Skip to content

Möhippa och Svensexa

Här kommer flera förslag för att organisera den perfekta möhippan eller svensexan.

1. Välj plats noggrant

Om ni har tid och budget är det ideella att tillbringa en helg utanför det vanliga hemområdet för de som ska gifta sig. Så får dem ett luftombyte, och eftersom ingen känner dem, bye bye blyghet och hämningar!

2. Förbered aktiviteter som ska utföras offentligt

Om ni vill ha roligt genom att få den framtida bruden eller brudgummen ”att lida” lite, förutom genom att klä ut dem, kan ni hitta på olika test och aktiviteter som de måste utföra offentligt.

3. Föreviga allt med foton

Med smartphones och sociala nätverk … ”vad som händer i Las Vegas stannar i Las Vegas” är numer omöjlighet. Ta många foton och spara dem som om de var en skatt. Ni vet aldrig när det är dags att genera er vän igen.

4. Välj maskeraddräkt väl

Det är sant att ju löjligare maskeraddräkten är på svensexan/möhippan, ju roligare blir det. Men allt har en gräns för att förnedra din stackars vän. Vi rekommenderar att innan du väljer maskeraddräkt till svensexan eller möhippan, överväger hur personen är som kommer att bära den. Om han/hon kommer gillar den och kommer bära den med nöje eller om det för han/hon tvärtom kommer förstöra hela eventet.

5. Kom ihåg tillbehören

Det är uppenbart vem som är festens huvudperson, men även om det så är för solidaritet skadar det inte att alla medlemmar i gruppen bär någon liten detalj. Glöm inte att förbereda accessoarerna inför möhippan/svensexan. Det kommer att skapa intryck av enighet till gruppens image, alla identifieras och fotona kommer bli perfekta.

Idéer för Möhippan

Dom ska gifta sig! Aaaaaaaaaaaah !! Vad roligt, vackert, och allt vad vi ska förbereda till möhippan.. Den kommer bli fantastisk … minnesvärd!

Nyckeln till garanterad framgång? Dina vänner och eran fantasi.

Här ger vi dig några originella och roliga idéer och recept så att den där speciella vännens möhippa… verkligen blir speciell.

Tar vi henne på en resa? Vad köper vi, vad köper vi, vad köper vi?

Din vän gifter sig och om ni har kommit hit beror det på att ni förbereder något stort, väldigt stort, för att fira hennes möhippa fullt ut. Och här finns vi för att hjälpa er! För om det finns en galen fest som vi älskar så är det möhippor, för att de är roliga, för att alla har kul och för att ni gör det med det vi gillar mest: med några väldigt coola maskeraddräkter, perfekta för tillfället.

Låt oss hjälpa er med dessa maskeradidéer för möhippan, eventet, den där festen, det evengemanget som ni organiserar för er vän med all kärlek i världen. Ni får inte missa en vacker, rolig, bekväm, sexig eller speciell maskeraddräkt. Dessa är några av de roligaste.

Kigurumis

Det bästa för bruden är att gå klädd bekvämt (ja, förutom om möhippan är på sommaren, då är det bättre att välja en annan dräkt). Kigurumis är dräkter i full längd och nästan som en pyjamas, du kan tänka dig hur bekväma de är! De kommer vanligtvis i djur-tema eller populära karaktärer, med mössa eller huva. Se hur coola de är!

Kanin i trollkarlshatt

Kom deras bröllop som en komplett överraskning, nästan som magi? Då förtjänar bruden att bli ”kaninen” i er trollkarlshatt.

Sago-maskeraddräkter

Om din vän lever hennes egna speciella saga, finns ingenting bättre än att klä ut henne som en magisk karaktär från hennes favorit barndomssagor.

Superhjältinna

Superhjältar är vår svaghet! Din vän är säkert en superkvinna med superkrafter, så förvandla henne till en äkta Catwoman, en Captain America eller en Ninja Turtle. Du har många möjligheter att välja mellan!

Sexig skolflicka

Vem har inte drömt om att ha huvudrollen i videon ”Baby One More Time” av Britney Spears? Tja, då är det här det perfekta tillfället för att dansa med den sexiga skolflicksdräkten!

Cheerleader

Vilken fest av värde har inte ett team med cheerleaders? Det är en rolig klassisk idé, den går aldrig ur stil! Vem skulle inte vilja höra dess namn jublat av en spektakulär brud i en cheerleader maskeraddräkt

Pink Ladies

Huvudpersonen på möhippan måste utan tvekan vara den framtida bruden men … och alla hennes vänner? De borde också komma till festen som Pink Ladies med sin Sandy, en maskeraddräkt från 50-talet som aldrig går ur stil. Vem skulle inte vilja vara en del av Grease?

Duffwoman

Den mest uppfriskande maskeraddräkten till möhippan … 🍻

Söt tjej: Candy Girl

Om hon är en riktigt söt tjej kommer hon att bli extra smaskig med den här cupcake-dräkten

Fashion girl

Om det inte finns något som är bättre för din vän än en handväska … förvandla henne till sin perfekta accessoar och njut av en bra eftermiddag med shopping.

Idéer till svensexan

Vanligtvis har killarna inte mycket delikatess vad det gäller svensexan. Och med ”delikatess” menar vi barmhärtighet för hans stackars vän. Ju mer förlägenhet de tvingas känna och desto löjligare kostym de bär på, desto bättre!

Om ni tänker på en löjlig och rolig maskeraddräkt, är det lätt för Borats att vara bland de första ni kommer att tänka på. Vi har den! Men vi måste varna er om att för att bära den måste man fylla den… med strumpor.

Pamela Anderson i Baywatch gjorde mycket skada (eller tvärtom …). Faktum är att denna livräddarmaskeraddräkt för män är en av de mest populära och rekommenderade på svensexan.

Och vad sägs om en maskeraddräkt för att bära din vän på axlarna? Dessa Ride On och Carry Me maskeraddräkter är de roligaste.

Accessoarer till möhippan och svensexan

Maximalt nöje till det lägsta priset! Det bästa sättet för att kunna klä ut sig i grupp för mycket lite pengar är med några av dessa tillbehör:

Nu är ni redo att överraska vid möhippan eller svensexan med de mest originella och roliga dräkterna som gör att ni tillbringar en oförglömlig dag, nu måste ni bara välja en bra gruppavskedsplan.

Och kom ihåg: För att ta bort stressen och pressen inför bröllopet är det bäst att anordna en riktigt rolig oförglömlig fest!

Have Fun!