Maskeraddräkter Batman

Batman är en av DC: s mest ikoniska superhjältar, är du ett fan, då är Batman maskeraddräkterna dina favoriter. De finns för alla åldrar, för barn och vuxna, och även för ditt husdjur.Dessutom erbjuder vi också ett brett utbud av maskeraddräkter av andra karaktärer utan vilka Batman inte skulle existera. Det finns inga goda utan onda och det är därför maskeraddräkterna med Jokern också finns tillgängliga för dig, Harley Quinn och självklart hans äventyrspartner för att skapa en originell maskeraddräkt i par som Batman och Robin.Accessoarerna är en del av maskeraddräkten av denna superhjälte, så skaffa Batman masken, bat-bältet och hans cape och skapa en fantastisk Batman maskeraddräkt till nästa Halloween eller maskeradfest.

Filter
Din sökning:

Maskeraddräkter Batman DC Comics

batman logo

Trots att han är den enda superhjälten utan superkrafter så är Batman en utav de mest karismatiska personligheterna av DC Comics och har ett stort antal följare. I denna sektion hittar du maskeraddräkter Batman för alla smaker, både för vuxna och barn, för honom och henne och vi har tom maskeraddräkt Batman för hund.

Bruce Wayne är mänsklig, åldras och kan dö om han blir skjuten men han har också maaaasssa pengar. Han har även en stark fysik, vetenskapliga kunskaper och sedan hans föräldrar mördades när han var ung, lägger han all sin kraft på att bekämpa kriminaliteten i staden Gotham.

I hans kamp har han stöd av många gadgets som tex Batmobilen, hans färdmedel han förflyttar sig med. Hans dräkter har varierat under åren men om något karakteriserar dem är det symbolen av en fladdermus över en gul bakgrund. Vem identifierar inte den med Batman?

Och som alla superhjältar så har han också sin, den distinkta Batmanmasken som täcker större delen utav hans ansikte och hjälpter honom dölja sin verkliga identitet.

Om du tänkt klä ut dig till Fladdermusmannen, så har vi på Funidelia ett stort utbud av maskeraddräkter Batman. Allt ifrån den klassiska modellen ifrån de första årtiondena (60-80 tal), till Batman ifrån tv-serien The Brave and the Bold eller filmtriologin TDK (The Dark Knight).

Maskeraddräkter Batman för alla smaker

Maskeraddräkter Batman för hund

Ibland alla valmöjligheter har vi maskeraddräkter i lyxiga material, och andra i standard så ifall du inte har turen att vara lika rik som Batman, så kan du åtminstone känna dig som honom i några timmar. Vi vill inte att priset ska komma emellan honom och dig.

Utöver maskeraddräkter för vuxna har vi även maskeraddräkter Batman för pojke och flicka. Batgirl Power! Du kan tom ta med dig din hund till festen iklädd en utav våra maskeraddräkter för hund.

Om du inte vill ha en komplett dräkt, kan du välja ett utav våra set med cape, mask och top. Vi har även klänningar till de mest vågade och en version av Batman maskeraddräkt med muskler för dem som inte hänger så mycket på gymet….

Även om Batmandräkten har förändrats under årens gång, finns det saker som alltid består. Generellt så är alltid dräkten elegant och proper i mörka färger, och saknar aldrig capen och arbetsbältet.

Han liknar en fladdermus med sina spetsiga öron. Batmanmasken täcker större delen utav ansiktet och han har också handskar med tre spetsar som sticker ut på sidorna. Över bröstet finns alltid hans symbol.

Som vi berättat så har utseendet ändrats med tiden. Sedan hans första filmframträdande 1943 så har hans dräkte r ändrats lite grann. Hos Funidelia hittar du alla versioner, alltifrån maskeraddräkten Batman Classic i grå och blå toner, till TDK, helt svart, eller ifrån den sista filmen Batman vs Superman, där den är både grå och svart. Med gemensamma element till alla så finns det karakteristiska gula skärpet och Batmanmasken.

I alla versioner så är Batman inte någon utan hans universum som omger honom. Staden Gotham är full utav elaka människor som måste bekämpas, och efter hans föräldrars död, så är dessa brottslingar anledningen till hans existens.

I denna sektion hittar du maskeraddräkter både av de allierade och Batmans fiender. Batman, Robin, Joker, Harley Quinn, Bane, Pingvingen, Enigma, Catwoman och Poison Ivy är några utav ”följeslagarna” i Batman äventyren som du kan klä ut dig till.

Flera användningar för en Batman maskeraddräkt

Batman maskeraddräkt

Har du förälskat dig i en maskeraddräkt Batman och inte vet när du kan använda den?

Hitta ögonblicket själv! Organisera något och klä dig i dräkten du gillar så mycket. Du kan ordna en maskeradfest för superhjältar eller ett exklusivt temaevent bara med Batman. För de små i hemmet är en födelsedagsfest perfekt!

Biopremiärer, comic-festivaler… Det finns tusentals tillfällen för att klä dig i en utav våra maskeraddräkter Batman. Om du bara vill ta på dig dräkten och bekämpa de onda i staden.. Om du har pengar, så är det inte vi som hindrar dig.

