Maskeraddräkter Pirater, Korsriddare och Sjörövare

Alla ombord! Med dessa maskeraddräkter pirater kan du segla på de sju haven och det finns ingenting som skrämmer dig. Förvandla dig till en modig korsriddare eller en vacker sjörövare med dessa maskeraddräkter pirater som aldrig blir omoderna. Och dessa personligheter är alltid välkomna på Carneval och temafester. Utöver maskeraddräkterna får du inte glömma accessoarerna, nödvändiga för att bli en bra pirat. Skaffa en krok, näsduk, skärp, svärd och din ögonlapp och segla över haven på jakt efter där begravda skatten och upplev tusentals äventyr på vägen. Du kommer hitta maskeraddräkter pirater för barn och för vuxna, du kan bli en sexig korsriddare och en grym Kapten Krok. Det finns också maskeraddräkter pirater med kända pirater som Jack Sparrow. Du behöver bara hitta den maskeraddräkt pirater du gillar bäst och anordna den där piratfesten du alltid drömt om. Jo, jo, jo, jo Piratlivet är det bästa livet!

Filter
Din sökning:

De bästa piratkläderna för de farligaste piraterna

piratkläderna

De bästa maskeraddräkterna pirat hittar du hos Funidelia! Vi har ett stort utbud där du hittar de bästa maskeraddräkterna och roligaste accessoarerna för att förvandla dig till en äkta pirat. Är du en orädd kvinna och letar efter en maskeraddräkt pirat för henne?

Är du en farlig man och drömmer om att förvandla dig till en piratskurk? I så fall har du kommit rätt. DU hittar också de bästa maskeraddräkterna pirat för de små i hemmet.

Piratmaskeraddräkterna är väldigt mångsidiga. Det innebär att du kan använda dem till många typer av event. En temafest? Har du en avslutningsfest på kursen? Letar du efter en utmanande dräkt till Carneval eller letar du tvärtom efter en maskeraddräkt pirat Deluxe?

En maskeraddräkt pirat är högst återkommande, och tillfällena du kan använda den är många. Du kan använda den på Carneval och ett halvår senare till Halloween.

Bara genom att ändra din sminkning, eller att riva din skjorta kan du inge ett mer eller mindre farligt utseende. I denna sektion kommer vi ge dig olika idéer så du kan anpassa din maskeraddräkt pirat för rätt tillfälle både för stora och små.

Pirat till Carneval

Har du tänkt att vara en snäll pirat eller en skrämmande pirat dit du är på väg? De är några utav de mest eftertraktade maskeraddräkterna till Carneval, både för honom, henne och barn. Fortsättningsvis kommer vi visa ett gäng idéer. Vi börjar med lite historia om denna nyfikne personlighet.

Vilka är egentligen piraterna?

pirat

Piraterna finns sedan grekerna och romarna, de hade ett gammalt och farligt yrke, piraterna skaffade stora förmögenheter genom att tillfångata fartyg och sälja allt av värde, fartyget, vapen, slavar och lösensummor för passagerare. Piraten var en farlig rånare på havet, och många gånger blodtörstig. Århundrade XVI var deras storhetstid tack vare den stora volymen av kommers mellan länder, och detta innebär fartyg fulla med gods.

Sjöröveriet höll på i medelhavet och i haven i den nya världen inklusive Asien, Amerika och Karibien. Fartygen var fyllda med vackra ting som togs över av piraterna. Under romartiden så försökte romarna starkt att bekämpa sjöröveriet.

När ett piratskepp tog över ett annat skepp så skedde det med mycket våld och grymhet även om de då och då gav besättningen chansen att ge upp frivilligt. Målet med dessa grymheter var att komma åt skatterna ifrån det andra skeppet och ta över allt guld och silver, mynt och andra vackra metaller. Även om de var blodtörstiga och grymma så hade de sin hederskodex, tex när det var dags att dela upp bytet.

