top