Maskeraddräkter Superhjältar & Skurkar

Om de frågade dig vilken kraft du skulle vilja ha, vilken skulle du välja? Nu kan du vara lite närmare att lyckas få en med dessa maskeraddräkter superhjältar. Du får kanske inte den otroliga kraften Hulken har och du kommer kanske inte att kunna flyga som Superman, men vi försäkrar dig om att du kommer uppnå kraften av äkta skratt. Och det är en av de bästa! I vår online-katalog hittar du ett brett utbud av maskeraddräkter för dig så du kan förvandlas till din favoritkaraktär ifrån film eller comics. Du kan bli Deadpool, eller kanske är du lite mer av en Batman, eller kanske Catwoman? Och om du är mer av Marvel... Vad sägs om en förklädnad av Captain America? I varje fall måste du välja en hel del maskeraddräkter med hjältar och skurkar så du kan skapa din egen historia. Dessa maskeraddräkter finns tillgängliga för vuxna och även för barn. Vi har officiella licens maskeraddräkter och vi har också nästan exakta kopior av dräkterna som bärs av dina favorit superhjältar. Vem vill du vara?

Filter
Din sökning:

Superhjältar i verkliga livet och skurkar för dem som föredrar ofog

Disfraz Catwoman

Ring ringggg…. 7.00 AM, alarmet Ringer. Frukost, dusch, barn till skolan, du till jobbet, ut med hunden, förbered middagen, somna snabbt (försök att vila) och så börjar det om igen. Och allt detta utan superkrafter. Det är otroligt hur människan anpassar sig till vilken situation som helst och tar sig an svårigheter. Men…

Kan du tänka dig att du för ett ögonblick var en superhjälte? Inte vilken som helst för vi är alla superhjältar i någon form, utom en superhjälte på riktigt? En utav dom som har fräcka dräkter och bekämpar skurkar. Du bestämmer hur du ska kämpa men det första tar vi hand om. På Funidelia hittar du alla maskeraddräkter med Superhjältar du kan tänka dig.

Ifrån de mest populära som Batman och Captain America, till de mer nytillkomna som tex e extravaganta medlemmarna i Suicide Squad eller de nya bästa vännerna ifrån Guardians of the Galaxy.

Vår katalog online erbjuder ett stort utbud av maskeraddräkter Superhjälte, både för barn och vuxen, honom och henne. Vi har maskeraddräkter med oficiella licenser, kopior som är nästan identiska till de dräkter av superhjältar som dyker upp i filmerna.

Och så är det, att trots att de flesta av dessa personligheterna först skapades med penna och papper så har de blivit så synliga som de är tack vare den stora duken. Med åren, även om comics fortfarande har stor publik, så har superhjältarna gjort sig kända, framför allt för barnen genom filmen.

Födelsedagskalas med superhjältar

födelsedagskalas superhjältar

På tal om barn…Kan du tänka dig ett födelsedagskalas med superhjältar för din lille? Är hen mer Spiderman eller Superman eller är hen kanske en Wonder Woman eller kanske den speciella Harley Quinn? Vi har även för en riktig autentisk superhjältefest, massor utav superhjältedekorationer, som tallrikar, muggar, servetter, ballonger och girlanger….

Tänk också på att en bra maskeraddräkt superhjälte är perfekt för skolfesten. Utan krångligheter kan du handla online och till bästa pris och med direktleverans på 24 timmar!! Inte ens självaste Flash kan lösa det snabbare.

Maskeraddräkter med Superhjältar för alla smaker

Maskeraddräkter med Superhjältar för alla smaker

The Avengers om ni är en grupp, maskeraddräkter Batman och Robin om ni är ett par, och versioner utav alla dem som tjej, med maskeraddräkter Superhjältinna y olika storlekar och modeller som vi har i vår katalog. Och för att priset inte ska ytterligare en skurk till i din väg, så har vi äen billiga maskeraddräkter Superhjältar.

Men med maskeraddräkter precis som med kärlek så är de blinda för ålder. Erkänn, du är inte här för ditt barn. Du är här för dig själv! Möhippa eller svensexa på gång, karneval runt hörnet, temafest… och din superhjälte eller superhjältinna du har inom dig knackar på dörren. Låt dem passera och förvandla dig utan rädsla i en utav våra maskeraddräkter Superhjältar. Vi har förslag både till grupper, par eller för enskilda personer. Tom till hundar.

Om du alltid velat ha klor som Lobenzo eller känna dig kraftfull och stark som Iron Man, om Thors hammare fallit i dina händer eller om du behöver plocka fram Hulken du bär på inombords, så är detta stället för dig.

Ondskan har också sin attraktiva sida

Det kan också hända att du är trött på att vara den goda i filmen. Lugn, det är inte allvarligt. Vi tycker fortfarande lika mycket om dig, vi förstår dig till och med. Det onda har något attraktivt över sig. Trots allt, så i slutändan har alla skurkar sitt lilla hjärta, ett mörkt förflutet som jagar dem och ärrar dem för livet, en gömd orsak till varför de är beredda att göra vad som helst…

Välj din favoritskurk och skaffa dig en utav våra maskeraddräkter skurkar. Korsa den smala linjen mellan det goda och det onda en gång och bli Jokern, Lex Luthor, Harley Quinn eller den ondaste utav dem alla: Loki.

Maskeraddräkter superhjältar, en nödvändighet i cosplay världen

Maskeraddräkter superhjältar

Känner du till ordet cosplay? Om du bara vet vad det betyder, om du själv deltar eller om du tvärtom aldrig hört talas om det alls, så är du på rätt ställe. För om det är något vi känner till så är det maskeraddräkter.

