Fotosession & Fotobås

Alla tillbehör du behöver för fotosessionen eller fotobåset på festen/bröllopet. 2000 olika produkter som gör ditt fotobås ännu festligare!

Filter
Din sökning:

Fotobås och Fotosessioner ökar i popularitet

Det är inte bara antalet selfies och andra typer av bilder som vi laddar upp med våra digitala mobila apparater, som ökar i popularitet.

Har man en lite större fest eller till exempel ett bröllop vill man ju såklart föreviga de trevliga stunderna tillsammans med gästerna. Därför har det blivit allt vanligare i den engelskspråkiga världen, med USA i spetsen, med att hyra in ett Fotobås (“Photo booth” på engelska), där gästerna kan ta roliga gruppbilder med varandra. Även Fotosessioner med något roligt tema har ökat i popularitet bland kompisgäng på exempelvis möhippor och svensexor.

För vem minns väl inte tiderna då man tog ett snabbt passfoto i något Fotobås i centrum eller annars bara tog larviga bilder på sig i ett Fotobås med sina bästa vänner?

Skaffa dig accessoarerna och tillbehören till ditt fotobås eller din fotosession här!

Vi på Funidelia vill ju självklart hänga med i de nya världstrenderna och göra just din fest eller ditt bröllop oförglömligt! Därför har vi tagit fram en kategori med tillbehör till Fotobås och Fotosessioner, där du hittar alla accessoarer du behöver för att ge fotosessionen på festen det lilla extra som gör att den blir ihågkommen för alltid.

Här finner du närapå 2000 olika produkter som gör att ni kan skapa flera olika lookar under kvällen och föreviga dem på fotot från Fotobåset eller Fotosessionen. Vi har allt från roliga glasögon, näsor och öron, skojiga hattar, hjälmar och tiaror till lustiga mustacher och skägg samt naturligtvis även festliga peruker och accessoarer. Så ta dig tid att hitta de rätta teman för fest-fotograferingen och köp tillbehören till ditt fotobås eller fotosession här!

Top