De olika typerna av pirater är pirater, filibusters, kapare och sjörövare.

zeerovers

Sjöröveriet är ett våldsamt sätt att leva, några var beroende utav Kungen som kaparna, de var pirater sponsrade utav sitt land skaffade skatter i utbyte mot skydd och de fick lämna det mesta till sin Kung, som ett slags patent. Andra var fria män som inte var beroende utav någon, deras lag var girighet, de kunde tortera och tom döda för att erövra en skatt.

Piraterna var experter på att hantera vapen och de var också bra på närkamp och de utnyttjade skräcken de ingav, sitt numerära överläge och deras fartygs snabbhet.

De mest kända piraterna i världen

piraterna

Vi listar här de 10 mest kända piraterna i historien:

  1. Francis Drake – kapare i engelsk tjänst. Under dess regering var det många fartyg av det spanska imperiets flagg som blev attackerade. I England var Sir Drake en populär hjälte.
  2. John Hawkins – kapten på en utav båtarna som ingick i gruppen ”The Sea Dogs”, havshundarna.
  3. Piet Hein – kapare i nederländernas tjänst. Först fängslad i Spanien, sedan friköpt och tillslut kapare under det 80-åriga kriget mellan Nederländerna och Spanien. Han jobbade med de riktiga piraterna som Moses Cohen Henriques.
  4. John Ward – han tillkallades utav den brittiska marinen, kapade ett litet navigationsskepp och sedan ett riktigt skepp i medelhavet i utbyte mot en del utav skatten.
  5. Emanuel Wynne – fransk pirat och tydligen skapare utav piratflaggan. Han navigerade Afrikas kust. Piratflaggan hade ett annat användningsområde kanske okänt, man använde den som en klocka i sanden.
  6. Edward Teach – “Svartskägg” – en ökänd engelsk pirat med ett hemskt rykte och svart skägg. Han befann sig vid Amerikas östkust och Karibien. Tack vare hans skrämmande yttre så attraherade han många pirater till att kämpa vid hans sida.
  7. Bartholomew Roberts – denna dåligt betalde sjöman i engelska flottan ville ha mer och sjöröveriet lockade honom. Han kapade många fartyg. Efter varje vinst lät han sin besättning fira med kvinnor och vin, så länge de skötte sig bra.
  8. Anne Bonny – Denna piratkvinna var en utomäktenskaplig dotter till en rik advokat i Amerika. Hon lämnade sitt hem tillsammans med en sjöman mot Karibien där de förenade sig med piraterna.
  9. Edward Low – En elak pirat som var aktiv under sekel XVII på Amerikas kust. Han kapade många skepp och torterade sina fångar på ett fruktansvärt sätt.
  10. Kapten Krook- Historien om Kapten Krok ifrån Peter Pan verkar vara baserad på en Engelsk kapten ifrån sekel XVII, Christopher Newport. Han attackerade utan rädsla många spanska skepp och förlorade sin högra hand i en duell.

Alla dessa pirater kan inspirera dig till att förvandla dig till äkta terror på de sju haven! Aarrr!

Vad karakteriserar en bra maskeraddräkt pirat?

maskeraddräkt pirat

En äkta piratkvinna klär sig i mörka byxor som liknar äldre trosbyxor som slutar precis under knät. Generellt sätt är blusen vit och de använder ett skärp eller ett brett skärp. Piratblusen lämnar normalt axlarna bara. Utöver detta är en lång jacka i färger som brun, svart och röd vanlig och de brukar ha uppseendeväckande knappar i tex guld. Capen är normalt svart och röd i sammet. Det vanligaste är även de typiska höga mörka stövlarna.

Accessoararena som kan komplettera din maskeraddräkt pirat är kroken som Kapten Kroks, det kurviga svärdet, en ögonlapp för ögat och du ser ut som en stöddig typ, alltid redo för strid. Hatten med tre kanter i filt och halsduken på huvudet med eller utan piratsymbolen som består utav två ben korsade över varandra, dessa komplement förvandlar dig till en skrämmande pirat. Dina fiender darrar när de ser dig!

