Skip to content

10 enkla lätta maskeraddräkter för hela familjen

Ska du på fest och inte vet vad du ska klä ut dig som? Är du en av dem som tillbringar veckor med att tänka på vad du ska sätta på dig till Halloween eller Karneval? På Funidelia vill vi hjälpa dig och det är därför vi här presenterar 10 lätta maskeraddräkter du kan fixa för hela familjen.

Också idéer på hur du kan skapa maskeraddräkter själv på ett enkelt sätt. Oavsett om du köper din kompletta maskeraddräkt eller lägger till några tillbehör, kommer du att överraska alla med en rolig dräkt. Besök vårt avsnitt med maskeraddräkter eller det med accessoarer och tillbehör och du kommer hitta allt du behöver.

Enhörning maskeraddräkt

En färgglad tyllkjol, en vit eller silverfärgad t-shirt eller topp om du gillar ”bling bling” och naturligtvis ett horn på huvudet för att krona din maskeraddräkt. Det är allt du behöver för denna roliga enhörningsdräkt.

Piratdräkt

Piratlivet, det bästa livet! Kom ombord på vårt skepp och skapa enkelt din piratdräkt. Stövlar, en hatt eller en huvudduk och en ögonlapp är de väsentliga elementen. Till detta kan vi lägga till en peruk med långt hår och ett skägg eller mustasch för en piratman.

Vi bör också lägga till luftiga kläder som vita skjortor och mörka västar eller randiga skjortor. Vi kan till och med ge den en något trasig look för ett ohyfsat utseende. Och slutligen kan vi lägga till fler detaljer för att bli en komplett pirat, som till exempel en krok eller ett svärd.

Yrkesmaskeraddräkter

En av de enkla typerna av maskeraddräkter som vi kan skapa själva är polis, brandman, läkare, kock, etc. Med blå skjortor, västar, klänningar eller pappersmössor kan vi skapa grunden för dessa maskeraddräkter. Då behöver man bara köpa några tillbehör som handbojor, solglasögon, köksredskap eller brandsläckare för att göra dem lite mer realistiska. Dessa yrkesmaskeraddräkter gör det ännu enklare för dig att hitta idéer eller välja de du gillar bäst.

Strandvakt maskeraddräkt

Vem har inte velat vara en strandvakt eller livräddare någon gång? Det är en av de enklaste dräkterna att fixa. Vi behöver bara en röd baddräkt för henne eller ett par röda shorts för honom, och lägga till en vit eller gul t-shirt om vi vill. På t-shirten kan vi också sätta ett rött kors och / eller ordet STRANDVAKT eller BAYWATCH, till exempel.

Och för en komplett strandvaktsdräkt måste vi naturligtvis bära en röd eller orange flytväst. Det enklaste är att skaffa något liknande denna uppblåsbara röda livboj, eftersom den väger lite och är lätt att bära med sig.

Viking maskeraddräkt

Den skandinaviska kulturen representerad i en dräkt. Från Vicky Viking till Ragnar Lodbrok, genom den tuffa Lagerda. Många är vikingakaraktärerna som har fyllt och fyller våra tvskärmar för både barn och vuxna.

Vi kan skapa vår maskeraddräkt med kläder i mörka färger, framförallt bruna, med accessoarer som fuskpäls att ha på ryggen, vikingahjälmar och naturligtvis sköldar och vapen (låtsasvapen såklart) för den där krigarkulturen som särskilde dessa skandinaver. Vi visar dig dessa exempel på vikingadräkter för alla åldrar och med alla tillbehör du behöver!

Maskeraddräkt Indian

Ta på dig din dräkt och du är redo att bli indian. Det är en av de roligaste maskeraddräkterna. För det mesta bruna kläder med fransar, massa fransar.

Vi lägger till ett pannband med en fjäder och en ”krigs” makeup i ansiktet. Dessutom får vi inte missa vår pil och båge.

Hos Funidelia har vi kompletta maskeraddräkter med indianer för vuxna och barn eller om du vill skapa den själv kan du köpa de tillbehör du gillar mest

Cowboy dräkter

Höga stövlar, breda byxor och en cowboyhatt för dessa cowboymaskeraddräkter som är lätta att skapa.

För att lyfta fram den ännu mer kan vi lägga till en väst eller en brun jacka och naturligtvis några låtsaspistolen, för att bli en äkta cowboy ifrån Western.

Du kan till och med bli en rodeocowboy med häst inkluderad för att överraska på vilken maskeradfest som helst.

Smurf maskeraddräkter

En annan av de lätta kostymerna att överraska med på Karneval eller maskerad. Det räcker med en blå långärmad skjorta och vita byxor och komplettera med en smurfhatt.

Om vi ​​vill klä ut oss som Gammelsmurfen, måste vi byta ut de vita byxorna mot de röda, lägga till ett vitt skägg och en röd mössa. Och för Smurfan räcker det med blå strumpbyxor, ett vitt förkläde och en blond peruk.

Och om du vill ta det ett steg längre och skapa en helt realistisk dräkt kan du måla dig i helblått eller bara i ansiktet, med denna FX Aqua-makeup i himmelsblå.

La Casa de Papel maskeraddräkt

En av de mest fashionabla kostymerna utan tvekan just nu. Framgången för serien ”La Casa de Papel” är uppenbar, men det bästa av allt är att vi lätt kan bli en av dess huvudpersoner.

Vi behöver bara en röd dräkt, som vi kan ersätta med byxor och en tröja i samma färg, en Dalí-mask och ett låtsasvapen. Gör dig redo för det största rånet i ditt liv!

Grease maskeraddräkt

Vi kunde inte avsluta utan att ge dig några idéer för maskeraddräkter lika ikoniska som de från Grease. Lädret regerar!

Läderjacka och byxa tillsammans med en vit t-shirt för att bli John Travolta eller i svart om du vill bli Olivia Newton-John. Frisyren är också viktig: mycket vax och bakåtkammat eller lockigt blont hår, för att se ut precis som huvudpersonerna i denna fantastiska film.

Vi kan också sätta på oss universitetslooken med den berömda ”basebolljackan” från 50-talet eller den fina rosa jackan med ”Pink Ladies”.