Maskeradkläder Minions

Hello Papagena! Förbered dig på att fira en fest med dina favorit skurkar : Du behöver maskeraddräkterna med Minions, gult smink, girlanger och vimplar och ett sinne utformat för att göra dåliga grejer, men utan illvilja! Vi har allt du behöver, men glöm inte bananerna!

Vi kommer inte att fråga dig vilken som är din favorit minion eftersom det är uppenbart att det är Bob. Va? Föredrar du Stuart eller Kevin ... Lyckligtvis har vi många miniondräkter för barn och vuxen. Hela familjen kan klä ut sig som en minion. Och om du känner dig inspirerad kan du till och med klä ut ditt husdjur och få den sötaste minion hunden.

Men alla maskeraddräkter är inte bara minions, du har också möjlighet att klä ut dig till självaste Gru, hans bror Dru eller den skurkaktige Scarlet Overkill ;. Om vi skulle vara tvungna att välja en maskeraddräkt av alla befintliga Minion dräkter, inklusive alla maskeraddräkterna ifrån filmer och tecknat skulle det bli en dräkt med Fluffy, Agnes enhörning, den gulligaste utav alla. Den är sååå fluffig! 😍

Och även om minions generellt är mer framgångsrik som barns maskeraddräkter, så hittar du hos Funidelia äevn minions maskeraddräkter för vuxna så att du kan presentera dig på nästa maskeradfest skrikandes: Banaaaanaaaa !

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 11 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top