Officiella Star Wars dräkter och maskeradkläder

Styrkan kommer att följa dig med dessa Star Wars dräkter. Om du är en lojal anhängare av den intergalaktiska sagan kommer du inte att vilja vara utan dem. Vi har de officiella Star Wars produkterna du letar efter. Det här är stället för dig!

Du väljer vilken sida av kraften du vill vara på. Du kan köpa Darth Vaders dräkter och Kylo Ren dräkter online, naturligtvis med sina respektive masker. Du kan också bli en Jedi som Luke Skywalker, Kylo Ren, fett eller prinsessan Leia själv. Och om du gillar striderna, kan du bli en sann kejserlig soldat med dessa Stormtrooper dräkter perfekta för Carneval, en cosplay eller en temafest.

Glöm inte att komplettera din Star Wars dräkt med ett lasersvärd ifrån din favoritkaraktär. Rött som Darth Vaders eller Kylo Ren, grönt som Yodas, blått som Obi Wan eller till och med Darth Mauls dubbelsvärd. Du kommer säkert se ut som en äkta jedi med ditt lasersvärd... eller en riktig sith lord.

Och vi har även super originella Star Wars dräkter för barn och Star Wars dräkter för bebis!!

Köp enkelt din favorit Star Wars dräkt online. Du får den hemlevererad och det enda du behöver göra är att ha kul med din Star Wars dräkt!

Filter
Din sökning:

Maskeraddräkter Star Wars för en fest i en annan galax

Star Wars

Även om de bor i en galax långt långt borta, så behöver du inte längre resa så långt för att ha dem nära eller tom vara en utav dem. Karaktärerna i Star Wars Stjärnornas krig finns inom räckhåll genom våra maskeraddräkter Star Wars.

I vår katalog online hittar du maskeraddräkter ifrån andra galaxer, med ett stort utbud av officiella maskeraddräkter för honom, henne, pojke, flicka, bebis och även till dina husdjur. För att inte glömma våra dekorationer, perfekta för att organisera en temafest, och andra accessoarer som inte får saknas för att komplettera din outfit.

Våra maskeraddräkter Star Wars finns med alla personligheter du kan hitta ifrån filmerna om sagan.

Låt dig förföras utav den mörka sidan av the Force

mörka sidan

Om du är ett fan av den mörka sidan kan du skaffa dig en maskeraddräkt av en Sith Lord, med självaste Darth Vader, Darth Maul, Kylo Ren… eller som en utav deras underhuggare som Captain Phasma, Imperiesoldaterna Stormtrooper eller Flametrooper ifrån episod VII: The Force Awakens.

Följ den ljusa vägen av the Force

ljusa sidan

Om du tvärtom föredrar att följa den ljusa vägen av the Force måste du skaffa dig en maskeraddräkt jedi som Obi Wan Kenobi eller Luke Skywalker eller någon utav deras allierade som Prinsessan Leia, Han Solo eller Chewbacca. Och tänk på att om du till en stor mästarjedi vill förvandla dig, så är maskeraddräkten Yoda ett måste.

Allt började i en galax långt långt borta

Stjärnornas krig är en utav de största succéerna i filmhistorien. Dess filmer når över alla gränser och generationer och har nått omätbara höjder.

Denna episka saga innehåller en passionerad sammansättning utav karaktärer. Bland några finner vi, Luke Skywalker, Prinsessan Leia, Han Solo, Darth Vader, Imperiesoldaterna Stormtroopers, mästaren Yoda, Obi Wan Kenobi och tom huvudjägaren Boba Fett. De är huvudpersonerna till oförglömliga scener och fraser som har förvandlats till riktiga klassiker.

Sedan premiären utav den första filmen i originaltriologin, 1977 och under ledning utav George Lucas, så har Star Wars universum vuxit, med en hel armé av fans i alla åldrar som fortsätter växa för varje dag.

Dess popularitet och framgång i samhället gör Star Wars till ett oemotståndligt alternativ till att klä ut sig, för att organisera en temafest eller tom som en julklapp eller födelsedagspresent.

En Star Wars historia

maskeraddräkter Star Wars

Star Wars historien utvecklas allt eftersom med de olika filmerna av denna fantastiska rymdopera, som har lyckats inkludera alla de nödvändiga ingredienserna för att fånga och hålla kvar intresset hos sina fans. Detta gör Star Wars till en kommersiell succé på världsnivå.

