Skip to content

Halloween maskeraddräkter för damer

Halloween närmar sig och du med det där håret! Var lugn för vi har de mest originella och roliga Halloween maskeraddräkterna för henne så att du och dina vänner blir fantastiska under den mest skrämmande natten på året.

Om du inte vill upprepa din Halloween look år efter år och vill ha något originellt, annorlunda, med vilken du ser vacker ut (inom ramen av en skrämmande maskeraddräkt) … Även om du ser demonisk, blodig eller mystiskt attraktiv ut … ger vi dig de tio Bästa Halloween maskeraddräkterna för kvinnor, som kommer att sätta trenden på denna speciella natt. Nu börjar vi.

10. Djävulinna

Djävulinnorna, förutom att de är sexiga, är onda. Och de säger alltid att det mörka lockar. Så nu vet du, med en djävullina eller demonklänning kommer du lämna alla mållösa och du får den perfekta ursäkten att plocka fram din onda sida när du finner det lämpligt. Även med din svärmor.

9. Zombie Sjuksköterska

Allt som har att göra med dessa varelser är fashionabelt och modernt, så du vet, du har aldrig släppt efter med vad som är rätt. Om du väljer att klä ut dig till en zombiesjuksköterska kan du alltid ge dödliga injektioner till dem som gillar dig eller ännu bättre, låta dem ge dig injektionen själv. Eftersom du ändå är död …

8. Elaka Rödluvan

Gamla barnsagor har alltid lånat sig till tolkningar … Olika tolkningar. Vad skulle ha hänt om Rödluvan faktiskt var en varg i förklädnad?

Att klä ut sig i den onda och perversa versionen av den klassiska barnsagan gör att du kan vara söt och gullig med den du vill men hård mot den som vågar komma i vägen. Du kan till och med leka med din lilla, så att alla vargar fruktar er!

7. Kyrkogårdsängel

På varje kyrkogård av värde, hittar vi alltid demoniska figurer i form av en gargoylestaty, demoner eller fallna änglar.

När det gäller det senare har de alltid kopplats ihop med Lucifer själv med sin röda dräkt, men om du klär dig i svart så verkar det som om du har rymt från kyrkogården. Du kan också färga din ängelmaskeraddräkt med lite falskt blod och lite grå eller svart färg för att se ut som en staty. Och om du vill vara riktigt skrämmande kan du bära en Gargoylemask … Vill du vara originell?

6. Pirat: spökskeppsprinsessan

En annan originell maskeraddräkt kan mycket väl vara en som bor på ett spökskepp. Kanske en prinsessa kidnappad av gamla sjörövare som en natt steg upp och mördade hela besättningen.

Du kommer bli en död mördarpirat men med en oemotståndlig charm för alla som vågar titta närmare men utan att röra vid din sabel..

Du kan anpassa din pirat maskeraddräkt som du vill till denna Halloween, zombie stil, spöke, mördare.. vad du gillar bäst.

5. Steampunk vampyrinna

Sofistikerad, förfinad, modern och en effektiv blodsugare. Sådan är du. Det är dags för dig att plocka fram ditt sanna eg och låta alla få veta att du är en aktuell vampyr, med postindustriell punkestetik, något som bara du förstår bland denna stora mängd av underlägsna varelser.

Upptäck våra Steampunk maskeraddräkter.

4. Cruella de Vil

Det är en av de största ondskorna i filmens värld. Men samtidigt håller hon sin charm intakt som den eländiga kvinna hon är.

En klassiker som du inte får missa om du vill bestämma på festen. Antingen lyder de dig eller så planerar du nästa steg för att sänka den motbjudande varelsen som går emot dig.

3. Corpse Bride

Om att gifta sig inte är din grej, och du tänker ”hellre död innan jag gifter mig” … Då finns inget bättre än en Corpse Bride maskeraddräkt.

I det här inlägget hittar du många idéer för att klä ut dig som en död brud för att terrorisera alla på festen.

En bra blodstänkt bröllopsklänning är perfekt för tillfället. Du kan också leta efter en pojkvän bland zombierna som finns eller helt enkelt lämna vampyrerna till sitt öde med ursäkten att du redan är bortlovad.

2. Maleficent

Den onda drottningen par excellence, hennes elegans och säkerhet gör henne oemotståndlig.

Kanske är detta den bästa möjligheten att visa ditt sanna jag, det hänsynslösa och mörka utan någon som helst vänlighet. Din Maleficent maskeraddräkt ligger framför dina fötter, vad väntar du på?

1.Sally: din mardröm före jul

Om du är lite blyg och gillar melankoliska karaktärer, finns inget bättre än att klä ut dig själv som Sally, den kvinnliga huvudpersonen i Nightmare Before Christmas, en av Tim Burtons klassiker.

Skapad som en trasdocka, drömmer hon om levande äventyr med sin vän (och kärlek) Jack, precis som du!

Du kan skapa din egen Sallydräkt som i det här inlägget eller använda någon av dessa idéer som vi föreslår.

Den grundläggande grejen är sminkningen och framför allt Sallys rödhåriga hår. Kom igen! Det är Halloween!

Ladies night!!