Skip to content

Frost 2 Vad händer i Arendal? Nya Elsa och Anna klänningar och mycket mer

Det var i mars 2015 då Disney i en intervju lanserade andra delen av Frost. Och miljontals fans av Elsa och Anna hoppade av glädje, och det är för att systrarna ifrån Arendal ända sedan den första filmen släpptes 2013 är favoritprinsessorna för hemmets minsta.

Denna uppföljare har verkligen varit efterlängtad men äntligen är den här. Tjohoo!!

Men vad alla frågar sig är ”Vem designar Elsa och Annas klänningar?”, ”Vem är Samantha?”, ”Kommer Kristoffer att bilda en musikgrupp med Sven?” Vi har inte svar på alla dina frågor men på några av dem.

Rösterna från den första filmen förblir desamma

Sångerskorna Kristen Bell och Idina Menzel som ger röst till Anna och Elsa gör det igen i Frost 2. Och i Sverige är sångerskan som ger röst till Elsa i hennes sånger Annika Herlitz och Mimmi Sandén ger röst åt Anna.

Vad som ännu inte är känt är om de efter ”succén” med ”Lost in the Woods” som Kristoffer sjunger med Sven när de är i skogen kommer att besluta sig för att göra karriär genom att blida en rolig musikgrupp.

Elsa släpper ut håret och Anna byter utseende

Systrarna har vant oss vid sina nordiska flätor: en lång blond fläta för Elsa och Anna med två flätor, som påminner oss om hennes karaktär som lillasyster. Men i denna uppföljare bär Anna löst hår, vilket återspeglar hennes förändring som en mognare och mindre barnslig person. Och även om Elsa också bär fläta, så släpper hon ut håret ibland för att fladdra med sin långa platinablonda man i vinden.

Vem är Samantha?

Om du redan har sett Frost 2 vet du vad vi pratar om och om inte … läs inte vidare, det kommer en spoiler! Vi vet inte varför Olof nämner Samantha i filmen, men vad vi vet är att Josh Gad (skådespelaren som dubblerar Olof i originalversionen) har hittat henne och är en anställd på Disney World. 🤣

Vem designar Elsa och Annas klänningar?

Det finns inga bättre designers av prinsessklänningar … än Disney. Och i Frost 2 har de verkligen gjort sitt bästa. Båda systrarna bär flera modeller vid olika tillfällen i filmen: i början under firandet, på natten, under deras äventyr … De har drivit oss galna eftersom de har en hel del detaljer som även om de vid första anblicken går obemärkt förbi av expertens öga så för ett litet fan av Frost lämnas inget till slumpen.

Och detta är utvecklingen av Annas klänning mellan båda filmerna.

Oavsett om din lilla föredrar Elsa eller Anna behöver du inte oroa dig för hos Funidelia kan du redan hitta dräkterna från Frost 2. I deras klassiska och deluxe-versioner kommer Elsa och Annas klänningar utan tvekan att vara de mest efterlängtade på julen.

Elsas dräkt består av ett mönster av de fyra elementen på hennes kjol med ett lager av tyll över och axelparti med samma mönster som kjolen. Annas dräkt i Frost 2, består av en svart klänning med en lila sammetväst. De kommer att älska dem!

Men inte bara Elsa och Anna bär nya klänningar i Frost 2, även Kristoffer går annorlunda klädd. Han är pojkvän till en prinsessa av Arendal och måste därför gå anständigt klädd.

Om du redan har värmt upp biostolen och tittat på filmen flera gånger och inte kan vänta tills du kan skaffa hem den… lämnar vi dig här med en video av våra favoritpersoner.