Maskeraddräkter Disney Prinsessor för flicka och henne

Upplev din egen saga med dessa maskeraddräkter Disney prinsessor. Magin har kommit i form av en maskeraddräkt för både flicka och henne, för det finns ingen ålder för att sluta drömma...

Bli prinsessan du alltid velat tack vare de här maskeraddräkterna Disney: ifrån de gamla klassikerna till de allra nyaste filmerna.

Om ni har en alldeles egen grupp vänner och ni älskar djur och sång, är maskeraddräkterna med Snövit och de sju dvärgarna som gjorda för er. För de stiliga och de som njuter av läsa, är utan tvivel maskeraddräkterna Skönhet och Odjuret er perfekta Disney Prinsessmaskeraddräkt.
För att "visa upp sig" som ingen annan behöver du bara klä ut dig som Rapunzel. Maskeraddräkten Vaiana är idealisk för tjejer med fritt sinne och önskan att uppleva äventyr. Klart är att om du känner dig som en fisk i havet så passar maskeraddräkten Ariel dig perfekt.
Om du älskar kyla och att göra snögubbar, så får du gå på maskeradfesten i en utav våra maskeraddräkter Frost (Elsa eller Anna, systern som du gillar bäst). Men om du hellre vill stanna i sängen sova, så kan du göra det klädd i maskeraddräkten Aurora, Törnrosa eller maskeraddräkten Maleficent, om du hellre föredrar att vara skurken i sagan.

Du behöver bara hitta rätt storlek för dig, vi har maskeraddräkter Disney Prinsessor för både henne och flicka. Och glöm inte att välja tillbehör och accessoarer för att komplettera ditt utseende, de är mycket viktiga! För vad skulle Askungen göra utan hennes kristallsko?

Och om prinsessornas värld gör både dig och din lilla galna finns inget bättre än att fira det med en tema fest, som en Disney Prinsessors födelsedag med tallrikar, servetter, koppar, girlanger, piñatas... och all dekoration med vilken Disney prinsessa du kan tänka dig.

Alla världens Disney prinsessor väntar på dig hos Funidelia för att ge liv till den saga du alltid velat ta del i.

Filter
Din sökning:

Maskeraddräkter Disneyprinsessor

Maskeraddräkter Disneyprinsessor

Vill du hamna i centrum, om så bara i några timmar? Drömmer du om en snygg prins som kommer på sin vita häst, tar dig ifrån fattigdom och låter dig leva ett riktigt sagoliv? Om du under lång tid försökt få drömmen att gå i uppfyllelse, om du sedan liten velat vara som en Disneyprinsessa, på Funidelia kan vi hjälpa dig att lyckas.

För det är aldrig försent att bli en prinsessa, åldern är heller inget hinder, i vår katalog hittar du en stor kollektion av maskeraddräkter Disneyprinsessor, i stora storlekar, för barn och för vuxna.

Vi erbjuder inte bara en maskeraddräkt med Disneyprinsessor utan även komplement, accessoarer, smink och andra tri för förvandlingen.

Vi har sagt att maskeraddräkterna Disneyprinsessor inte förstår ålder. De förstår heller inte det där med kön. Varför kan inte en man bära en maskeraddräkt Disneyprinsessa? Tom din hund kan följa med dig på fest då det existerar maskeraddräkter för dem också.

Vi på Funidelia anser också att dessa maskeraddräkter är en bra idé till både som julklapp och födelsedagspresent. Vilken liten prinsessa vill inte hitta en maskeraddräkt av Elsa, Snövit eller Askungen under julgranen? Att överraska ditt barn med en utav våra maskeraddräkter Disneyprinsessor är fullt möjligt på Funidelia.

Klänningar Disneyprinsessor

Klänningar Disneyprinsessor

Välkomna till världen av Disneyprinsessor på Funidelia. Här hittar du ett stort utbud av symboliska och karakteristiska dräkter både ifrån de klassiska filmerna och de mer aktuella filmerna ifrån Disneyfabriken.

Bland flera, hittar du maskeraddräkter av prinsessorna ifrån alltid, som Snövit och Askungen, till lite mer aktuella som systrarna Frost, Anna och Elsa. Vi har också dräkterna ifrån de senaste produktionerna i listan av vackra Disneytjejer såsom Elena ifrån Avalor och Vaiana, låter bra eller hur?!

Om du är lite grön när det gäller temat Disneyprinsessor, så står vi redo att hjälpa dig med det och gå igenom de mest kända. Faktum är att inte hela världen måste känna till vilka Skönheten och Aurora är.

Det är möjligt att om du även är en pappa som letar efter en maskeraddräkt Disneyprinsessa till din dotter så kanske du känner dig lite vilsen. Trots allt så har detta tema alltid varit lite mer av en tjejgrej… Därför finns vi här för att hjälpa till med vår lilla guide över Disneyprinsessor. Vi vill att du ska kunna välja den bästa maskeraddräkten Disneyprinsessa för din tjej. Då börjar vi!

