Skip to content

Funidelia – Din Marvel-butik för presenter och produkter

Välkommen till superhjältarnas fantastiska värld! Välkommen till denna otroligt fantastiska Marvel-butik!

Idag avslöjar vi vad varje Marvel-fan har väntat på. Här hittar du de bästa presenterna och Marvel-produkterna till dina nördigaste vänner, eller för att bygga din egen imponerande samling.

Fantastiska Marvel presentidéer för de största fansen

I vår Marvel-butik hittar du hundratals produkter från kritikerrosade film- och seriekaraktärer, från världens mest kända nörd företag. Och naturligtvis de bästa produkterna med Marvel-logotypen.

Du kan köpa hem alla slags saker, från t-shirts, tröjor och hattar, till muggar, nyckelringar och alla typer av ryggsäckar. Och naturligtvis har vi också alla de bästa Marvel Funko Pop! Vi har även imponerande figurer och kopior av dina favoritkaraktärer.

Hitta allt tänkbart för alla smaker, åldrar och kön här på Funidelia. Vi har produkter för män, kvinnor och barn i alla åldrar. Ingen kommer att fördömas, så som Thor, från vår Marvelplanet.

Deadpool – den roliga superhjälten

En av de mest underhållande superhjältarna är naturligtvis Deadpool. Mycket för att han inte är din vanliga superhjälte, i själva verket anser han sig inte ens att vara en.

Om du älskar den här karaktären, ta för dig av alla typer av Deadpool presenter från Marvels mest berömda ”anti-hero” och hylla honom med några läckra chimichangor! Från imponerande tröjor i Deadpool-färger, till unika hattar i olika färger och former, med karaktären själv, hans logotyp, etc.

Vi har också massor av t-shirts med hans skämt och välkända scener från Deadpool, samt en enorm samling Funko Pop! Som inkluderar några mycket speciella dockor, som Deadpool som kämpar mot Cabel.

Captain America – The first Avenger

Här på Funidelia har vi också de bästa produkterna med Captain America Marvel. Han är en av våra favoritsuperhjältar och anses vara den första Avenger. Om du också älskar Captain America kan du inte köpa något bättre än den här produkten, perfekt för alla fans av den bästa amerikanska hjälten som aldrig har funnits.

Välj dina Captain America-presenter från den ursprungliga serien, supersoldaten som kämpade mot nazisterna under andra världskriget, som denna fantastiska nyckelring. Eller leta efter produkter med en nyare version av Steve Rogers, när han framträder i Civil War eller Avengers Endgame, som den imponerande Funko Pop!

Slåss för den amerikanska drömmen som bara Captain America kan, med tröjor son har hans svärd på, ryggsäckar och mycket mer.

Spiderman

Gör din webb och sväng genom staden med dessa unika Spiderman-produkter, en favorit maskerad hjälte. I vår Marvel-butik kan du hitta de bästa Spiderman-produkterna, eller köpa några unika presenter till dina nördigaste vänner.

Aktivera dina spindelsinnen och välj de produkter du gillar mest, även om det kan vara svårt, eftersom du kommer att älska dem alla! Skaffa en av dessa fantastiska Spiderman- eller Venom-hattar, The Amazing Spiderman-muggar eller Funko-versioner av Spiderman eller en av skurkarna, som Mysterio.

Vi har också skolmaterial för de små, som ryggsäckar, pennfodral och till och med lunchlådor med Spidermans ansikte på, så han alltid är där som skydd.

Avengers produkter

Hulken, Iron Man, Thor och resten av Avengers är redo att rädda världen när som helst och bara du kan föra dem samman. Om du är en fan av Avengers-produkter, gör dig redo att bli förvånad. Vi har produkter från varje film med denna imponerande gruppsuperhjälte: Infinity War, Avengers Endgame …

I vår butik hittar du skolmaterial och gympaskor för barn med alla Avengers, pyjamas för vuxna och till och med Avengers-halsdukar. Naturligtvis har vi också massor av unika och överraskande t-shirts som inte kommer göra dig besviken.

Du vill inte missa vår enorma samling av Avengers Funkos. Bygg din samling med alla superhjältarna från Avengers såväl som Thanos och hans onda hantlangare. Vi har också exklusiv Funko Pop! inklusive gyllene Funkos från Marvel Studios.

Imponerande Marvel-kopior för samlare

Slutligen, i denna Marvel-del utav vår butik kan du hitta otroliga kopior, perfekta för de hårdaste fansen av dessa franchisefilmer och serier.

Fantastiska figurer och imponerande föremål som Thanos Infinity Handske med sina sex ädelstenar. Samla din kraft och släpp loss den med bara en fingerknäppning!

Du kan också få den imponerande Iron Man Handsken i rödbrun och guld från den klassiska dräkten som bärs av vår älskade hjälte, Tony Stark.

Have fun!