Maskeraddräkter Disney för vuxna och barn

Upptäck Disneymagin med våra maskeraddräkter Disney och Disneyprinsessor. Det är aldrig försent för nya äventyr! En hel värld full av fantastiska maskeraddräkter ifrån filmerna och med alla Disneykaraktärer du tycker så mycket om: maskeraddräkter med Elsa och Anna ifrån Frost, Snövit, Skönheten och Odjuret, Rapunzel, Vaiana, Descendants... inklusive maskeraddräkter ifrån Alice i Underlandet och många många fler Disneykaraktärer. Fira en äkta tematest med de roligaste maskeraddräkterna Disney och förvandla dig till din favoritpersonlighet. Det spelar ingen roll om du vill vara lika söt och snäll som Mimmi Pigg eller om du gillar den mer elaka sidan och föredrar att klä ut dig till maleficient. Välj vilken du vill och upplev magin i Disneys värld!

Filter
Din sökning:

De bästa officiella maskeraddräkterna Disney för barn och vuxna

Disney

1923 startade Walt Disney filmföretaget som bär hans namn och än idag så är det det största företaget i sin genre. Ifrån dess fantasifabrik har det kommit oräkneliga klassiker, filmer och odödliga karaktärer, som Musse Pigg, Mimmi Pigg, Pinocchio, Bambi, Dumbo, Lejonkungen, Peter Pan, 101 Dalmatiner, Nalle Puh och Aladdin bland många andra.

För att inte glömma de kända prinsessorna, vars dräkter vi ska analysera längre fram i avsnittet maskeraddräkter prinsessor.

Men företaget Walt Disney sysslar inte bara med tecknad film, utan de skapar även andra med riktiga skådespelare. Några av de mest kända titlarna är Älskling jag krympte barnen; Mary Poppins; Min kompis jätten och Skönheten och Odjuret bland flera.

Om du funderar på att organisera en temafest med Disneymaskerad, så har du kommit till den perfekta platsen. I detta avsnitt hittar du idéer om hur du ska klä dig i äkta Disneystil, med maskeraddräkter Disney och mycket mer. Vi erbjuder definitivt allt du kan tänkas behöva för att ordna ett oförglömligt Disneyevent.

Maskeraddräkter Disney

Om du är intresserad av maskeraddräkter Disney för barn, dräkter för vuxna eller maskeraddräkter Disney för bebisar så är Funidelia det rätta stället att vara på. I vår katalog hittar du vilken maskeraddräkt du kan tänka dig ifrån Disney världen för att fixa en fest med sagoféer.

För att anpassa oss till den breda publiken och allas behov, så erbjuder vi billiga maskeraddräkter Disney och andra till lite högre pris och även officiella licensprodukter.

Nedan erbjuder vi ett stort utbud med de bästa och mest symboliska maskeraddräkterna Disney. Ja, de klassiska maskeraddräkterna Disney prinsessor är inkluderade. Disney skulle inte vara Disney utan dem, så det måste så klart vara med.

Musse Pigg

Maskeradkläder Musse Pigg

Jag hoppas bara att jag aldrig glömmer en grej: att allt började med en mus”. Det sa självaste Walt Disney för många år sedan och än idag så är det filosofin på företaget. Muses Pigg, en glad och leende mus, är Disneys mest representativa och igenkända karaktär.

Vi vågar tom påstå att Musse Pigg är en utav personligheterna som förändrat världen och det trots att han aldrig funnits på riktigt. Tack vare honom, så har hans skapare vunnit en Oscar och vi tröttnar aldrig på att se honom. På funidelia är vi medvetna om att den mest kända musen i historien aldrig blir omodern och därför erbjuder vi dig de bästa maskeraddräkterna Musse Pigg, de som de största fansen av Disney förälskar sig i.

Vad skulle en maskeradfest Disney vara utan en maskeraddräkt med Musse Pigg?

Denna personlighet är oumbärlig på vilket event som helst med detta tema eller inspirerat av samma. Utseendet är lätt igenkännligt då Musse Pigg alltid bär sina röda byxor, vita topp och svarta jacka. Och självklart hans distinkta öron och näsa.