Maskeraddräkt Elsa, Frostprinsessan

Maskeraddräkt Elsa

Innan vi börjar, så vill vi vara tydliga med att alla Disneyprinsessor är fantastiska. Men de har alla sina egenheter som skiljer dem ifrån varandra. Nu talar vi om Elsa, Frost. Utöver sin övernaturliga skönhet, vad har Elsa som de andra prinsessorna inte har? Hon har makt över snö och is, en gåva som ska göra henne till Drottningen över snön i Arendelle. Utan att blinka kan Elsa förvandla allt i sin väg till is, Brrr vilken kyla!

Hennes ljusa fläta och blåa ögon gör henne till en utav de vackraste Disneykaraktärerna. För att inte tala om hennes blå långa klänning med detaljer av snökristaller.

Det är inte konstigt att Elsas, är en utav de mest önskade maskeraddräkterna Disneyprinsessor bland flickor. Hennes klänning skiljer sig helt ifrån andra då den är designad att skydda henne ifrån kylan.

När vi pratar om Frost kan vi inte hoppa över en annan utav huvudpersonerna. Prinsessan Anna, lillasyster till Elsa. Hon är modig, oskyldig och lite klumpig. Hon är inte alls lik Elsa, då Anna är rödhårig och fräknig. Båda bor i kungariket Arendelle där de umgås mycket tillsammans.

Hos Funidelia hittar du ett stort utbud av maskeraddräkter Elsa och hennes syster Anna.

Dessa klänningar gör vilken tjej som helst lycklig. Speciellt om det är en utav dem som spenderar dag och natt tittandes på filmen Frost och sjunger den kända ”Slå dig fri” (Let it go, i orginalversion).

Om så är fallet, är det möjligt att vår guide slutar här för dig. Grattis, då har du hittar den perfekta maskeraddräkten Disneyprinsessor som du behöver.

En klassiker: Maskeraddräkt Snövit

Maskeraddräkt Snövit

Oh! Snövit… Disneyprinsessan som med sin karisma erövrar vem som helst. Hennes gulliga särdrag, korta mörka hår och originella klänning är några utav kännetecknen som skiljer henne ifrån resten. Hon är som vi alla vet, den vackraste i kungariket, även om hennes elaka styvmor inte vill erkänna det.. Men det är inte bara det, eller finns det någon som känner en annan prinsessa som bor i en stuga mitt i skogen tillsammans med sju dvärgar?

Om Snövit är din favoritprinsessa, så kan din dröm om att vara henne i några timmar bli verklighet. I denna sektion hittar du många alternativ med maskeraddräkter Snövit. Det finns en dräkt för alla, flicka, för henne, för hund, för ungdom och självklart, för honom.

Denna maskeraddräkt Disneyprinsessa finns även i flera olika versioner, ifrån långa och korta, med korsett, tighta och lösa, med accessoarer eller utan… Oändliga valmöjligheter.

Det finns maskeraddräkter Snövit för de mer vågade men för resten utav vår publik inklusive barnen, finns det andra mer klassiska alternativ.

Med vilken som helst utav dessa klänningar så vinner drottningen i huset mot vilken rival som helst! Om hennes dröm alltid varit att vara den vackraste på balen så kan du hjälpa henne att lyckas med denna maskeraddräkt Disneyprinsessa. Om snövit inte övertygat dig, så fortsätter vi…

Maskeraddräkt Askungen

Maskeraddräkt Askungen

Kan det finnas en bättre idé att klä ut sig till Disneyprinsessa än med en dräkt av Askungen? Hennes karaktär är skapad utav fransmannen Charles Perrault även om hon genom åren genomgått många förändringar och hon hamnat på film.

Den mest kända Askungenfilmen är den tecknade filmen Disney lanserade 1950. Det blev första gången som tittarna fick lära känna huvudpersonerna i denna saga, precis som Lady Tramaine, gudmodern, styvsystrarna Gabriella och Petronella och självaste Askungen.

Efter många år hamnade filmen på bioduken. Vid detta tillfälle 2015 med en mänsklig version av historien. Lily James spelade Askungen och andra kända skådespelare var med i detta verk, som Cate Blanchett som styvmor, eller Helena Bonham Carter som gudmor. Drömprinsen spelades av Richard Madden.

Filmen passerade inte obemärkt förbi, inte bara pga. skådespelarnas tolkningar utan också pga. den imponerande Askungenklänningen som såg så strålande ut på Lily James.

Och självklart, på Funidelia hittar du maskeraddräkter Askungen väldigt lika den fantastiska klänningen ifrån filmen. Och det är inte bara en flickgrej, vuxna kvinnor kan också förverkliga sin barndomsdröm genom att bära en maskeraddräkt Disneyprinsassa såsom den av Askungen.

