Skip to content

De bÀsta idéerna för maskerad

Idéer för att klÀ ut sig, originella roliga maskeraddrÀkter, merchandising och festdekoration

KarnevaldrÀkter

Karneval Àr snart hÀr och vad det handlar om Àr att ha kul, eller hur? Det Àr den tid pÄ Äret dÄ vÄr fantasi fÄr flyga fritt och vi letar efter de mest originella karnevalmaskeraddrÀkterna som fÄr oss att njuta av dessa roliga dagar, de bÀsta för alla maskeradÀlskare!

För de som framför allt vill skilja sig frÄn resten har vi förberett en TOPP 10 med originella maskeraddrÀkter för Karneval.

LÄt festen börja!

1.KlÀ ut dig och skapa en silhuett med dina Morphsuits och andra heldrÀkter

Morphsuits och andra heldrÀkter Àr de mest bekvÀma att ha pÄ sig i karnevalstÄget i din stad.

Du kan gÄ riktigt elegant klÀdd med din smoking, spela en omgÄng Twister eller kolla nÀsta tunnelbanestopp. Dessa snÀva och elastiska drÀkter tillÄter att du kan se, andas och till och med dricka igenom dem.

2. Opposuits och originella kostymer: elegans Àr kul

Om du inte vill förlora ett uns av din elegans denna karneval Àr nÄgra utav de originella maskeraddrÀkterna de som kommer passa dig bÀst och de heter Opposuits.

Det handlar om fÀrgglada kostymer med roliga tryck som gör att du kan klÀ ut dig pÄ ett annorlunda men ocksÄ elegant sÀtt. Du behöver bara vÀlja mellan de mÄnga mönster som finns.

Och de finns Àven för henne!

3. Roliga maskeraddrÀkter: Ride On & Carry Me.

NÄgra av de mest originella maskeraddrÀkterna till Karneval. Det handlar om att skapa optiska illusioner med din drÀkt pÄ axlarna.

Det ser ut som du Ă„ker pĂ„ din vespa överallt, eller att du rider pĂ„ en dinosaurie eller en Ă„sna


4. Jul maskeraddrÀkter: Kigurumis och Onesies: vem sa att det var kallt?

För de mest frusna Àr Kigurumis och Onesies maskeraddrÀkter det bÀsta valet. Dessa Àr bekvÀma och varma heldrÀkter som gör att du kan bÀra de klÀder du vill under. Perfekt för nÀr det Àr kallt!

De finns ocksÄ med dina tecknade seriefavoriter!

5. Digitala drÀkter

Om du Àr en av dem som lever helt nedsÀnkt i den digitala tidsÄldern kommer dessa t-shirts och maskeraddrÀkter sÀkert att erövra dig pga deras originalitet.

Du behöver bara din mobiltelefon för att skapa vÀldigt coola effekter.

Du kan Àven skaffa dig en mÀnsklig digital mask. Du kommer se ut som sjÀlvaste Terminator!

6. Var originell! : DamklÀder för mÀn

En sak verkar vara sÀker, nÀr det finns en möjlighet att klÀ ut sig för att ha roligt, sÄ Àlskar mÀn att klÀ ut sig som kvinnor, varför Àr det sÄ? SÄ för alla dem har vi hÀr nÄgra idéer med originella karnevalmaskeraddrÀkter. Ni kommer att bli vackra, vackrare, vackrast!

7. Billiga kostymer: t-shirts och set, mycket enkla och effektiva

Om du inte kÀnner för det eller har tid att göra din egen mycket detaljerade maskeraddrÀkt, sÄ gör det ingenting. Originalitet gÄr inte i strid med enkelhet.

Det Àr dÀrför du kan bÀra en hyperrealistisk t-shirt eller ett set med vilka du, tack vare nÄgra fÄ men vÀl valda accessoarer, kan förvandla dig till den önskade karaktÀren.

8. Smaklig mÄltid! Mat eller dryck maskeraddrÀkter

Mat och dryck maskeraddrÀkter Àr perfekta till Karneval. Du kan till exempel utforma en hÀlsosam fruktskÄl med flera frukter, och pÄ sÄ sÀtt skapa en gruppdrÀkt av det mest fÀrgstarka slaget, dÀr stora och smÄ kan delta.