Utöver standard piratdräkterna hittar du också många variationer i färger och lite mer udda detaljer. Detta tillåter dig att skilja dig ifrån de andra piraterna som också letar efter skatten. Vem blir den lyckliga och hittar den först?

Maskeraddräkter pirat för de små i hemmet och födelsedagskalas med pirater

maskeraddräkter pirat för barn

På år hemsida Funidelia hittar du ett stort utbud av maskeraddräkter pirat för barn. Bjud dina kompisar på ett födelsedagskalas där alla är utklädda till pirater. Vem av de små besättningsmännen blir den tuffe kaptenen? Välj dina underhuggare och segla på de stora haven letandes efter fiender.

Organisera en lek ”hitta skatten”, förbered en riktig sjörövarkarta och hitta skatten innan dina motståndare.

Du kan också dekorera hemmet med pirat accessoarer som girlanger och flaggor för att skapa stämning som om det vore ett riktigt sjörövarskepp. För de minsta (0-3 år) har vi äkta maskeraddräkter pirat av Nooitgedacht. Nu har ni ingen ursäkt för att inte ordna en stor piratfest!

Piratlivet är det bästa livet, ho ho ho !!!! De fräckaste accessoarerna pirat hittar du här

accessoarerna pirat

De roligaste accessoarerna pirat hittar du i skattkammaren hos Funidelia. Välj ibland hela detta utbud som vi presenterar i vår katalog. Du kan hittar den kända kroken ifrån Kapten Krook och guldringar, juveler, så att du kan glänsa som en riktig pirat.

För att se ut som en äkta pirat, måste du bära de rätta accessoarerna pirat. Ska du vara kapten på piratskeppet? Välj iså fall en trekantig hatt med fjädrar. Är du en i besättningen? Vi erbjuder halsdukar med döskallar, mustasch kit och skägg och massor av fler komplement för att du ska kunna förvandla dig till en skrämmande pirat.

Tyvärr så kan man inte vinna alla strider och skulle du förlora både strid och öga en gång, så erbjuder vi dig ett stort utbud av ögonlappar som ytterligare förstärker din image. Och trots bara ett öga kan du fortsätta att erövra fiendeskepp. Alle man ombord!!

Klä dig som de mest kända piraterna, James Krok, Jack Sparrow.

Jack Sparrow Maskeradkläder

De mest kända piraterna har navigerat världens hav och skaffat riktiga skatter. De var modiga, hänsynslösa, misstrogna och skyddade sina skatter med livet.

Pirater är personligheter som dyker upp i tecknade serier, barnserier, men även i filmer för vuxna. Det är något med dessa personligheter som fascinerar både unga och gamla. Efter att ha erövrat en skatt ifrån haven eller lasset ifrån ett annat skepp så har de redan nästa mål i siktet. Vad gör att vi gillar dessa personligheter så mycket, kan det vara att de är riktiga spjuvrar?

På Funidelia har vi de officiella maskeraddräkterna Jake och piraterna från landet Ingenstans och även maskeraddräkterna ifrån Pirates of the Carribean, Jack Sparrow och hans besättning. Skaffa dem på vår webb!

Klä dig som en pirat till Halloween med en maskeraddräkt skräckpirat.

halloween-pirat

Det finns något ännu mer skrämmande än vanliga pirater och det är piraterna på Halloween. Ett blekt ansikte, grått hår, rivna kläder, deras fienders huvuden som troféer, skelett och kraniedelar? Vad skulle du göra om du såg en Piratzombie? Blir du rädd? På Halloween kan du göra din piratdräkt precis så läskig som du vill. På vår webb hittar du ett oräkneligt antal produkter för att komplettera din maskeraddräkt med.

Bevaka din skatt, för piraterna på Halloween ligger i bakhåll ho ho ho!!!!

Top