Historien snurrar alltid runt den eviga kampen mellan gott och ont, mellan den mörka och den ljusa sidan utav the Force, i en konstant sammandrabbning mellan det fruktade och autoritära Galaximperiet och Rebellalliansen som försöker återställa fred och ordning i galaxen.

Filmerna ger oss action scener som episka rymdslag, intensiva dueller med lasersvärd mellan hjältar och skurkar. Galaktiska resor i ljusets hastighet mot planeter långt borta som bebos av konstiga varelser, eller riskabla uppdrag som kräver verkligt mod är några utav de stora ögonblick som vi kan njuta av i Star Wars.

Som ett resultat, en riktig cocktail av känslor, konspirationer, svek och allianser, familjekonflikter, interna förändringar (och externa), stora vänskaper och tom någon romans. Allt detta till rytmerna av ett band magiskt orkestrerad. Introt till filmerna, imperiemarschen eller melodin i Mos Eisleys bar är ett bevis på succén Star Wars även på musiknivå.

För alla följare utav Stjärnornas krig, ifrån de mest nördiga som kan namnen på alla karaktärer och tom alla galaxsystem, till de alldeles nytillkomna fansen, så kan Funidelia erbjuda en stor katalog av maskeraddräkter Star Wars.

Variationen är enorm, både i pris som i olika modeller. I denna sektion hittar du officiella maskeraddräkter Star Wars i en stor rang av priser för alla plånböcker.

Alla maskeraddräkter Star Wars som du kan tänka dig

maskeraddräkter Star Wars

I vår online katalog hittar du ett stort utbud av maskeraddräkter Star Wars.

Här hittar du allt du kan tänka dig ifrån Stjärnornas krig, uppdelat på kön, stil och storlek, med Star Wars maskeraddräkter för alla. Och vi har inte bara maskeraddräkter, utan inom räckhåll har du även ett stort utbud av accessoarer och komplement som gör toppen över i-et! Masker och hjälmar Star Wars, handskar, lasersvärd och smink med viktiga detaljer som du inte får missa till din outfit.

Om det så är till Carneval, Halloween, en maskeradfest eller bara till din egen kollektion. När du behöver en maskeraddräkt Star Wars kom ihåg att på Funidelia har du allt till ditt förfogande.

Ifrån Tatooine till Coruscant, ifrån Endor till Naboo, vi har de mest otroliga Star Wars maskeraddräkterna i galaxen, med vilka du kan ha roligt och överraska med på din maskeradfest, Carnaval, Halloween, födelsedag eller till vilket event som helst.

Star Wars, en saga i många avsnitt.. och vi har maskeraddräkterna ifrån dem alla!

maskeraddräkter Star Wars

Sedan den första Star Wars filmen kom ut på bioduken 1977, med titeln Stjärnornas Krig (som senare fick nytt namn som Star Wars: Episod IV – Nytt hopp) har vi fått se oförglömliga karaktärer svepa förbi temporärt unders sagans gång.

Den första trilogin koncentrerar sig på rebellernas kamp för att förgöra det värsta vapnet i Imperiet, Dödsstjärnan, kapabel att förstöra hela planeter.

Genom en hel serie med äventyr, har vi mött egenheter ifrån båda sidorna av the Force (ett energifält som påverkar allt levande och som håller ihop galaxen). Som dessutom gör de som dominerar den mäktiga. De tre första filmerna (kronologiskt sett) har lämnat oss med en lång lista med karaktärer som passerat på bioduken och blivit en del i den populära kulturen.

Det finns karaktärer som inte får saknas på en Star Wars fest av värde. Nedan radar vi upp några utav maskeraddräkterna Star Wars som kan vara en bra idé till Carnaval, Halloween, årsdagar eller temafiranden av alla slag.

Maskeraddräkter Darth Vader: den mörkaste sidan av the Force

Maskeraddräkter Darth Vader

Med den första filmen, lärde världen känna karaktärer som Darth Vader, den värsta skurken, med sin svarta dräkt, sin hjälm och en mycket speciell andning. Han är den verkställande armen i den mörka sidan av the Force och kämpar för det Galaktiska Imperiet. Darth Vader är en utav de mest kända personligheterna på bioduken, både för sitt utseende och för sin ondska. Han är en ikon, referensskurken för alla och en perfekt idé för att klä ut sig till.

Det finns ingen Carnaval, fest eller event som är komplett utan en maskeraddräkt av Darth Vader. Med sin imponerande rustning, svarta cape och representativa hjälm går du inte obemärkt förbi. I denna sektion hittar du maskeraddräkter Darth Vader för alla smaker, storlekar, åldrar och prisklasser. Det finns deluxe versioner, standard och klassiska.

