Harry Potter Party

Är du ett Harry Potter-fan eller vill du överraska en annan fan med en Harry Potter födelsedag, har du tur! Som om du hade druckit en Felix Felicis-trollbrygd, har lyckan lett dig till Funidelia för att hitta den bästa Harry Potter dekorationen för en födelsedagsfest värdig Hogwarts. Du kommer inte missa något!

Att fira en Harry Potter födelsedagsfest kan vara jättekul. Det handlar inte bara om att dekorera festplatsen, utan både barn och vuxna kan klä upp sig i en Harry Potter kostym för att delta i festligheterna utklädda till sina favoritkaraktärer från Harry Potter. 

Utöver Harry Potter födelsedagsdekorationer hos Funidelia hittar du: ballonger, piñatas, girlanger och banderoller, bordsdekorationer, kak- och cupcakeformar och till och med en Harry Potter photobooth. Om Harry Potter-dekorationen i denna sektion inte räcker, kan du lägga till fler dekorativa element med färger från Hogwarts hus: röd, grön, blå och gul. Så att en Harry Potter födelsedagsfest kan förvandlas till ett firande av House Cup i Hogwarts Stora Sal.

Vi har allt du behöver för att fira den mest magiska Harry Potter-födelsedagen. Dessutom hittar du i vår merchandisingsektion den perfekta Harry Potter-presenten för födelsedagsbarnet.

Organisera den bästa Harry Potter födelsedagsfesten i "muggle"-världen och återskapa det mest kända magiska universumet med denna original Harry Potter festdekoration för födelsedag.

https://www.funidelia.se/cart

Bordsartiklar

Piñatas & accessoarer

Ballonger

Girlanger och hängande dekoration

Konditori och bakning

 • Harry Potter Gringotts Choklad mynt silikonform
  Officiell produkt
  Inkluderar: Chokladmyntform, 2 guldpåsar och 16 foliepapper för att slå in mynt. Formstorlek: 20 cm x 10 cm x 0,6 cm. Väskor: 8,5 cm x 10 cm. Mynten är desamma som de officiella Gringotts-mynten från Harry Potter-filmerna.
  249 kr
  Tillgänglig
 • Harry Potter silikonformar
  Officiell produkt
  Inkluderar: Silikonform för att skapa isbitar eller choklad i form av dina favorit Harry Potter-symboler. Inte lämplig för användning i ugnar eller på elektriska spisar. FDA-godkänd BPA-fri
  199 kr
  Tillgänglig
 • Set med 5 bakstämplar - Harry Potter
  Officiell produkt
  Inkluderar: set med 5 bakstämplar
  199 kr
  Tillgänglig
 • Kakformar Harry Potter Kawaii
  Officiell produkt
  Inkluderar: 6 kakformar : Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Albus Dumbledore, Hedwig och Hagrid.
  199 kr
  Tillgänglig

Photocall Photo Booth accessoarer

Ljus

Papper & Presentpapper

Harry Potter Maskeraddräkter och Accessoarer
Harry Potter Trollstav
Made by Funidelia
Harry Potter Gryffindor Halsduk
Made by Funidelia
Harry Potter Gryffindor Slips
Made by Funidelia
Harry Potter Glasögon för barn
Made by Funidelia
Gåva ideér
Top