Batman och hans icke-superkrafter

Disfraz Batman

Vi är så övertygade om att Batman är en superhjälte att vi ibland glömmer att han inte har några superkrafter. Han kan inte flyga, han är inte urstark och han rör sig inte me ljusets hastighet. Inte heller är hans dräkt speciellt utformad med gadgets som hjälper honom.

Istället har han en mängd utav mänskliga styrkor som gör honom till en utav de mest fruktade superhjältarna.

I första hand och det kanske viktigaste så är Wayne mångmiljonär. Han har pengar så det räcker och blir över, han har fler bilar och kvadratmeter i hans herrgård än vad han behöver. Pengarna kanske inte hjälper honom att bli osynlig eller att kunna klättra på väggar men lite hjälper det allt.

Batmans rikedom är även intellektuell. Han är smart, har stor vetenskaplig kunskap, är listig och besitter även stor fysisk styrka och vighet. Han använder inte vapen och är inte känd för att döda sina fiender men han skrämmer dem tillräckligt för att de inte ska våga reta upp honom igen, varken honom eller invånarna i Gotham, staden det handlar om.

Han bor i herrgård Wayne, där han under jord byggt en Bat-grotta. Det är hans gömställe, där han förvarar alla sina gadgets och även garage för sitt officiella fordon Batmobilen.

Å andra sidan och mänsklig som han är, har Batman svagheter. Den främstaa är att han kan dö som vilken person som helst, av ett skott, av ett slag eller fall, eller helt enkelt utav sjukdom och ålderdom. Ja mitt herrskap, Batman blir äldre!

Men att vara Bruce Wayne har också sina fördelar. Han behöver inte stå i kö till diskoteken, han har grymma bilar, hans betjänt serverar honom fantastiska måltider… För att inte tala om kärlek. Snygg och rik, gör att kvinnorna står på rad. Hans första flickvän var Julie Madison och han har även haft flera affärer, en med en nyfiken journalist som kände på sig att hennes pojkvän levde ett dubbelliv.

Andra visste precis vem han var och kanske var det just därför de kastade sig i hans armar. Den mest kända är Selina Kyle, mer känd som Catwoman, vars relation med Batman bestod av en ständig hat-kärlek situation. Något liknande skedde även med Talia al Ghul, dotter till terroristen och Batmans ärkefiende. En annan omöjlig kärlek.

Batfest på gång

Batfest

Om du är ett autentiskt Bat-fan, om du skulle vilja åka i Batmobilen och bo i Batgrottan, om du sätter bat framför var femte ord… Då måste du ordna en Batfest NU!!

Och för att lyckas finns det några måsten som inte får saknas, och då menar vi inte dina vänner, utan alla karaktärer ifrån Batman som på ett eller annat sätt måste finnas representerade på eventet.

Vi menar att för komma upp i Bruce Waynes klass när det gäller att ordna fester inte är helt lätt. Hans förmögenhet har gjort honom mycket populär, han har pengar och makt över människor, kontakter är hans grej och hans herrgård är perfekt för att anordna event. Han är inte bara en perfekt värd utan är också given gäst på vilken välgörenhetsgala eller fest som äger rum i Gotham.

Vi kan minska gästlistan lite och varför inte bjuda in hans fiender! Han kanske inte skulle göra det, men för oss passar det utmärkt!

Jokern, ärkefienden

Jokern Maskeradkläder

Med tillåtelse ifrån Stephen King och huvudpersonen i hans roman It, är Jokern en utav de mest skrämmande clownerna man känner till. Han är ärkefiende till Batman och fastän få känner till hans bakgrund så måste något verkligt hemskt hänt honom för att han kunnat bli så sadistisk.

Hans ansikte är vitt ansikte som mjölk och hans leende egocentriskt, hans hår är grönt och han brukar bära en lila frack med grön väst. Han är elegant och går aldrig utan skjorta och slips, men när han gör onda saker, så har Jokern varken elegans eller stil. Han är skurken som ger Batman mest arbete och han borde absolut vara med på festen.

Harley Quinn och hennes slagträ

Maskeraddräkter Harley Quinn

Vad psykiatrikern har satt samman kan ingen man separera. Ja, var skulle Jokern och hans extravagante flickvän mötts om inte på.. Arkhams dårhus. Hennes namn kommer ifrån ordspelet `Arlequin’ och därmed hennes klädsel. Hennes garderob har utökats under åren och numera känner vi till henne med nya modeller och ett slagträ.

Harley Quinn är den extravaganta kompanjonen till Jokern, de är partners och älskare och sköter sin relation på deras egna sätt. Hon är en utav superskurkarna som Batman fronteras med och hon är givetvis bjuden på vårt party!

Catwoman, kärlek-hat-hat-kärlek

Maskeraddräkter Catwoman

Relationen mellan Catwoman och Batman har varit ett konstant av och på. De har flera gånger gått ifrån allierade till fiender och ifrån kärlek till hat.

