Lasersvärd Star Wars och alla karaktärers

Gillar du den ljusa sidan av The Force och du vill förvandla dig till en heroisk Jedi riddare? Eller har den mörka sidan förfört dig och du vill bli en Sith Lord? Oavsett vägen för The Force du har valt behöver du ha med dig ditt viktigaste vapen: ett lasersvärd.

Funidelia är det bästa stället för att hitta detta komplement nästan obligatoriskt för alla Star Wars dräkter. I vårt sortiment hittar du de officiella lasersvärden ifrån alla karaktärerna i Star Wars: Darth Vader, Kylo Ren, Luke Skywalker, Obi Wan Kenobi ...

Visste du att varje lasersvärd färg har olika betydelse? Beroende på mineraler som används vid tillverkningen av svärdet, kan det ha en annan färg: svart eller rött (för Sith), blå (för jedi), grönt, gult, violett, vitt eller tom svart.

Och det ärså att varken din Darth Vader dräkt, din jedi dräkt, Luke Skywalker dräkt eller din Kylo Ren dräkt, din Darth Maul dräkt blir komplett utan sitt lasersvärd. Darth Vader svärdet är det klassiska röda laservärdet som är karakteristiskt för Sith Lorden. Kylo Ren svärdet liknar mer ett medeltida svärd med två sidoutsprång som korsas av huvudbladet. Luke Skywalker känner vi med sitt blå lasersvärd (ärvt från sin far Anakin Skywalker) och det gröna som visar sig i Return of the Jedi när han har avslutat sin träning på Dagobah med Yoda.

Välj vilken typ av Jedi eller Sith du vill vara och välj färg på ditt lasersvärd!

Officiella Produkter

Liknande Produkter

Din sökning:

Lasersvärd Star Wars för att komplettera din maskeraddräkt Jedi eller Sith

Lasersvärd Star Wars

Lutar du åt den ljusa sidan av The Force och vill du förvandlas till en hjältemodig Jedi riddar? Eller känner du dig mer dragen till den mörka sidan och vill förvandla dig till en Sith Lord? Vilken väg du än väljer så kom ihåg ditt viktigaste vapen: Lasersvärdet!

Funidelia är det perfekta stället för att hitta komplement som är nästan obligatoriska till vilken maskeraddräkt med Jedi riddare eller Sith Lord ifrån Star Wars. I vår katalog har du till ditt förfogande en stort antal alternativ i det som vi kallas officiella Star Wars lasersvärd som du kan köpa online.

På Funidelia har vi en stor katalog med dessa vapen som är så representativa i filmerna om Star Wars. Du kommer upptäcka allt ifrån de mest klassiska modellerna, som Darth Vaders lasersvärd eller Luke Skywalkers ljussabel, till de nyare modellerna ifrån de senaste filmerna som Kylo Rens lasersvärd eller det som Darth Maul har.

På denna hemsida hittar du lasersvärd i röda toner som används av Sitherna och de blå och gröna modellerna som används av Jedis.

 

Lasersvärdet: “Ett elegant vapen för civiliserade tider”

Jedi Lasersvärdet

Lasersvärden finns representerade i alla filmer om Star Wars. Den första scenen de dyker upp i är när Obi Wan Kenobi erbjuder Luke Skywalker svärdet som tillhört hans far, Anakin i Episod IV – Nytt Hopp.

Sedan dess så har de blivit en utav de mest polpulära accessoarerna bland fansen av sagan så till den grad att det är svårt att tänka sig hela Star Wars universum utan sina lasersvärd. Under avsnittens gång får vi se episka dueller mellan Jedis och Sither användandes eleganta och skinande vapen.

Om du tänkt förvandla dig en utav huvudpersonerna i dessa dueller, både som hjälte eller som skurk, så kan du på Funidelia köpa ditt lasersvärd Jedi eller Sith online. På Carneval, Halloween, temafester, födelsedagar eller Star Wars event – vilken ursäkt som helst för att svinga med ditt lasersvärd. Och ”May the Force be with you”!

Vapnet för en Jedi riddare.. men också för en Sith!

Lasersvärden är det förträffliga vapnet för en Jedi riddare men också av en Sith Lord. Ifrån början skapades de utav krigarna själva och lasersvärdet består utav en metalldel där en skiva sticker ut full av energi som kan ha en mängd olika färger beroende på mineralerna som använts vid dess tillverkning.