Maskeraddräkter Luke Skywalker: Följ den ljusa sidan av the Force

Maskeraddräkter Luke Skywalker

Luke Skywalker (Mark Hamil), den unga killen ifrån planeten Tatooine som i Episod IV lärde känna vägarna i the Force och kom att förvandlas till en mäktig Jediriddare. Hans roll är att kämpa mot Imperiet. Han är förmodligen sagans störste hjälte.

I sina första äventyr med Alliansrebellerna bar han ljusa dräkter i tunika stil och med skärp. När han sedan blev en Jedi, bar han mörkare kläder för att på så sätt visa sin egna mognad som en riktig Jediriddare.

Maskeraddräkten Luke Skywalker är viktig för vem som helst som vill följa den ljusa sidan av the Force.

Maskeraddräkter Prinsessan Leia: Rebellen för en fri Galax

Maskeraddräkter Prinsessan Leia

Den vackra och modiga Prinsessan Leia (Carrie Fisher) är den största representanten av Alliansrebellerna. Med sin oförglömliga frisyr, har man korat henne till en utav de viktigaste ikonerna i Star Wars och science fiction genren. Om du tänkt klä ut dig till hjältinnan i Alliansrebellerna, så hittar du i denna sektion maskeraddräkter i olika varianter.

Vi har den klassiska maskeraddräkten Prinsessan Leia, med sin vita dräkt och skärp, såsom hon uppträder i Nytt hopp.

För de lite mer vågade, de som vill glänsa på Carnaval och vara i centrum på vilken maskeradfest som helst, så har vi också maskeraddräkten Prinsessan Leia slav, med sin guldiga bikini, som representerar när Leia var fången i Jabba de Hutts palats.

I denna lärofilm lär du dig hur du kan sminka dig och klä dig som Prinsessan Leia.

Maskeraddräkter Han Solo: Den mest flörtige tjuven

Maskeraddräkter Han Solo

Den mest elegante och förtjusande smugglaren och skojaren i hela Galaxen som till slut förvandlas till en fundamental medlem i Alliansrebellerna. Det är Han Solo (Harrison Ford), piloten av Årtusendefalken, rymdskeppet som tävlade i Kessel racet på mindre än 12 parsecs.

Han följs alltid åt av sin kompis Chewbacca, en lite lättpåverkad wookiee som också är andrepilot på Årtusendefalken.

Vanligtvis går Han Solo klädd i svart väst över en vit skjorta. Han bär mörka byxor med ett rött snöre som löper vertikalt längs benet och höga stövlar. Självklart har han alltid med sig sin blaster, y ett fodral som hänger ifrån hans skärp. Det är smart att alltid ha sin pistol till hands för vad som helst kan hända.. Vem sköt först?, och om inte så kan man ju alltid fråga Greedo, huvudjägaren ifrån Mos Eisleys bar. Om du gillar action, så måste maskeraddräkten Han Solo bli din.

Maskeraddräkter Jedi: Vem sa att de var eliminerade?

Maskeraddräkter Jedi

För att återställa balansen i the Force på vilken maskeradfest som helst och öka dina chanser till underhållning behöver du en maskeraddräkt Jediriddare.

Ibland våra maskeraddräkter Star Wars hittar du klänningarna ifrån dessa beskyddare av freden i Galaxen. Vanligtvis går de klädda i tunika med skärp, där de fäster sitt vapen, lasersvärdet.

Några av de viktigaste Jediriddarna är mästaren Yoda, Obi Wan Kenobi, Anakin och Luke Skywalker. I vår online butik har vi maskeraddräkter ifrån dem alla och många fler. Följ din instinkt och må kraften vara med dig.

Maskeraddräkter Droids: Ja, det är dem du letat efter

Maskeraddräkter C3PO

De oskiljaktiga droiderna C3PO och R2D2 är andra fundamentala karaktärer ifrån sagan. De är faktiskt de enda personligheterna som varit med i alla avsnitt.

Dessa droider har haft sina upp och nedgångar genom filmerna, men utan deras hjälp, skulle ingen utav huvudpersonerna ha kunnat klara sig och Galaxens öde skulle vara i stor fara.

Alla Ifrån Anakin Skywalker och ”den älskade Luke”, till Prinsessan Leia som smider planer och nya droider i de senaste episoderna, som BB8, som hjälper Rey att finna sitt öde.

