Karnevalsmink till din Maskeraddräkt

Upptäck det bästa sminket till Karneval och din maskeraddräkt och komplettera din look på ett originellt sätt! Du kan förvandla dig till din favoritkaraktär med lite smink och några karaktärsaccessoarer.

Klä ut dig till Halloween, lägg till några falska sår, lite flytande latexvätska, en bra sminkgrund, en del blod och ... voila! Din maskeraddräkt zombie, vampyr, clown eller Catrina blir perfekt med de bästa Halloween sminket.

Har du redan din maskeraddräkt till festen? Med en bra karnevalsminkning kommer du säkert att blända alla på maskeradfesten. Du kan förvanlda dig till Jokern, en grym pirat, en bedårande kattunge, en Gamora I Guardians of the Galaxy eller den blåaste av de blå Jake Sully Avatar.

Hos Funidelia hittar du alla typer av makeup smink till maskerad i bästa kvalitet, lämplig för känslig hud. Vattensmink, som creme, smink "glow in the dark" som lyser i mörker, makeuppennor och även färgade krita för att sminka ditt hår och måla den färgen du vill matcha din maskeraddräkt med utan risk för att förstöra din frisyr.

Dessutom har vi många tillbehör för att utklädnad som tillsammans med din maskeradsminkning kommer att göra dig spektakulär: lösögonfransar, karaktärsproteser, glitter, falskt blod och sår och vårtor för att se ut som en riktig levande död och skrämma alla.

Kom ihåg, lite skugga här, lite skugga där ... och få den perfekta karnevalsminkningen till din maskeraddräkt!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 239 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top