Cosplay ifrån ”costume play”, eller ”lek med maskeraddräkter”, består utav en komplett karaktärisering utav en fiktiv personlighet, inte bara dess klädsel utan även vad den säger och hur den säger det, dess gester och helt enkelt hela dess sett att vara.

De sista åren har cosplay förvandlats till en kultur, en livsstil som utövas mer och mer.

Allt oftare hittar vi fler och fler cosplayers på konvent, festivaler och filmpremiärer mm.

En utav våra specialiteter är maskeraddräkter superhjältar med hög kvalitet och med oficiella licenser, för de mest kräsna.

Om vi fortsätter med temat cosplay, så även om det är den viktigaste biten så är klädseln bara en del utav helheten som en cosplayer kompletterar med smink, accessoarer och beteende. Accessoarerna är mycket viktiga. De små detaljerna är vad som gör en perfekt helhet.

Här hittar du maskeraddräkten superhjälte du behöver för att förvanda dig, tack vare din gestaltning och tolkning till en komplett personlighet. I det fall du föredrar att skapa din egna mer personliga maskeraddräkt, kan du alltid komplettera den med ett utav våra sets med masker och caper.

Vem gillar du bäst? Marvel eller DC?

Marvel eller DC

Om du har någorlunda kunskap i ämnet, så vet du att ifrån tidens början, runt förra seklets 30-tal, så existerar två giganter inom comics förlagen. De är DC och Marvel, senare allierade med filmvärlden, en genom Warner och den andra via Disney.

Ifrån skaparna vad var det första, hönan eller ägget, så gäller det nu vilken som var bäst, Marvel eller DC. Frågan är episk och svaret komplicerat. Det är som att välja vem som är bäst, mamma eller pappa. Frågan har sedan länge funnits på internet, tex genom. Åsikterna går isär och om man analyserar båda parterna separat, så finns det argument för att försvara båda sidors aspekter.

Gemensamt har de att de föddes i USA just efter den kända ekonomiska börskraschen 1929, som lämnade landet drunknande i misär. Amerikanarna behövde någon som räddade dem, åtminstone på låtsas och de fick två superhjältar. Superman (DC) först, och ett par år senare Captain America (Marvel) fick se ljuset för att underhålla, få människor att glömma för en stund och ge en boost av positiv energi till folket.

För att försöka vara objektiva, kan man använda sig utav några kvantitativa parametrar, som tex hur många personligheter varje förlag har skapat. I den aspekten vinner DC stort med mer än 20.000 hjältar och skurkar jämfört med Marvels ca 7.000.

DC skaffade också försprång genom att vara först på bioduken och på tv med sina historier. Trots det, två decennier senare med premiärerna på bioduken med X-Men och Spiderman, så tog Marvel ledningen.

De finns de som hävdar att, trots att Marvel hade större genomslag med sina personligheter de lanserade på bioduken, så är de mest djupa och komplexa historierna och de mest genuina personligheterna ifrån märket DC. Genuina och fiktiva, så pratar andra källor gällande Batman, den enda superhjälten utan superkrafter. Den stackarna har bara pengar.

Och om det är något som särskiljer Marvel så är det att dess karaktärer har större kapacitet att tränga in i publikens hjärtan. I sina comics finns tex personligheter som är svarta, homosexuella eller kollektivt förtryckta.

Även om du gillar mamma eller pappa, hönan eller ägget, Marvel eller DC, så har du alla valmöjligheter i vår katalog, vi dömer inte någon. I vår kollektion maskeraddräkter superhjältar som vi erbjuder så hittar Superman och Spiderman, Batman och Iron Man, Flash och Wolverine och flera modeller av maskeraddräkter Captain America bland många andra. Det svåra uppdraget att bestämma sig lämnar vi till dig då vi inte tvingar någon att välja.

Inte alla superhjältar bär cape

Power Rangers

Det är sant att när vi tänker på superhjältar så är det första vi tänker på en cape och att flyga. Men alla superhjältar har inte samma krafter varken om de är födda av Marvel eller DC.

1993 kom till den lilla scenen The Power Rangers, ett gäng ungdomar med attityd som kombinerade sina studier med jobb som superhjältar. I början var de fem, tre killar och två tjejer och strax därefter tillkom en sjätte krigare i gruppen.

När de går in i fight så förvandlar de sig och byter skepnad till sina stridsdräkter, som skiljer sig med olika färger precis som deras olika styrkor de besitter.

I vår katalog hittar du maskeraddräkter från dem alla: Power Ranger röd, rosa, svart, blå, gul och grön.

Cowabunga! Här kommer The Ninja Turtles

Ninja Turtles

Här kan vi också prata om The Ninja Turtles, fyra bröder, ungdomar, halvreptiler och halvmänskliga med artistiska Italienska namn som bor i kloakerna och har en råtta som adoptivförälder. Självklart kan alla tala, har kunskaper i strid och deras mutation är resultatet av ett misslyckat experiment.

Ursprunget till dessa karaktärer dateras till 1984, i en svartvit comic ifrån USA. Flera år senare förvandlades den till en tecknad serie på tv och efter nästan ett årtionde utav framgång så hamnade den på 90 talet på bioduken.

Utöver att kämpa mot de onda så äter Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo pizza så ofta de kan. Precis som the Power Rangers, så skiljer sig också the Ninja Turtles åt genom olika färger, i detta fall på deras ögonmask.

Blå för Leonardo, lila för Donatello, röd för Raphael och orange för Michelangelo. I vår katalog hittar du maskeraddräkter superhjältar i alla dess färger.

Top