Zombie smink

Få till den perfekta zombie looken med Funidelias Zombie smink, och skräm slag på halva stan med din blodtörstande zombieutklädnad.

Filter
Din sökning:

Zombie smink, för hjärndöda personer

Zombies är några riktigt otäcka varelser, som nog får de flesta människor att känna sig lite obekväma.

Det är något överraskande hur stor popularitet zombier ändå har fått, med tanke på att det sällan är något man stöter på i vardagen.

För dig som inte visste, så är zombier i grunden helt vanliga människor, som blivit infekterade oftast genom ett virus, som gör dem till hjärndöda, människoätande monster. Deras tankeverksamhet är begränsad och deras rörelser långsamma, och deras drivkraft är en enda sak: att få äta levande människor.

Men man skall inte låta sig luras av deras långsamma rörelser, viruset sprider sig ofta oerhört snabbt via blodskontakt och leder vanligtvis till vidsträckta epidemier som lamslår hela samhällen och gör de levande till en ensam minoritet bland alla zombies.

Här på Funidelia har vi självklart allt inom Zombie smink som du behöver för att göra en zombie sminkning och bli en verklighetstrogen och människokötts-törstande zombie.

Vårt zombie smink förvandlar alla fall dig till en riktig zombie

Vi har något för alla tillfällen då du kan tänkas vilja bli en levande, som till exempel maskeraden, ett zombie walk eller zombie run. Vårt zombie smink passar självklart även till halloween, och med hjälp av vår zombie sminkning gör du dig enkelt till en hjärnlös människoätare på nolltid.

Finns zombier på riktigt? Det är en bra, men komplicerad fråga. Vetenskapen säger sig inte ha några klara bevis. Men det finns de som hävdar annat... Så länge tills motsatsen bevisats kan du med gott samvete klä ut dig till en fasansfull “levande död” med hjälp av Funidelias billiga zombie smink.

Top