Skip to content

Upptäck de bästa gåvorna för spelare: Videospelsprodukter

Videospel fans, du har tur! Och om du är en men inte vet det ännu, kommer vi att konvertera dig. Här på Funidelia har vi de bästa merchandise spelen för videospelare som du kan föreställa dig. Oavsett om det är en gåva till dig själv eller till dina vänner, hittar du de bästa unika presentidéerna här.

Oavsett ålder eller kön har vi spelprodukter för barn och vuxna, produkter som är speciellt gjorda för män och kvinnor, samt unisex-produkter som passar alla.

Vi har också ett stort urval av videospelsprodukter: t-shirts, tröjor, hattar, ryggsäckar, väskor, muggar, mjukisdjur, Funkos … och mycket mer! Dessutom ett brett utbud av videospel, från klassiker som Pac-Man, Zelda, Pokémon eller Super Mario Bros, vi har också nya spel som Fortnite, Minecraft, Assassin’s Creed eller Overwatch. Vi har till och med PlayStation- och Game Boy-produkter för att glädja de mest nostalgiska spelarna.

Videospel Merchandise

Världen för videospel är enorm. Bland de många produktkategorierna för spelare, är det här några som sticker ut:

    • Videospels T-shirts: Roliga t-shirts som alla spelare vill ha i sin garderob. Kortärmad, långärmad, linnen… De bästa t-shirts med karaktärer och logotyper från spel och konsoler som Nintendo och PlayStation. Från ikoniska karaktärer som Sonic till bovarna från Payday 2, med deras ökända och skrämmande masker.

    • Gamer-tröjor: En mängd olika videospelströjor och jackor, inklusive hoodies, varsity-jackor, etc. Vi har en fantastisk samling av Fallout-, Pokémon-, Overwatch- och Assassin’s Creed-tröjor. Vi har till och med fått en Umbrella Corporation Resident Evil-tröja, som kommer att väcka några fantastiska minnen från denna välkända videospel-saga.
    • Videospel Funko Pop!: Vi har några utmärkta pops! som du kan ge som gåva till dina vänner eller lägga till i din samling om du är ett videospelfan. Skaffa alla karaktärer från dina favoritspel med dessa Fortnite Funko’s. Vi har Cuddle Team Leader, Rex, Omega, Raptor och många fler. Lämna din i camper läge i ditt hem för att göra slut på alla rivaler som kommer nära!

  • o Ryggsäckar, muggar och annat tillbehör: Hitta oändliga idéer för gåvor eller ett busigt inköp för dig själv i vår videospelkollektion. Gameboy och originella PlayStation-muggar, ryggsäckar i roliga former, som den första Nintendo-kontrollen eller en Mario Bros-spelkassett, Minecraft-mjukisdjur, 3D Mario Bros-lampor och en enorm mängd hattar i teman som Pokémon och den legendariska 90-tals Quake.

Gåvor för de mest unika spelarna

Här vill vi ge dig några exempel på videospel som alla spelare eller fans kommer att älska. Gör dig redo att ”skörda”, för vi kommer ge dig några av de bästa presentidéerna för spelare och fans av klassiska spel som har funnits i spelkonsolenshistoria och fortfarande är populära idag. Även spel som har varit trendiga under det senaste decenniet.

Super Mario bröderna

Ett av de videospel som har gått ner i historien och fortfarande är populärt i spelarvärlden idag. Mario rörmokaren och hans vänner är fortfarande den perfekta presenten.

En Boo 3D-lampa (spöket som kryper upp på Mario för att skydda det onda Bowsersslottet), en otrolig ryggsäck i form av en spelkassett eller en Prinsessan Peach-handväska, utgör alla utmärkta presenter.

Fortnite Merchandise

Ett av de mest kritikerrosade videospelsfenomenen under de senaste åren har varit Fortnite, med sina flera karaktärer och berömda efterkrigs dansstilar.

Med Funidelia kan du samla alla karaktärer i Funko Pop! form. Vi har även andra Fortnite-presenter som alla kommer att älska, som samlingsbara actionfigurer. Dessutom har vi roliga Fortnite logo t-shirts, t-shirts i olika färger med den berömda laman eller andra med de mest kända dansrörelserna. Som den här t-tröjan som hyllar Floss-dansen.

Minecraft-produkter

I en värld full av byggblock kan du också hitta de perfekta presenterna för Minecraft-fans. Du kan göra dina egna presenter, men vi tycker att det är mycket lättare för oss att istället ge dig några goda presentidéer – som en zombie-pigman-mjukisdjur eller en 3D Minecraft pickaxe-nyckelring. Naturligtvis finns det många andra mjukisdjur som du kan välja mellan (isbjörn, Mooshroom, häxa eller häst …), samt ryggsäckar, plånböcker och armband.

Pokémon Merchandise

Ett videospel som aldrig går ur tiden. Det blev först populärt för 20 år sedan och är populärt även idag och kommer ut i nya format. Pikachu och hans vänner kan vara en fantastisk present till dina vänner. Vi har de mest unika videospelsprodukterna som en 3D Pokéball-mugg. På vår webbplats kan du också hitta vackra Pikachu-mössor och roliga Team Rocket-ryggsäckar.

Legenden om Zelda

Låt oss avsluta med några presentidéer för spelfans av Zelda-serien. En av våra favorit produkter är hatten med fästa öron, så att du kan se ut som huvudpersonerna i serien. Utmärkta gåvor för alla spelare!

Have fun!