Harry Potter dräkter til Barn och Vuxen

Vill du bli antagen till Hogwarts där allt är möjligt, så är allt du behöver en äkta Harry Potter dräkt. I vår onlinekatalog hittar du dräkter med självaste Harry Potter med hans glasögon, trollstav, tunika och hans Gryffindor halsduk, men också dräkter med Hermione Granger och dräkter av andra karaktärer som Ron Weasley, Voldemort och även Death Eater och Dementor dräkter.

Vi har Harry Potter dräkter för vuxna och barn, så alla kan klä ut sig och bli den mest kända Mugglefamiljen i den icke-magiska världen.

Kom ihåg att för en trollkarl är tillbehören mycket viktiga. Så när du designar din Harry Potter dräkt, får du inte glömma dina runda glasögon så du inte missar några inte detaljer på trollbrygdslektionerna med Professor Snape och tjäna extra poäng för ditt elevhem. Det magiska trollstav ifrån din favorit karaktär för att kunna trolla, halsduken för att värma dig på quidditch matcherna, din mantel så alla vet vilket elevhem du tillhör på Hogwarts och även den gyllene snitchen om du vill bli den bästa sökaren.

Och om, liksom vi, du är ett riktig potterhead, och inte gillar att göra saker med mugglestil kan du skaffa bandelroller, lampor, kak och tårtformar och andra accessoarer som du kan hitta för att fira en riktig fest eller födelsedag i Harry Potter stil.

Beställ din Harry Potter dräkt nu och få den imorgon med en snabb uggla!

https://www.funidelia.se/cart
Topp kategorier
Sortera på:
Funnit:: 147 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top