Skip to content

Funidelia, favoritbutiken för Star Wars fans


Vi börjar vår intergalaktiska resa genom universum med ett första besök i vår Star Wars-butik. Här hittar du alla typer av Star Wars-merchandise, från t-shirts och koppar till smörgåsgrillar och originella lampor som kommer lämna dig bländad.

I vår butik hittar du allt som du alltid har velat ha om du är en nörd av denna stora saga. Och om du vill ge bort en gåva till ett Star Wars-fan kommer vi att ge dig massor av idéer. Må kraften vara med dig för att välja den perfekta presenten!

Star Wars tröjor & T-shirts

Vad bättre än att börja med vår samling av t-shirts och tröjor. Det är en av de gåvor som fungerar bäst på födelsedagar eller som julklapp. Vi har väldigt varierade Star Wars t-shirts, med många av huvudpersonerna, Darth Vader, Princess Leia, Han Solo, Chewbacca och Yoda, men också med kända fraser och ikoniska bilder som Han Solos kyss till Leia. Naturligtvis får du inte missa alla t-shirts med Star Wars-logotypen i olika färger och typologier.

Men vi vill också framhäva våra Star Wars-tröjor, i väldigt originella modeller. Förutom olika typer av tröjor, med huva, utan, med blixtlås eller inte och i basebolltyp, som blivit alltmer moderna på sista tiden. Det största problemet för dig blir att välja den du gillar bäst!

Star Wars-figurer och funkos

Om du är en av dem som älskar att samla på föremål finns det inget bättre alternativ än de roliga Funko Pops! med Star Wars. Med alla karaktärer, Luke Skywalker, Han Solo, Leia eller vår kära Chewy. Det finns också karaktärer från den nya trilogin som Finn eller Kylo Ren. Naturligtvis finns också Darth Vader, stormtroopers och praetorian guards. Men om du är ett stort fan av denna spännande saga föreslår vi en originell idé, en av dessa imponerande Star Wars-figurer. Realistiska figurer på 30 och 45 cm av kejsarsoldater, den mäktiga kapten Phasma eller den stora Poe Dameron.

Ryggsäckar och skolmaterial med Star Wars

Till skolan, gymnasiet, universitetet och till och med till jobbet, du kommer älska dessa Star Wars-ryggsäckar. Vi har modeller för barn, vuxna, sportryggsäckar, axelremsväskor och gympåsar. I vår Star Wars-butik hittar du också fantastiska modeller med Darth Vader, Han Solo och Skywalker. Även ryggsäcksmodeller som imiterar uniformerna från rebell- och motståndssoldaterna eller med formen av Darth Vaders speciella hjälm.

Star Wars-saker till hemmet

En av de mest berömda filmsagorna i historien och som har pågått under flera år, förtjänar att komma i alla slags produkter till glädje för de största fansen. Därför ville vi på Funidelia samla alla de bästa Star Wars-produkterna för hemmet. Här ger vi dig några idéer för att välja din favorit:

    • Star Wars-lampor: vi har en imponerande samling 3D-lampor som du kommer att bli bländad av! Det ser ut som om sagans stora karaktärer kommer fram direkt ut ur din egen vägg. Från de fruktade Darth Vader och Boba Fett till de älskade C3PO och R2D2. Och naturligtvis Yoda, Leia, Luke och till och med Millennium Falcon (Årtusendefalken).
  • Star Wars Hushållsapparater: Vill du värma din egen sandwich med ansiktet av Darth Vader eller Star Wars-logotypen? Vill du poppa lite popcorn på självaste Dödsstjärnan? Då har du tur! I vår Star Wars-butik har vi de bästa brödrostarna och popcornmaskinerna du någonsin kan föreställa dig. Vi har också våffeljärn i form av hjälmen från den onda Darth Vader eller Dödsstjärnan. Och slutligen kan också skaffa hem några originella salt- och peppar kar i form av lasersvärd.

Låt dig förföras av den mörka sidan av vår Star Wars-merchandising!