Star Wars universum sträcker sig längre än bion och vi känner också till det genom tecknade serier som The Clone Wars och Star Wars Rebels. I dessa kan vi bevisa att utöver de mest kända färgerna på lasersvärd, så existerar det många fler färger. Det finns svärd i gult, använda utav Jedis ifrån Centinela och de finns tom i vita och svarta toner.

Blått Lasersvärd

Blått Lasersvärd

Blått är färgen som används av Jedis som Luke Skywalker i filmen Nytt Hopp, Obi Wan Kenobi och Anakin Skywalker. De blå lasersvärden associeras normalt till de Jedis som är beskyddare och som är redo för strid och för ett mer fysiskt användande i The Force.

Rött Lasersvärd

Rött Lasersvärd

Rött är färgen på lasersvärden som används av Sitherna. Dess ursprung kommer ifrån några syntetiska kristaller som används vid tillverkningen och som gör att färgen på svärdet blir rött. Ifrån Darth Vader till Kejsaren Palpatine, via Darth Maul, Greve Dooku och Kylo Ren, de mest framträdande Lorderna ifrån den mörka sidan av The Force bär svärd med rött ljus.

Lasersvärd med purpurfärg

Lasersvärd med purpurfärg

Lasersvärden med purpurfärg är mer ovanliga och bara en mycket mäktig Jedi får använda dem. Det är fallet med Mace Windu, i episoderna i den senare trilogin (I,II och III). Vi får se detta svärd i aktion, tex i scenen där Jedi på planen i Klonerna anfaller och i avsnitt III – Mörkrets hämnd när Mace WIndu försöker fånga senator Palpatine.

Lasersvärd i grön färg

Lasersvärd i grön färg

Grönt är färgen som används av Jedis med hög rang, som är relaterade till mentala fakulteter i The Force. I Jedins Återkomst visas för första gången ett grönt lasersvärd, Luke Skywalkers vapen i detta avsnitt. Men vi kan också se dem i senare avsnitt i händerna på Yoda eller Oui-Gon Jinn.

Några kännetecken för lasersvärden

Under avsnittens gång av Star Wars har vi lärt känna några utav kännetecknen av dessa Jedi och Sith vapen. Utöver deras skillnader i färg som vi tidigare nämnt så är alla vapen polyvalenta i händerna både på Jedi riddarena och på Sitherna.

Utöver deras användande i dueller, kan vi se scener där de använts för att skära något eller avvärja kulor.

Andra särdrag med dessa vapen är ljudet som de åstadkommer när de sätts igång, stängs av, när de rör sig eller när de kommer i kontakt med andra lasersvärd.

De mest populära svärden i Star Wars

Under sagans gång och de många avsnitten så har det presenterats olika typer av lasersvärd. Vissa känns igen på deras innovativa karaktärer, medan andra svärd är mer klassiska i vad som handlar om denna typ utav accessoarer och dess design.

Om du tänkt klä ut dig till en Jedi eller Sith, kom ihåg dessa viktiga komplement. Nedan visar vi några utav de mest populära lasersvärden i Star Wars.

Lasersvärd Luke Skywalker

Lasersvärd Luke Skywalker

Det är ett utav de första vapnet vi får upptäcka i filmerna, utöver att bli associerat till en utav huvudhjältarna i denna saga. Det är Luke Skywalkers lasersvärd, det är vapnet som definierar honom som Jedi riddare.

Under tiden som lärling, var bladet blått men när han blev en färdig och mer mogen Jedi riddare så blev färgen grön. Utan tvekan är det ett obligatoriskt komplement för den som vill klä ut sig till hjälten i Galaxen i sin renaste form som den modige Jedi riddaren.

Lasersvärd Darth Vader

Lasersvärd Darth Vader

Darth Vaders lasersvärd följer linjen av fruktade vapen som bärs av andra Sith Lordar. Med sitt röda lysande blad, så används detta vapen i spännande dueller med Luke Skywalker i avsnitten ifrån den första trilogin av Star Wars.

För den som vill klä ut sig till den mest kände skurken genom tiderna, så är detta vapnet som inte får saknas. Komplettera din maskeraddräkt Darth Vader med hans hjälm och röstförvrängare och detta röda lasersvärd och du blir den mest autentiska på festen.

Darth Mauls dubbla lasersvärd

Darth Mauls lasersvärd

I avsnitt I – Det mörka Hotet, dyker en ny Sith skurk upp som är speciellt skicklig på att använda ett annorlunda lasersvärd än de vanliga som består utav två röda blad. Detta vapen visar hela sin kraft i en dödlig duell med mästaren Jedi Qui-Gon Jinn.

