Vampyr smink

Höj effekten av din maskeraddräkt med vårt Vampyr smink! Här hittar du en rad läskiga specialeffekter relaterade till vampyrsmink.

Filter
Din sökning:

Vampyr smink som ger den äkta vampyrkänslan

Vampyrer verkar vara ett tidslöst tema, och det känns som att vampyrer dyker upp i rampljuset med jämna mellanrum, trots sin aversion mot ljus. Här hittar du allt vampyrsmink du behöver för att vara den blekaste och mest skräckinjagande vampyren på maskeraden!

Vampyrgenren är väldigt gammal inom filmvärlden, två av de mest klassiska vampyrfilmerna Nosferatu och Dracula skapades första gången redan omkring 1920- och 30-talet. Mot 60-talet blev det aktuellt igen genom filmbolaget Hammer Horrors som gjorde ett par filmer om Dracula med Christopher Lee i huvudrollen. Tänk vilken effekt lite vampyrsmink kan ha för att skapa en läskig stämning!

Sedan andra halvan av 1990-talet har temat Vampyrer blivit allt vanligare genom ett antal olika filmer (Blade, Underworld och framförallt storsuccén Twilight) samt även flera tv-serier (som Buffy och vampyrerna, True Blood och Penny Dreadful). Vi på Funidelia vill ju självklart att våra kunder skall kunna klä ut sig till sina favoritvampyrer från de olika filmerna och tv-serierna, så därför har vi ett stort lager med Vampyr smink som bara väntar på att få skickas ut till alla blodtörstiga vampyrer!

Fullända din vampyrutklädnad med vårt Vampyr smink!

Vårt utbud av Vampyr smink innehåller bland annat: blod som ser äkta ut, huggtänder samt bitmärken och sår, och även kompletta sminkset för vampyrsmink!

Du kanske redan har köpt en vampyrmaskeraddräkt? Då behöver du säkerligen lite vampyrsmink för att få till den där riktigt skrämmande looken. Eller kanske har du redan passande kläder, men du saknar de avslutande detaljerna som får håren att resa sig i nacken på dina vänner?

Då är det bara att klicka sig in här och välja vilket vampyr smink du vill ha!

Top