Född i en förort till Gotham och med en alkoholiserad far, har Selina Kyle varit tvungen att växa upp fort. Hon är känd som tjuven med vit handske, specialiserad på stölder av juvelaffärer och konstgallerier.

En natt stöter hon på Batman, och att se honom i ren action i en utav stadens parker, bestämmer hon sig för att hon också behöver en dräkt för att begå sina spratt och ofog. Vad sägs om en återförening?

Robin, den bäste kompanjonen

Maskeraddräkter Robin

Han är ung och glad, rätt positiv och gillar att spela piano. Hans dräkt är röd, grön och gul, starka färger i jämförelse med Batmans mörka och diskreta dräkt. De komplimenterar varandra perfekt och är ett grymt team för att bekämpa de onda i Gotham.

Som om det handlade om Sherlock Holmes, så tänkte deras skapare att Batman behöver sin Watson för att dela sina detektivintuitioner, sina tankar och slutsatser med.. Och så skapades den lille Robin som även lyckades knyta an till den unga DC Comics publiken.

Vad säger du om en maskeraddräkt Batman och en med Robin för att gå på maskeradfesten som ett par?

Poison Ivy, den farligaste botanikern

Maskeraddräkter Poison Ivy

Hon är rödhårig, hennes dräkt är grön, gjord utav blad. Pamela Lillian Isley var en botaniker ifrån Seattle som vem som helst tills vetenskapsmannen Jason Woodrue, känd som Floronic Man, experimenterade med henne. Han injicerade några gifter i blodet och gjorde henne immun mot alla typer av gift, virus och bakterier.

Förändringarna förvandlade hennes liv upp och ner, hon lämnade Seattle och hamnade i Gotham där hon gör dumheter. Och vem konfronteras man med om man gör dumheter i Gotham City? Korrekt. Batman!

Den enigmatiska Enigma

Maskeraddräkter Enigma

Att förvilla polisen och Batman med sina gåtor är hennes favoritsport. Hon är enigma och karakteriseras av hennes gröna dräkt med frågetecken. För om det är något denna Batmans fiende är så är det mystisk.

Till skillnad ifrån andra skurkar, så strider Enigma knappt fysiskt även om hon är kapabel, utan hon strider med sin intelligens. Hennes vapen är pussel, kort eller komplicerade mekanismer som driver alla till vansinne, inklusive Batman. En riktig hjärnkamp.

Bane är styrka och intelligens

Maskeraddräkter Bane

Det är en utav Batmans starkaste och intelligentaste fiender. Han heter Bane och han växte upp i ett fängelse där han avtjänade ett straff som hans pappa inte avtjänat då han rymt. En experimenterande fighter, i fängelset tränade han inte bara i gymmet utan han läste även böcker och utvecklade sitt sinne.

Besatt utav mörkret i Gotham och fladdermusmannen, så rymmer han och beger sig dit för att göra slut på Batman. På vägen dit släppte han ut ett antal vänner som bodde fint på dårhuset Arkham… Så det är ren fest.

Pingvinen, fiende och angivare

Maskeraddräkter Pingüino

Han är helt vanlig och av allt att döma så driver han bara en nattklubb. Det klart, det är en klubb dit i stort sett alla kriminella i Gotham hänger. Kort byggd, med dålig hållning och fet, så är Pingvingen en utav de mest ihållande och äldsta utav Batmans fiender.

På samma gång, så är han hans betrodda och lämnar information om vad som händer med skurkarna som hänger på klubben. Han är smart och snabbtänkt men det smutsiga arbetet som innebär fysisk kontakt lämnar han till sina underhuggare.

Om du bjuder honom på festen så behöver du inte köpa kläder då han alltid går klädd i en elegant kostym med byxa och lång jacka. Väst, slips eller fluga om det finns tillgängligt och ett paraply kompletterar looken.

Ifrån comics till den stora duken

Sedan första gången Batman dök upp i en comics 1939, har karaktären skapad av Bill Finger och Bob Kane anpassat sig till olika format. Tv serier, biofilmer och videospel har satsats på den mörke gentlemannen genom olika kreationer.

I hans tidiga utföranden så bar Batman pistol och kämpade mot gäng. Senare dök Jokern upp på scenen, hans första psykopatiska fiende. Batmans personlighet utvecklas också och han kämpar inte bara mot skurkar utan även med en inre strid.

Första gången Batman hamnade på vita duken ar 1943. Sedan dess har det släppts mer än ett dussintals filmer med fladdermusmannen som huvudperson, vissa mer framgångsrika än andra.

Ifrån Val Kilmer eller George Clooney till Christian Bale och Ben Affleck, alla har de iklätt sig rollen som Bruce Wayne. Jokern har spelats av bland andra Jack Nicholson, Heath Ledger och Jared Leto.

Vill du inkluderas i listan av kända namn? Du kanske inte hamnar på vita duken men med lite tur på i alla fall på Facebook… Passa på och skaffa dig en utav våra maskeraddräkter Batman, Jokern, Harley Quinn eller vilken som helst utav alla karaktärer som dyker upp i fladdermusmannens äventyr.

Top