Maskeraddräkter 50-tal. dräkter Rock and Roll och Pin Up

Om din favoritsångare är Elvis Presley, om Marilyn Monroe är din musa och du älskar klädseln ifrån Grease så måste du isåfall skaffa dig en utav dessa maskeraddräkter 50-tal.

Ett decennium präglat av rock 'n' roll, killar med skinnjacka och tupé med brylkräm och tjejer i pin-up look. Vill du hitta din maskeraddräkt till karneval i denna sektion? Var uppmärksam!

Om du letar efter en maskeraddräkt 50-tal för honom kommer du att älska våra maskeraddräkter rockabilly, jeans, tight skjorta eller kortärmade skjortor som de använde när de bowlade. Och, naturligtvis, en läderjacka och en stor toupee för att skapa den rätta pimp-looken. Du kan också lägga till ett cigarettpaket som du förvarar i din t-shirtsärm och en kam i bakfickan på dina byxor för att justera ditt hår.

Men du kan också skaffa en maskeraddräkt 50-tal för henne med en "kjol poddle" rund med mycket tyg och underkjol med en tight kortärmad t-shirt. Lägg till en näsduk, ett par solglasögon, en glittrande rosa jacka och du blir en äkta Pink Lady som i filmen Grease.

Med vilken 50-tals maskeraddräkt du än väljer, du kommer att få hur roligt som helst. Och framför allt kom ihåg att rock'n roll är din passion!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 113 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top