Musse Pigg uppsättningen är ett riktigt must-have för varje maskeradfest. Ta en titt i vår sektion med Musse Pigg maskeraddräkter och hitta den perfekta dräkten för din Disney maskeradfest eller födelsedagskalas för barn.

Mimmi Pigg

Maskeradkläder Mimmi Pigg

Mimmi Pigg är en utav de fiktiva personligheterna i historien om Musse Pigg. Mimmi är Musses flickvän och brukar ha en röd klänning med vita cirklar, även om hon som den tjej hon är, ibland kan byta kläder. Beroende på tillfälle och humör så kan Mimmi bära en klädsel eller en annan och på Funidelia hittar du maskeraddräkter Mimmi Pigg i olika varianter. Precis som hennes kille så saknas förstås inte hennes karakteristiska öron och näsa.

En maskeraddräkt Mimmi Pigg är en perfekt idé till vilken tjej som helst, vare sig det är en flicka eller en kvinna som letar efter en dräkt för en Disney maskeradfest. Om du tänkt gå på ett event av denna typ, kan du glänsa som en äkta mus, tillsammans med din Musse Pigg. Med en enkel look får du ett fantastiskt resultat.

I vår katalog hittar du många förslag på maskeraddräkter Mimmi Pigg, även om de vanligaste är en kjol eller klänning tillsammans med ett diadem med öron. Du kan även komplettera din maskeraddräkt med accessoarer, både för vuxna och för barn.

Med din maskeraddräkt Mimmi Pigg blir du unik och redo ifrån topp till tå för din Disneyfest. Denna maskeraddräkt är inte bara en genialisk idé för en maskeradfest utav även för ett födelsedagskalas Disney. Klä sig som Mimmi Pigg är ett alternativ för en mamma och hennes dotter. Kan du tänka dig att klä ut dig till Mimmi med sin lilla röda modell och din dotter klä ut sig i den rosa? Det låter riktigt bra eller hur?! Ditt Disneyevent blir fullt utav originella maskeraddräkter och tack vare detta kan du skapa oförglömliga minnen. Låt festen börja!

Alice i Underlandet

Maskeradkläder Alice i Underlandet

En maskeraddräkt Alice i Underlandet är en annan fantastisk idé för din Disney outfit.

Tack vare våra maskeraddräkter kan du känna dig som Mia Wasikowska(Alice i biofilmen), Johnny Depp(hattmakaren) eller Helena Bonham Carler(Hjärter dam).

Vilken personlighet ifrån denna novell av Lewis Carroll tycker du bäst om? Funidelia erbjuder maskeraddräkter ifrån Disneyvärlden i varje stil, och om du ska gå på en temafest i ren Walt Disney stil, så är Alice i Underlandet en fullträff.

I vår katalog online hittar du inte bara maskeraddräkten Alice, utan också Hattmakarens, den Vita Kaninen och Hjärter dams.

Klä dig som din favoritpersonlighet i Carrolls novell, precis som denna cosplayern Florencia SOfen har gjort i detta foto och …. Ha roligt! Hundratals maskeraddräkter Alice i Underlandet väntar på dig på andra sidan spegeln.

Miraculous Ladybug

Maskeradkläder Ladybug

Barnsuperhjältarna på modet just nu är utan tvekan Ladybug och Cat Noir, huvudpersonerna i serien Miraculous: Ladybug och Cat Noir på Äventyr.

En ung student ifrån Paris, Marinette, förvandlar sig till superhjältinna som kämpar mot en onde Lepidoptero med hjälp utav sin kompanjon Cat Noir, som visar sig vara Adrien, klasskamraten Marinette är kär i. Maskeraddräkterna Ladybug och Cat Noir är ett måste på fester och födelsedagskalas för barn och framför allt för att klä ut dina småttingar i par.

Du kan komplettera maskeraddräkten Ladybug med hennes magiska yoyo och örhängen, med vilka din lilla kan förvandla sig till sin favorithjältinna och med peruken Ladybug ge den sista touchen för att kämpa mot ondskan.