9. MaskeraddrÀkter för par: tvÄ och tvÄ Àr bÀttre

För de par som gillar att klĂ€ sig ut tillsammans finns det nĂ„gra idĂ©er. TĂ€nk pĂ„ att vi inte bara menar kĂ€rleksfulla par, utan du kan klĂ€ ut dig med din bror, med din kusin, med en vĂ€n, med din mamma … Grejen Ă€r att gĂ„ tvĂ„ och tvĂ„ och bilda en rolig tandem.

10. GruppdrÀkter: alla tillsammans

Vi avslutar denna TOPP10 med originella maskeraddrÀkter som du kan bÀra den hÀr karnevalen med förslag för att klÀ ut sig i grupp.

Du kan vara mÄnga Wallys, eller en kortlek eller sumobrottare som utmanar alla som kommer i dess vÀg, eller fÄ solen att gÄ upp i staden Àven om Karnevalparaden Àr pÄ kvÀllen.

Varmt? Originella och coola maskeraddrÀkter för sommaren

För att bekÀmpa solen och de höga temperaturerna, sÄ visar vi pÄ Funidelia dig de mest originella och svala sommarmaskeraddrÀkterna för sommarsÀsongen!De finns för alla Äldrar och smaker. Glöm inte att packa ner solskyddsfaktor, flip flops och dina favorit sommarmaskeraddrÀkter i din resvÀska.

De finns för alla Äldrar och smaker. Glöm inte att packa ner solskyddsfaktor, flip flops och dina favorit sommarmaskeraddrÀkter i din resvÀska.

Mycket coola och svala bebis maskeraddrÀkter

De smÄ Àr de som mest njuter av denna tid. För att sÀga adjö till skolan eller dagis brukar ofta klÀ ut sig för terminsslutet. För att de inte ska bli för varma kan du vÀlja klÀnningar för de smÄ flickorna med deras favoritkaraktÀrer och för de smÄ pojkarna, nÄgra av vÄra piratmaskeraddrÀkter, perfekta för att segla pÄ de stora haven som en modig (och sval) sjörövare.

Sommarklassikerna

Vi ger plats för Àldre att förbereda sina sommarfester och de roligaste sommarmaskeraddrÀkterna för vuxna.

Det spelar ingen roll om du klÀr ut dig för en Hawaiifest, en Medelhavskryssning, en musikfestival eller helt enkelt, för att fÄ uppmÀrksamhet pÄ stranden eller vid poolen, sÄ har vi den perfekta drÀkten för varje tillfÀlle.

Hawaii maskeraddrÀkter

Ta med paradiset hem med en Hawaiifest. Vi mÄste erkÀnna och komma ihÄg att Hawaii maskeraddrÀkterna Àr en sommarklassiker som aldrig kan misslyckas. Och hur kul vi hade!

SjömansdrÀkter

BlÄ och röda rÀnder blir aldrig omodernt pÄ sommaren. Om du inte kan Äka pÄ en kryssning eller om du har den turen och vill förbereda dig för en god middagssittning med kaptenen Àr dessa sjömansdrÀkter för dig. SpÀnn musklerna (om du har nÄgra) och njut av de stora haven hur och var du vill.

StranddrÀkter

”Strandraggarna” gĂ€ller inte lĂ€ngre, nu vill tjejerna ha en rolig kille att skratta och ha kul med.

Vi vÄgar dock inte lova hur en Borat mankini, en klassisk baddrÀkt eller en jÀttebra livrÀddningsmaskeraddrÀkt (i stil med Baywatch) kommer fÄ alla semesterfirare att reagera.

Eleganta maskeraddrĂ€kter i ”guiri” stil

Med dessa Opposuits och originella drÀkter kommer du att bli kungen pÄ alla sommarfester. Perfekt för alla tillfÀllen, och om du vÄgar klÀ dig i dem pÄ ett bröllop bÀttre Àn bÀst. Det Àr inget att skÀmmas över!

Vi visar dig nÄgra av Summer Edition modellerna! Kort Àrm och korta byxor, sÄ att du kan hÄlla dig sval och cool pÄ vilken sommarfest som helst.

MaskeraddrÀkter för festivaler

Slutligen, för de mest partygalna och musikfansen, har vi de perfekta maskeraddrĂ€kterna att klĂ€ sig i till alla festivaler och ”sĂ€tta tonen”. De Ă€r allt utom varma och diskreta, kom igen, perfekta för en sommar med vĂ€nner!

Vad tycker du om vÄra förslag? Med alla dessa originella maskeraddrÀkter för sommar eller karneval kommer du inte fÄ trÄkigt en sekund!

Have Fun!