Maskeraddräkter egyptiska för henne och honom. Faraodräkter

Farao, drottning, prinsessa ... Vem vill du vara? Med någon av alla egyptiska maskeraddräkter som du hittar i vår online katalog kommer du att kunna bli den du vill, eftersom vi har många alternativ tillgängliga för dig att hitta din idealiska egyptiska maskeraddräkt Även de minsta i hemmet kan också klä ut sig i detta tema, alltid vackert och elegant, för för dem har vi den egyptiska dräkten för flicka eller barn som du letat efter för att skapa en originell familjedräkt. Skaffa en farao maskeraddräkt eller en tutankhamun maskeraddräkt eller, om du föredrar, kan du köpa en maskeraddräkt med en egyptisk farao zombie som kommer att bli perfekt på Halloween. Eller om du föredrar att vara drottning, vad sägs om en av våra maskeraddräkter Cleopatra? Du har många alternativ att välja mellan. Hitta din favorit!

Filter
Din sökning:

Maskeraddräkten Egyptisk kvinna har många möjligheter och den hjälper dig att få en inblick i en urgammal kultur fylld av skatter.

Nu kommer vi att titta lite mer på egyptiska maskeraddräkter som finns i vår katalog för att ge dig en bättre bild av vad du kan hitta.Du kommer till exempel att älska maskeraddräkten med Nilens juvel, med klänning, bälte och armband, eller maskeraddräkten egyptisk farao och maskeraddräkten egyptisk prinsessa. Den egyptiska maskeraddräkten för honom som du vill ha kan till expempel vara den som Farao, Anubis eller Tutankhamun. De minsta i hemmet har också sina egyptiska maskeraddräkten för pojke eller flicka. De kommer att bli så eleganta och stiliga!

Top