Skip to content

Hemgjorda maskeradkostymer (DIY)

Genom att titta på Pinterest har vi hittat 10 hemgjorda kostymidéer för Carnival, eller till någon annan maskerad. Vissa av dessa kostymer kommer att påminna dig om din barndom, andra om roliga stunder från TV-serier och även karaktärer från varje dag-situationer. Det här är de mest unika, enkla, snabba, hemgjorda maskeraddräkter du någonsin har sett!

Hemgjord docka i musiklåda

Fira fantasi och ett bra jobb! Vi är säkra på att den här kostymen kan ta lite tid att göra, men resultatet är definitivt värt det. Denna docka i musiklåda är en av de mest unika kostymer vi någonsin har sett.

Förutom lådan, som är tillverkad för hand, är utseendet klart med en rosa tutu och en fuchsiaperuk, som dessa.

DIY smörgåsdräkt

Denna härliga familj som vi hittade på Pinterest har beslutat sig för att försöka skapa en riktig smörgås. Föräldrarna är brödet och de små är utklädda som bacon, sallad och tomat. Här ser vi dem posera för ett foto, men föreställ dig hur roligt det skulle vara om de försökte göra smörgåsen…

Om du gillar dessa mat temadräkter, men du är inte särskilt behändig med en nål och tråd, vad sägs då om dessa unika alternativ du kan använda till din nästa maskerad?

Du ser god nog ut att äta! Oavsett om du går ensam… eller med en sidorätt.

Tamagotchikostym

Det bästa spelet någonsin! Om du föddes på 90-talet måste du ha matat, städat och tagit hand om ditt ”Tamagotchi” -djur som om de ingick i familjen. Det är också en riktigt enkel dräkt att göra med EVA-gummi, lite transparent plast och en svart markör. Lägg till en rolig peruk till utseendet, som den här rosa, och ha en fantastisk fest!

Hemgjord ”galen vågig uppblåsbar viftande arm man” kostym

Om du har sett Family Guy vet du vad vi pratar om. Dessa luftfyllda fäktandes varelser är unika och roliga. Öva armrörelserna och gör din hemgjorda kostym till en hit på din nästa karneval.

Enkel ”galna kattdamen” -dräkt

Vem har skämtat om att bli en galen katt dam när de är äldre?

Nu kan du spola framåt till framtiden och bli en riktig ”galen katt dam” med den här hemgjorda gamla damen-kostymen med morgonrock och nattlinne. Gör din hemgjorda dräkt genom att fästa mjukisdjur över hela din morgonrock och ha kvällens mest unika maskeraddräkt.

Popcorndräkt för bebisar

Barn kan också ha kul på karneval och Halloween! Faktum är att skolor och dagis älskar att klä ut sig. Om du vill klä upp din lilla i något riktigt unikt och bedårande är denna påse med popcorndräkt perfekt! Fäst popcorn på din bebishatt och gör kostymen av filt eller EVA-gummi.

Snabb och enkel Ann från King Kong-kostym

Om du är en filmfantast med mycket fantasi, är denna Ann Darrow när hon tags av King Kong kostymen perfekt. Bli stjärnan i en av de mest kända scenerna i filmhistorien!

Hemlagad pommes frites-dräkt

Om du älskar pommes (med eller utan ketchup) är det enkelt att göra dig själv en dräkt av din favoritmat. Med en kartong och några gula skum rör har du en rolig dräkt för alla tillfällen. Du kommer definitivt att överraska alla!

Frappuccino kostym for bebisar

Mocha Frappuccinos är goda, eller hur? Nu kan du bli en om du vill med den här hemgjorda dräkten. Med grönt sugrör och allt!

Hemgjord Legokostym

En unik dräkt för hela familjen. Den är lätt att göra med dina barn en eftermiddag. Du behöver en kartong, sax, lim, plastmuggar och färg. Lägg till Lego-logotypen som en extra finish.

Har du bestämt dig mellan dessa unika hemgjorda kostymer? Börja arbeta med att göra din egen dräkt till din nästa maskerad. Oavsett vilken du väljer, är vi säkra på att du kommer ha det kul!

Have fun!