Maskeraddräkter Stoormtrooper: Imperiesoldaterna

Maskeraddräkter Stoormtrooper

Ibland gänget ifrån Galaktiska Imperiet, så hittar vi de kända attacksoldaterna, karakteriserade genom sin vita rustning och vita hjälm. De är Stormtroopers, kända för sin ”excellenta” träffsäkerhet.

På Funidelia hittar du ett stort utbud med maskeraddräkter Stormtrooper i olika versioner för barn och vuxna. Upptäck alla möjligheter i vår katalog online och anslut dig till den största armén i galaxen.

Maskeraddräkter X-Wings: Piloterna i Alliansrebellerna

Maskeraddräkter X-Wings

På rebellsidan har vi X-Wings, piloterna som försöker slå ner Imperiemål med sina dräkter i orange och sina vita hjälmar.

Självaste Luke Skywalker kämpade med rebellarmén i Red Squadron (Red group), the X-Wings som skickades för att förgöra Dödsstjärnan. I de sista avsnitten så har Poe Dameron förvandlats till huvudpiloten av rymdjägarna som skickats för att kämpa mot Första Orden.

Karaktärer ifrån Rymdimperiet slår tillbaka

Rymdimperiet slår tillbaka

Andra filmen i sagan, Episod V: Rymdimperiet slår tillbaka (1980) för med sig nya personligheter, som självklart också lagt till i vår sektion med maskeraddräkter Star Wars.

Det är i denna film som vi lär känna den intelligenta mästaren Yoda, den lille mest maktfulle av Jedi, dömd till exil i träsksystemet Dagobah. Huvudjägaren Boba Fett entrar också scenen, vars mål är att fånga Han Solo, eller Lando Calrissian, administratören (vän med Han Solo) ifrån Molnstaden på planeten Bespin, som också förenar sig med Alliansrebellerna.

Karaktärer ifrån Jedins Återkomst

Jedins Återkomst

Med Episod VI: Jedins Återkomst (1983) så kompletteras den första trilogin. I denna film framträder Kejsaren Palpatine med större roll, den mest fruktade och maktfulla skurken i sagan, största kännaren av den mörka sidans hemligheter och alltid medföljd av Imperiegardet.

I denna upplaga framträder även Jabba the Hutt, en annorlunda gangster, med äcklig uppsyn som påminner om en mix mellan en groda och slem. Han bor i Tatooine palatset och har satt ett pris på Han Solos huvud.

De små och söta Ewokerna entrar också scenen och blir ett viktigt stöd för Rebellstyrkan under det episka slaget Endor.

Star Wars: Sagan fortsätter med föregångartriologin

Star Wars saga

År efter Episod VI, så skapas den andra trilogin, en föregångare som fördjupar sig i originalhistorien som berättats i tidigare filmer. Tre nya avsnitt som kronologiskt sett, blir de första i sagan: Det mörka hotet (1999), Klonerna anfaller (2002) och Mörkrets hämnd (2005).

I den stora konspirationen skapad av Palpatine för att förvandla sig till kejsare och styra Galaxen, så får vi se förvandlingen av den unge Anakin Skywalker till Darth Vader. I denna trilogi så händer även klonkrigen, mellan Galaktiska republiken och systemseparatisterna. Krig som avslutades när man verkställde Orden 66, då klonsoldaterna vände sig mot Jedi, förföljde dem och förintade dem.

Nya karaktärer för att berätta historien om Galaxen

Under tidens gång, uppkommer nya personligheter som blir en del av kollektionen av maskeraddräkter Star Wars att ha i åtanke. För att nämna några, den vackra Padmé Amidala, drottning av Naboo och senare senator. Darth Maul, den elake Sithen vars utseende blivit en klassiker bland fansen av sagan, för dem som gillar att sminka sig inför Carnaval, Halloween, bärandes hans karakteristiska dubbla lasersvärd.

Vi lär också känna Anakin Skywalker, den unge lärlingen och vän i äventyren med Obi Wan Kenobi, som blir förförd av den mörka sidan av the Force.

Jango Fett, den mest kände huvudjägaren i Galaxen och Clonetroopers, första versionen av Stormtroopers, medlemmar i Republikarmén i denna trilogi.

Den hotfulle Greven Dooku eller General Grievous, en cyborg krigare är också några utav de nya karaktärerna.

Star Wars: Sista trilogin som skakar om freden i galaxen

Star Wars The Force Awakens

2012 köper Disney producenten Lucasfilm och annonserar en ny trilogi, fortsättningen på de två tidigare. Den ska bestå av tre nya episoder, som summeras med de sex redan existerande, så som spin-offs med några intermediära historier.