Maskeraddräkt Maleficient och klänning av Törnrosa

Maskeraddräkt Maleficient

Törnrosa är sedan många år en utav de mest kända Disneyprinsessorna. Prinsessan Aurora är huvudperson i denna historia, som baseras på en novell av Charles Perrault, som ifrån början publicerades i en sagosamling, Gåsmors sagor ifrån 1697. Många år senare, 1812, så räddade bröderna Grimm historien och inkluderade den i sin sagosamling i en egen version.

Törnrosa handlar om en Disneyprinsessas äventyr, Aurora, som efter 100 år i djup sömn återvänder till livet tack vare en kyss ifrån sin älskade prins. Hon jagas av Maleficient, en elak häxa.

Aurora skiljer sig med sin speciella skönhet, porslinshy, långt ljust hår, smärt figur och stora vackra ögon.. Hon är en riktig skönhet! Hon tycker om att bära långa klänningar och den mest spektakulära och som karakteriserar henne är en i färgen rosa. En maskeraddräkt som en riktig prinsessa.

En annan känd klänning som prinsessan Törnrosa bär är ganska lik den ovan nämna klänningen fast blå. Denna bär vår Disneyprinsessa när hon dansar vals med sin älskade prins Filip.

Om du ska gå på en Disneyinspirerad temafest och inte vet vilken prinsessa du vill vara, så hittar du i denna sektion en serie av maskeraddräkter prinsessan Törnrosa både för barn och vuxna.

I några timmar kan du vara en autentisk prinsessa, i antingen standard version eller i vår deluxe version av denna maskeraddräkt Disneyprinsessa, de finns för alla plånböcker.

Det rosa och det blå är fint, men om du gillar svart mer, så är din personlighet ifrån Törnrosa en annan. Du kommer säkert inte kunna motstå våra maskeraddräkter Maleficient (Den elaka fén). Maleficient dräkterna inspireras av Angelina Jolies tolkning, som spelade Maleficient i filmen 2014. Hon är mörk och elak, lång och smal, vit hy, svart klänning och en krona med horn.

Enligt berättelsen, så går Maleficient på en fest på slottet utav inbjudan. Där firar man födelsen av den lilla prinsessan Aurora. Häxan, arg över att inte blivit bjuden, skickar en förbannelse över Törnrosa, som var helt oskyldig. Förbannelsen sa att när hon fyller 16 år, så ska hon sticka sig på en slända och dö. Hennes föräldrar bönar och ber till Maleficient att hon ska skona den lilla. Hon beslutar då att ändra förbannelsen och dömer Aurora till att sova i hundra år. Det blir tillslut en kyss av en prins som räddar henne ifrån sin hemska dom.

Det är en utav de finaste och mest romantiska kärlekshistorierna av Disneysagorna. Men om du dras mer åt det mörka hållet så väntar maskeraddräkten Maleficient på dig i denna sektion.

Maleficient bär en lång svart klänning med hög hals. Hon bär på en spira som också fungerar som trollspö för att skicka sina förbannelser med. På huvudet bär hon den distinkta kronan med horn. Hon rör sig långsamt, med elegans och ler nästan aldrig. Hon är ren skräck och rädsla. Hon har långa smala fingrar och naglarna är alltid målade i rött.

Det är sant att Maleficient inte är en Disneyprinsessa, men hon fick inte saknas i denna sektion då hon är en utav de mest symboliska karaktärerna i sagan om Törnrosa.

Maskeraddräktern Maleficient finns disponibel både för barn och för henne, för vem sa att tjejer alltid vill klä sig som Disneyprinsessor och inte som lite mörkare och elakare personligheter?

I denna sektion hittar du inte bara maskeraddräkter ifrån filmen Maleficient, utan även ifrån de andra mer klassiska, inspirerade av bröderna Grimms version.

Maskeraddräkt Skönheten, Skönheten och Odjuret

Maskeraddräkt Skönheten

Världen utav Disneyprinsessor består av en stor variation av klänningar och maskeraddräkter som beroende på karaktär och personlighet av användaren kan anpassas till rätt behov. Hos Funidelia erbjuder vi dig de mest kända maskeraddräkterna Disneyprinsessor ifrån filmerna.

Bland dem finns Skönheten (Belle), huvudpersonen i Skönheten och Odjuret, med versionen av klänningen ifrån filmen 2017. Med denna maskeraddräkt Disneyprinsessa kommer du känna dig som en äkta drottning på balen. Den gula klänningen som karakteriserar Belle, gör de som älskar denna historia och dess filmer lyriska. Ifrån klassikern 1991 till den senaste versionen, så finns maskeraddräkterna Skönheten i flera olika varianter och för alla smaker på Funidelia.

Vi hoppas att denna lilla guide över de mest kända Disneyprinsessorna har hjälpt dig att hitta idéer och löst dina tveksamheter över vilken maskeraddräkt Disneyprinsessa du ska välja. Som du ser, så är utbudet stort. Bestäm vilken Disneyprinsessa du vill vara och skaffa din maskeraddräkt hos oss!

Top