Karnevalsmink till din Maskeraddräkt

Upptäck det bästa sminket till Karneval och din maskeraddräkt och komplettera din look på ett originellt sätt! Du kan förvandla dig till din favoritkaraktär med lite smink och några karaktärsaccessoarer.

Klä ut dig till Halloween, lägg till några falska sår, lite flytande latexvätska, en bra sminkgrund, en del blod och ... voila! Din maskeraddräkt zombie, vampyr, clown eller Catrina blir perfekt med de bästa Halloween sminket.

Har du redan din maskeraddräkt till festen? Med en bra karnevalsminkning kommer du säkert att blända alla på maskeradfesten. Du kan förvanlda dig till Jokern, en grym pirat, en bedårande kattunge, en Gamora I Guardians of the Galaxy eller den blåaste av de blå Jake Sully Avatar.

Hos Funidelia hittar du alla typer av makeup smink till maskerad i bästa kvalitet, lämplig för känslig hud. Vattensmink, som creme, smink "glow in the dark" som lyser i mörker, makeuppennor och även färgade krita för att sminka ditt hår och måla den färgen du vill matcha din maskeraddräkt med utan risk för att förstöra din frisyr.

Dessutom har vi många tillbehör för att utklädnad som tillsammans med din maskeradsminkning kommer att göra dig spektakulär: lösögonfransar, karaktärsproteser, glitter, falskt blod och sår och vårtor för att se ut som en riktig levande död och skrämma alla.

Kom ihåg, lite skugga här, lite skugga där ... och få den perfekta karnevalsminkningen till din maskeraddräkt!

Filter
Din sökning:

All typ av smink till din maskeraddräkt

Hos Funidelia hittar du all typ av smink för att kunna klä ut dig i högsta kvalitet även om du har en känlig hy. Vattenbaserat smink, i kräm, självlysande smink så du kan briljera i natten, smink i pennform och ögonskuggor, även till hårsprayer så du kan färga det så att det passar din outfit utan att förstöra frisyren. Vi har dessutom massor av accessoarer för att ge din sminkning och din dräkt det lilla extra: lösögonfransar, ärrproteser, falskt blod och falska sår, finnar och vårtor för att se ut som en äkta levande död och skrämma slag i hela världen. Kom ihåg, lite skugga här och lite skugga där.... och få den perfekta sminkningen för Carnaval!

Top