Maskeraddräkter Smurfarna©

Förbered dig för massor av skoj med dessa maskeraddräkter Smurfarna. Sätt på dig en dräkt med din favoritsmurf och smurfa runt på festen som en utav dessa små blå dvärgar.

Det har blivit dags att "smurfa"! På nästa karneval eller maskerad, kommer du truimfera med din Smurf maskeraddräkt. Om ni går som par, kan ni bära maskeraddräkten Smurfina och en annan med er favorit smurf.( dumssmurfen, latsmurfen, filosofsmurfen..) eller sätta på dig maskeraddräkten Gammelsmurf för att bli den smartaste i hela byn i fjärran. Kom ihåg att det finns en smurf maskeraddräkt för alla familjemedlemmar :för bebis, barn och vuxen. Ingen blir utan sin blåa hudfärg.
Förbered nästa gruppdräkt som efterliknar det Glömda Landet, den plats där de älskade blå dvärgarna bor. Vem kommer gå förklädd som Gammelsmurfen? Hen kommer att ansvara för att se till att det råder fred och harmoni, och även att hjälpa resten av smurfarna i gruppen att utveckla sina färdigheter som gör dem speciella: intelligens, styrka ...
Men som i alla goda historier finns det någon som stör freden. Vem blir det som får ta skepnad av Gargamel "skurken" som med sin katt Azrael vill göra slut på smurfarna att stjäla deras magi? Bland de bästa karnevalsdräkterna som du kan utarbeta och utföra i praktiken.

Ta på dig den smurf maskeraddräkt du vill, sminka ansiktet blått och sätt på dig en smurfhatt, stövelöverdrag, masker och lite dekoration för att fira det bästa födelsedagskalaset.

Filter
Din sökning:

Oficiella maskeraddräkter Smurfarna för dina maskerader!

Det är dags och smurfa! Smurf Village är den plats där vissa små blå tomtar bor. Gammel Smurf är ansvarig för att allt fungerar bra. I byn råder harmoni och varje smurf utvecklar sina färdigheter som gör dem speciella: intelligens, styrka ... Men som alltid brukar hända, så stör någon freden i byn: den onda Gargamel och hans katt Azrael dröm att ta död på smurfarna och stjäla deras magi ... men de kommer inte lyckas! Hos Funidelia hittar du den största onlinekatalogen med maskeraddräkter Smurfarna, med det bästa urvalet av billiga Smurf maskeraddräkter för att du ska få roligt på festen med dina vänner. Du hittar Smurf maskeraddräkter för honom, henne, barn och bebisar. Sätt på dig Smurf maskeraddräkten som du gillar bäst och sätt på dig blått smink för att göra din outfit ännu mer realistisk. I vår sektion med accessoarer hittar du din smurfhatt, skoöverdrag, masker och dekorationer till födelsedag för att fira i ren smurfstil.

Top