Masha och Björnen dräkter

Masha och Björnen är en rysk tecknad serie som glädjer både unga och gamla. Med sin Masha och Björnen dräkt kan din lilla förvandlas till huvudpersonen i dessa äventyr som berättar hur en björn tar hand om den ryska lilla tjejen Masha.

Masha bor i skogen och har flera husdjur: en hund, en get och en gris. Men skogens djur är lite rädda för henne för hon tvingar dem att leka med henne... En dag jagar flickan en fjäril och kommer oavsiktligt in i huset där en björn bor som just då inte var hemma. Masha stannar för att leka hemma hos Björnen och lämnar hemmet i en enda stor röra. När björnen kommer tillbaka, försöker han få Masha att lämna hemmet då han sett förstörelsen hon har orsakat i hans hem, men han lyckas inte. Och slutligen blir de vänner.

Masha dräkterna, är en av våra favoriter ifrån tecknade serier dräkter att älskas av de små. Masha dräkten består av en rosa klänning med vit blus och en huvud scarf i samma färg. Du kan lägga till en blond peruk och du får den perfekta Masha dräkten.

Dessutom kan du organisera det bästa kalaset för din lilla med födelsedagsdekoration av Masha och Björnen. Girlanger, tallrikar, servetter, ballonger och många andra saker favoriterna Masha och Björnen.

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 2 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top