Och för att komplettera maskeraddräkten Cat Noir, kan du inkludera en pingla och ett par kattöron med mask till din lille så att han kan passera obemärkt förbi och ingen kan se att det är han som är självaste Cat Noir.

Maskeraddräkter Disneyprinsessor: de vackraste i hela kungariket

Maskeraddräkter Disneyprinsessor

En Disneyfest på gång och du vet inte vad du ska ta på dig? Kom ihåg att maskeraddräkter Disney inte är vilka maskeraddräkter som helst. Med maskeraddräkterna vi erbjuder kan du uppleva verkliga sagor, där du med din maskeraddräkt prinsessa blir huvudperson på festen. Kolla in hur…

Perfekt hy, långt och glänsande hår, stora ögon och vackra ögon, elegant figur… Vem skulle inte vilja känna sig som en äkta Disneyprinsessa en gång, tålmodigt väntande på att sin prins ska komma ridande på sin vita häst? Med oss, kan det tillslut bli verklighet. På Funidelia kan du hitta den perfekta prinsessklänningen för att uppleva en sagofest i Disneys värld.

Maskeraddräkter av Frost, Askungen eller Rapunzel, klänningar av Snövit eller maskeraddräkten med prinsessan och sjöjungfrun Ariel. Vilken föredrar du? På Funidelia kan du köpa maskeraddräkter av prinsessa som gör dina drömmar till verklighet. De mest populära är Elsa och Anna ifrån Frost, men om din idealtemperatur är en annan eller du behöver en maskeraddräkt för någon lite yngre, kanske du ska satsa på en maskeraddräkt med Prinsessan Sofia eller Elena ifrån Avalor som är några de minsta prinsessorna tycker mycket om.

Alla officiella licensmaskeraddräkter Disney i original kan du hitta i vår katalog. Både dräkter för vuxen och för barn, vi har maskeraddräkter Disney för alla åldrar och alla olika typer av event. Tveka inte mer och ta en titt i vår sektion maskeraddräkter prinsessor som lämnar alla förstummade.

Spegel, spegel, vem är det som vackrast i landet är? - Snövit

Maskeraddräkter Snövit

Snövit är en utav de mest kända Disney prinsessorna. Hon är huvudperson i sagan av bröderna Grimm, med samma namn. Det handlar om historien och äventyren med den vackra Snövit och hennes kamp med den elaka styvmamman. Hon är avundsjuk på den unga flickans skönhet och är beredd att göra vad som helst för att göra slut på henne.

En dag lämnar styvmodern Snövit ensam i skogen i förhoppning om att hon inte ska överleva.

Trots det, så hittar den unga flickan en övergiven stuga där hon bor tillsammans med sju dvärgar som hjälper henne överleva. När den elaka styvmodern får reda på att hon fortfarande lever, så försöker hon utan att lyckas förgifta henne med ett lockande rött äpple.

Om du är fan till bröderna Grimms historier och planerar att ordna en riktig sagofest, så skaffa dig en utav våra officiella licensmaskeraddräkter Snövit, som denna på fotot som Barbara ifrån bloggen Livingshoes, bär.

För att klä ut dig till Snövit så har vi många alternativ även om vanligtvis looken inkluderar ett par vita strumpor, en blå korsett med långa vida ärmar och en gul kjol. Klädseln kompletteras med ett diadem i håret och självklart, det röda äpplet ifrån sagan (men var försiktig så det inte är förgiftat). Vi serverar dig allt komplett för att du bara ska kunna koncentrera dig på förberedelserna av festen.

Våra maskeraddräkter Snövit finns både för henne som för barn. Ta en titt bland våra maskeraddräkter Disney för barn och du kommer hitta tusentals idéer och inspiration för att klä ut de små i hemmet.

Maleficent: elak häxa eller en förrådd trollkvinna?

Maleficent Maskeraddräkter

Om du vill ordna en temafest om Törnrosa, glöm inte alla huvudpersoner i denna saga. Historien om Törnrosa handlar inte bara om prinsessan Aurora utan även om den elaka häxan ifrån skogen, känd som Maleficent, som också spelar en viktig roll.

