Pyjamashjältarna dräkter: Ugglis, Kattpojken och Gecko

Köp en Pyjamashjältarna dräkt och förvandla din lilla till sin favorit pyjamashjälte! Ja, med våra Pyjamashjältarna dräkter, kan du förvandla dig till Kattpojken, Ugglis eller Gecko, superhjälten du tycker mest om.

Om de fashionabla moderna animerade superhjältarna ännu inte har kommit in i ditt liv kommer de snart att göra det. Bli bekant med namnen: de är Kattpojken, Ugglis och Gecko och glädjer verkligen barnen. Hitta din lilles favorit PJ Masks kläder och låt dem förvandlas till deras favorit hjältar i pyjamas.

Våra Pyjamashjältarna barndräkter favoriter just nu. Vem har inte drömt om att vara en superhjälte med sina vänner? De kan släppa lös sin fantasi och öva sig på sina viga färdigheter som smidiga katten, visa sin klokhet som ugglan och kamuflera sig som en riktig ödla. Allt som behövs dräkterna med sina favorit tecknade figurer!

Vilken är din favorit PJ Mask dräkt? Föredrar du Kattpojken dräkten? Är hen lika smart som Amaya och drömmer om en Ugglis dräkt? Eller är den gröna färgen hens favorit och Gecko dräkten skulle passa som en handske? Glöm bara inte Pyjamashjältarna maskerna för att kunna gå obemärkt förbi ... annars kommer alla att känna igen dig och det blir svårt att behålla din hemliga identitet.

Få super snabbhet som Kattpojken, super vingar som Ugglis eller super sugförmåga som Gecko blir inga proglem med en av våra Pyjamashjältarna dräkter. Ttillsammans med en god dos av fantasi kan du slåss med dina vänner mot Romeo, Måntjejen och Nattninjan. Varför inte?

Välj ditt barns PJ Mask kostym för den kommande Carnival eller för en PJ Masks Födelsedagsdekoration!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 22 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top