Masha och Björnen dräkter

Masha och Björnen är en rysk tecknad serie som glädjer både unga och gamla. Med sin Masha och Björnen dräkt kan din lilla förvandlas till huvudpersonen i dessa äventyr som berättar hur en björn tar hand om den ryska lilla tjejen Masha.

Masha bor i skogen och har flera husdjur: en hund, en get och en gris. Men skogens djur är lite rädda för henne för hon tvingar dem att leka med henne... En dag jagar flickan en fjäril och kommer oavsiktligt in i huset där en björn bor som just då inte var hemma. Masha stannar för att leka hemma hos Björnen och lämnar hemmet i en enda stor röra. När björnen kommer tillbaka, försöker han få Masha att lämna hemmet då han sett förstörelsen hon har orsakat i hans hem, men han lyckas inte. Och slutligen blir de vänner.

Masha dräkterna, är en av våra favoriter ifrån tecknade serier dräkter att älskas av de små. Masha dräkten består av en rosa klänning med vit blus och en huvud scarf i samma färg. Du kan lägga till en blond peruk och du får den perfekta Masha dräkten.

Dessutom kan du organisera det bästa kalaset för din lilla med födelsedagsdekoration av Masha och Björnen. Girlanger, tallrikar, servetter, ballonger och många andra saker favoriterna Masha och Björnen.

Filter
Din sökning:

Masha och Björnen: dräkterna ifrån din favorit tecknade serie!

Masha dräkten, hon kommer älska den

Om din lilla gillar den tecknade serien Masha och Björnen, så kommer hon älska vår Masha dräkt. En rosa klänning med en vit blus och den karakteristiska huvudduken ifrån vår älskade vän ifrån Ryssland

Hon kan uppleva massor av äventyr med sina vänner och drömma att hon är Masha och leka med sina vänner i skogen, skratta, sjunga och ha jättekul med all sin fantasi.

Björnen dräkten, hennes bästa vän

Om din lille dagligen njuter av de roliga historierna med Masha och Björnen så kommer han säkert få jättekul med Björnen dräkten, Mashas trogna vän.

En dräkt i mörkbrunt, med en huva som har Björnens glada ansikte och öron. Den har också ett par vantar som föreställer Björnens tassar. Dräkten är världigt mjuk och varm, vilket gör den perfekt till nästa Carneval eller maskeradkalas.

Bara hos Funidelia hittar du Masha dräkterna!

Top