Skip to content

Barnmaskeraddräkter för flickor och pojkar

Det finns många alternativ för att klä ut de små. Därför visar vi idag en ranking med de bästa maskeraddräkterna för barn, så att ni inte saknar idéer för att klä ut dem.

Batman

Om din lille föredrar maskerade superhjältar som sveper genom staden på natten … Då är din lille Batman. Batman maskeraddräkten gör dem till hemmets kung.

Star Wars

Om ditt barn är ett fan av Star Wars-sagan, kommer dessa Star Wars-dräkter för barn att vara bland deras favoriter. Kylo Ren, stormtroopers, Darth Vader, Luke Skywalker …

Spiderman

Om din lille är smidig och alltid i rörelse är en av hans favorit superhjältar säkert Spiderman. Så du måste bara välja hans favorit Spiderman maskeraddräkt och börja röra sig som om han hade ett ”sjätte sinne”.

Captain America

Captain America är den första Avengern. Född som en hjälte som försvarar de svaga och kämpar för rättvisa. Om din lille har den rättvisa och ärliga andan, så är säkert ”Capi” dess favorithjälte och han kommer älska dessa Captain America maskeraddräkter.

I denna handledning kommer du också att lära dig att sminka dig som den äkta Captain America ifrån serierna.

Frost

Inom världen av prinsessor är Elsa och Anna några av favoriterna. Två systrar som upplever många äventyr för att försvara Arendal med Olof och Kristoffer. Därför är Elsa och Annas klänningar favoriterna för de små.

Pyjamashjältarna

Om de animerade populära superhjältarna ännu inte har kommit in i ditt liv kommer de snart att göra det. Bekanta dig med namnen: de är Kattpojken, Ugglis och Gecko och de gläder barnen. Med maskeraddräkten av en av dess favorit Pyjamashjältar kan de förvandla sig till sina hjältar i pyjamas och uppleva många äventyr.

Paw Patrol

Paw Patrol har blivit en av de mest populära serierna för barn. Därför är det ett roligt alternativ att kunna förvandlas till Marshall, Chase eller Skye med dessa Paw Patrol maskeraddräkter.

Miraculous Ladybug

För det mer äventyrliga är Ladybug dräkterna och Cat Noir de perfekta alternativen till Karneval eller maskerad. Och det är när Marinette och Adrien klär ut sig i sina dräkter och sätter på sig sina masker som de får uppleva de mest spännande äventyren.

Disney Prinsessor

För dem som föredrar att leva i prinsessornas sagovärld kommer Disney Prinsessmaskeraddräkter vara det perfekta för dem. Skönheten, Askungen, Vaiana, Snövit eller Rapunzel är några av favoriterna bland de minsta.

Andra tecknade serier och filmer

Tecknade serier och filmer är också en inspirationskälla. Dragon Ball, Minnie Mouse, Buzz Lightyear eller Woody är några exempel på maskeraddräkter för barn som är perfekta för Karneval. Men det finns många andra seriefigurer som de älskar och säkert vill klä ut sig till.

Maskeraddräkter Masha och Björnen

Med sin maskeraddräkt av Masha och Björnen kan din lilla bli huvudpersonen i dessa äventyr som berättar hur en björn tar hand om den ryska flickan Masha.

Scooby Doo maskeraddräkter

Scooby, Dooby, Doooo !!! Om ditt barns bästa vän är en hund … så älskar de säkert tanken på att klä sig ut som Scooby Doo. Men inte bara Scooby, de kanske föredrar att klä ut sig som någon av alla hans vänner i Mysteriegänget: Vilma, Daphne, Fred och, naturligtvis, Shaggy (Scoobys bästa vän).

Smurfarna maskeraddräkter

Tiden har kommit för att ”smurfa”! Till nästa karneval eller maskerad, kan dina små triumfera i sina maskeraddräkter med smurfarna.

Familjen Flinta maskeraddräkter

Yabadabadoooo! Familjen Flinta maskeraddräkterna kommer förtrolla dig. Alla karaktärer: Fred, Vilma, Barney, Betty, Pebbles, Bamm-Bamm och till och med Dino! Den roligaste familjen av stenålders grottmänniskor på TV.

Frukter

Fruktdräkterna är några av de mest originella och välsmakande för alla tillfällen. Hitta din minstings favoritfrukt och klä ut i familj till en smaskig fruktsallad.

Djur

Om dina små älskar djur kommer de att älska våra djurmaskeraddräkter. Vilken är deras favorit? Dessutom, bland alla dessa barndräkter finns också Kigurumis och Onesies, mycket varma dräkter och lika bekväma som en pyjamas som gör att de kan röra sig fritt.

Pirater

Alle man ombord! Med pirat-maskeraddräkterna kan de små segla de sju haven och ingenting kan få dem att bli rädda. Komplettera deras dräkt med de nödvändiga tillbehören: en krok och en pirathatt, en näsduk, ett bälte, ett svärd eller dolk och en ögonlapp.

Harry Potter

Om din lilla skulle dö av glädje över att få ett brev från Hogwarts, saknas bara en Harry Potter-dräkt. Ni kan välja det hem som de gillar bäst: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff och Ravenclaw. Kom ihåg Harry Potter’s trollstav och halsduk.

Wonder Woman

Om din lilla är den modigaste på jorden kommer hon att älska att klä ut sig till superhjältinnan Wonder Woman. Hur man gör det? Jo, med en Wonder Woman maskeraddräkt med en tyllkjol också

Har du noterat dessa idéer? Vi vill att dina små ska få det riktigt roligt!!

Have Fun!