Denna häxa, klädd helt i svart är en utav de viktigaste personligheterna i historien. Precis som hon också blivit en utav de första skurkarna i Disney som fått sin egen film.

På Funidelia hittar du inte bara originaldräkten av Maleficent, precis så som hon ser ut i originalfilmen Törnrosa utav även maskeraddräkten med Angelina Jolie ifrån filmen Maleficent.

Båda klädslarna karakteriseras av den imponerande häxkronan, svart med två kurviga horn. Du kan skaffa både kronan och komplett klädsel av Maleficent. Redo för att förvandla dig till en utav Disneys mest mörka och elaka karaktär?

I vår katalog, hittar du många idéer om hur du kan klä ut dig till Maleficent och även en lärovideo av Sara G, för att lära dig att sminka dig som Maleficent.

Är du rädd för att bli rädd? Ta en titt i vår sektion med maskeraddräkter Maleficent ifrån filmen och den klassiska versionen ifrån Disneys Törnrosa. Klä ut dig till ditt Disneyevent! Låt festen börja!

Elsa och Anna: Prinsessorna ifrån kungariket Arendal

maskeraddräkter Frost

Idag mer än någonsin, så fryser Funidelia till för dig. Här hittar du det största utbudet av maskeraddräkter ifrån filmen Frost. Vi erbjuder maskeraddräkter Frost, perfekta för att ge bort som gåva eller till en temafest med Disneytema.

Om du tänkt ordna en maskeradfest med Frosttema, ta en titt i vår online katalog, där du hittar allt du behöver. Ifrån maskeraddräkter till dekorationsartiklar och komplement. Bland många andra har vi maskeraddräkter med Elsa eller Anna eller Olaf. Slå dig fri! Slå dig friiii! Ordna en frusen Disneyfest och blända med din maskeraddräkt Elsa och resten utav karaktärerna ifrån filmen Frost.

Den vackra Elsa ifrån Frost, är favoritprinsessan bland alla barn, något som vi självklart känner till på Funidelia. Vem utav oss skulle inte vilja ha hennes grace, stil och elegans? Och vad kan man säga om hennes perfekta långa platinablonda hår, som karakteriseras utav en fläta.. Om vi till allt detta lägger till en klänning så blir den kompletta outfiten en riktig bomb.

Vi har även en version maskeraddräkt lite lättare för de små flickorna, precis som andra maskeraddräkter för de lite större, för de små stora prinsessorna. Ta en titt i vår sektion med maskeraddräkter Frost, där du kan hittar klänningar och maskeraddräkter Elsa, förutom andra produkter relaterade till snöriket för att ordna den bästa Frostfesten någonsin.

Askungen, se till att de inte ger dig pumpor

maskeraddräkter Askungen

Askungen är en tjej som lider av hennes styvmors och styvsystrars tyranni och som hon måste lyda dag som natt. Med hjälp utav hennes gudmorsfé , så lyckas Askungen gå på en bal på slottet med en äkta prinsessklänning och skor i kristall. Det enda villkoret: hon måste komma hem innan midnatt. På balen, lär hon känna Prins Charmig som förälskar sig fullständigt i henne. När klockan slår 12, måste hon rusa hem och i hasten så tappar hon en utav de ömtåliga skorna. Prinsen plockar upp den och börjar frenetiskt leta efter den unga flicka som skon tillhör. När han väl hittar henne triumferar kärleken och de levde lyckliga i alla sina dagar!

Om du vill vara huvudpersonen i denna äkta saga och glänsa precis som Sara G (@sarablood) i detta foto, så hittar du bland våra maskeraddräkter Disneyprinsessor: maskeraddräkter Askungen, skor Askungen och massor av artiklar relaterade till prinsessan med glasskon. Du kan ordna en fest i ren Disneystil eller en helt vanlig maskeradfest. Vi har maskeraddräkter Askungen i klassiska versioner och i deluxe. Alla dessa finns disponibla båda för barn och för henne.

Om du tänkt ordna en födelsedagsfest med Askungen, ta en titt på följande video. Där kan du se hur du kan förbereda en Askkungen tårta och andra idéer för att ordna varje detalj på ditt födelsedagskalas Askungen! Kom igen!

Top