Den första utav filmerna i denna nya trilogi är Episod VII: The Force Awakens (2015).

I denna får vi till alla fans glädje återse de historiska Mark Hamill, Carrie Fisher och Harrison Ford, nästan 40 år senare så går de återigen in i sina respektive roller som Luke Skywalker, Leia Organa och Han Solo.

Utöver de redan nämnda så i denna nya trilogi introducerar de även nya huvudpersoner och öppnar en ny värld av möjligheter som för dem som gillar att klä ut sig i Stjärnornas Krig.

Maskeraddräkter Rey: The Force Awakens

Maskeraddräkter Rey Star Wars

Lite vet man om Rey. Den kvinnliga huvudpersonen i Episod VII lär vi känna som galaktisk skrotsamlare i Jakku, ett ökenland där hon lär känna Finn och BB8.

En ny hjältinna som går med Rebellerna (ledd av Leia Organa) och som bör svara inför the Force.

Maskeraddräkter Kylo Ren: den pånyttfödde ifrån den mörka sidan

Maskeraddräkter Kylo Ren

Kylo Ren är motsatsen till Rey, skurken i The Force Awakens.

Med en jobbig familjesituation i det förflutna och en förkärlek till den mörka sidan av the Force, är han en trogen tjänare till Första Orden, det nya hotet mot freden i Galaxen vars ledare är Snoke.

Roligt i kvadrat med de mest interesanta paren i Galaxen

Maskeradkläder Star Wars

Om du vill ha roligt i dubbel bemärkelse på festen, måste du klä ut dig till ett utav de mest populära paren i Galaxen. Kombinera maskeraddräkterna av två karaktärer ifrån Star Wars och återskapa de mest kända situationerna ifrån de olika avsnitten.

I en saga som är så komplett och full av mytiska personligheter är möjligheterna och kombinationerna oändliga. Utöver kärleksparen, kan man också tala om Darth Vader och hans Stormtroopers, Palpatine med sin Imperievakt, eller piloterna i X-Wing.

Eller varför inte en trio? Som tex Jabba the Hutt, Boba Fett och Prinsessan Leia som slav i hennes sexiga version.

Och om det är att klä ut sig det handlar om, så känner fantasin inga gränser. Vad som helst är möjligt! Nu vet du var du kan börja leta.

Darth Vader och Luke Skywalker

Darth Vader och Luke Skywalker Maskeradkläder

En av de mest konfliktiva relationerna i sagan är den mellan Darth Vader och Luke Skywalker. Tillsammans har de oförglömliga laserdueller, känslostarka dialoger och överraskande avslöjanden, inklusive några av de mest rörande ögonblicken i sagan.

De perfekta maskeraddräkterna för far och son? Eller vad tycker du?

Han Solo och Prinsessan Laia

Han Solo och Prinsessan Laia

Ett kärlekspar vars relation utvecklas under den första trilogin till att bli Han Solo och Prinsessan Leia. Med några scener lite mer komprometterande och andra lite sarkastiska, så gör denna kombination detta par till ett av de mest omtyckta paren i Galaxen.

De bästa maskeraddräkterna för ett riktigt par av Star Wars fans.

Obi Wan Kenobi och Anakin Skywalker

Obi Wan Kenobi och Anakin Skywalker

Obi Wan Kenobi och Anakin Skywalker är två vänner som alltid är redo för action. De dyker upp i andra trilogin, och trots några spända ögonblick så utövar de tillsammans perfektion i kamp.

De skulle säkert också ha det super på en maskeradfest!

Captain Solo och Chewie

Captain Solo och Chewie

De är oskiljaktiga resekompanjoner. Vid spakarna på Milleniumfalken så delar Han Solo och Chewbacca äventyr ifrån kabinen på det legendariska rymdskeppet. Det är den snabbaste bit av skrot i Galaxen och dessa maskeraddräkter Star Wars är perfekta för att gå ombord på det med en kompis och bli centrum på festen.

Rey och Kylo Ren

Rey och Kylo Ren

Rey och Kylo Ren är de två ansiktena i den nya generationen av enastående huvudpersoner i Episod VII. Kombinationen av maskeraddräkter kan vara perfekta för ett par av små fans av de senaste filmerna.

C3PO och R2D2

C3PO och R2D2

Vi får inte glömma Droiderna! I vår sektion med maskeraddräkter Star Wars hittar du ett utav de mest kända robotparen i filmhistorien. De är C3PO och R2D2, och vi har deras maskeraddräkter i olika versioner och för alla kunder inklusive för hundar.

Top