Maskeradkläder Smurfarna©

Förbered dig för massor av skoj med dessa maskeraddräkter Smurfarna. Sätt på dig en dräkt med din favoritsmurf och smurfa runt på festen som en utav dessa små blå dvärgar.

Det har blivit dags att "smurfa"! På nästa karneval eller maskerad, kommer du truimfera med din Smurf maskeraddräkt. Om ni går som par, kan ni bära maskeraddräkten Smurfina och en annan med er favorit smurf.( dumssmurfen, latsmurfen, filosofsmurfen..) eller sätta på dig maskeraddräkten Gammelsmurf för att bli den smartaste i hela byn i fjärran. Kom ihåg att det finns en smurf maskeraddräkt för alla familjemedlemmar :för bebis, barn och vuxen. Ingen blir utan sin blåa hudfärg.
Förbered nästa gruppdräkt som efterliknar det Glömda Landet, den plats där de älskade blå dvärgarna bor. Vem kommer gå förklädd som Gammelsmurfen? Hen kommer att ansvara för att se till att det råder fred och harmoni, och även att hjälpa resten av smurfarna i gruppen att utveckla sina färdigheter som gör dem speciella: intelligens, styrka ...
Men som i alla goda historier finns det någon som stör freden. Vem blir det som får ta skepnad av Gargamel "skurken" som med sin katt Azrael vill göra slut på smurfarna att stjäla deras magi? Bland de bästa karnevalsdräkterna som du kan utarbeta och utföra i praktiken.

Ta på dig den smurf maskeraddräkt du vill, sminka ansiktet blått och sätt på dig en smurfhatt, stövelöverdrag, masker och lite dekoration för att fira det bästa födelsedagskalaset.

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 18 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top