I vår onlinebutik kan du hittar Darth Mauls dubbla lasersvärd för att komplettera din maskeraddräkt om du bestämmer dig för att klä ut dig till denna skurk med rött och svart ansikte.

Kylo Rens lasersvärd

Kylo Rens lasersvärd

I det första avsnittet i den sista trilogin, The Force Awakens (Episod VII) så presenteras också en innovativ version av dessa vapen, det är Kyl Rens lasersvärd. Denna sabel med röda blad har två utstick på sidorna som påminner om ett medeltida svärd i sitt klassiska format.

Om du ska klä ut dig till denna nya antagonist i Star Wars, så kan du köpa online på Funidelia det lasersvärd du behöver.

Andra modeller av lasersvärd

Ezra Bridger lasersvärd

Hos Funidelia kan du hitar lasersvärd som tillhör Greve Dooku, med sin kurviga spets, precis som andra typer utav svärd som introducerats i det växande Star Wars universumet. Som tex det dubbla snurrande lasersvärdet ifrån Inkvisitorn och ”sabel- blastern” Ezra Bridger använder, båda personligheter ifrån Star Wars Rebels.

Om du vill överraska dina vänner som älskar Star Wars Rebels, så kommer säkert dessa vapen inte lämna dem likgiltiga.

Oavsett att de är viktiga komplement till vilken Jedi eller Sith maskeraddräkt som helst så kan du köpa de officiella Star Wars lasersvärden i vår online butik Funidelia. De kan också bli en originell detalj och en rolig gåva till Jul eller till födelsedagen av något fan av Star Wars som bara älskar sagan. Som du kan se på denna sida så har vi alternativ för alla smaker!

Klä ut dig i par eller som grupp med Star Wars

Historien Star Wars för med sig ett gäng av konflikter, dispyter mellan det goda och det onda, mellan hjältar och skurkar, mellan Jedis och Siths. Duellerna med lasersvärden är alltid närvarande och några har förvandlats till riktiga klassiker.

Klä ut sig till Star Wars som par eller i grupp med dina vänner kan vara en genial ide, eller vad tycker du? Här visar vi några förslag till Carneval, Halloween eller till vilken temafest eller event som helst. Maskerade som personligheter ifrån Star Wars så kan ni skapa scener stridandes med era lasersvärd.

Vi minns några episka dueller då lasersvärden haft huvudrollen!

 dueller då lasersvärden

Den första duellen med lasersvärd i sagan var i Dödsstjärnan mellan Darth Vader och Obi Wan Kenobi. Det gick flera år innan den gamle mästaren och hans lärling – helt transformerad – återser varandra igen. Även om utgången denna gång skiljer sig mycket ifrån första gången…

Men de kanske mest kända duellerna i alla filmer om Star Wars är dem som sker mellan far och son. Luke konfronterar Vader vid tå olika tillfällen. Första gången då han fortfarande är lärling och besegras i Bespin, Molnstaden. I efterföljande avsnitt, Jedins Återkomst är det dags för en ny duell med ett helt annat slut som markerar ödet för Galaxen.

I den efterföljande trilogin kan vi se en stor koncentration av Jedis och lasersvärd i många olika färger på planeten Geonosi, och likaså två konfrontationer mellan Greve Dooku, Anakin och Obi Wan eller duellen mellan densamme Obi Wan och General Grievous, som i var och en utav sina fyra armar bär på ett lasersvärd. Och som avslutning i denna trilogin får vi uppleva dueller mellan Anakin och Obi Wan, utöver konfrontationen mellan de båda mästarna ifrån var sin sida av The Force :Yoda och Palpatine.

I den nya trilogin, så upptäcker fansen av dessa lysande vapen det nya lasersvärdet som bärs av Kylo Ren och de känner striden komma där Kungen utnyttjar Luke Skywalkers lasersvärd för att försvara sin kompis Finn.

De officiella Star Wars lasersvärden väntar på dig hos Funidelia

Nu känner du säkert hela The Force och är redo att klä ut dig! Om det så blir som Jedi eller Sith, välj din favoritpersonlighet och glöm inte den fundamentala accessoaren som gör att du reser till en ny galax långt långt borta: lasersvärden.

I din online butik Funidelia hittar du ett stort utbud av officiella Star Wars lasersvärd i olika färger och modeller, som du kan använda för att komplettera din maskeraddräkt. Du kommer säkert överraska något fan med en mycket originell gåva.

Nu behöver du bara välja vilken sida utav the Force du vill tillhöra!

Top