Maskeraddräkter Sjöjungfrun Ariel

Om du någon gång undrat över hur det skulle kännas att djupt ner i vattnet, kan du kanske ta reda på det nu med våra maskeraddräkter Lilla Sjöjungfrun Ariel. De mest originella maskeraddräkterna i havet!

Våra maskeraddräkter Ariel kommer få dig att känna som om du är den lilla sjöjungfrun själv som drömmer om äventyr och att bli en del av världen ovanför ytan. Men oroa dig inte, vi är inte som Ursula och vi kommer inte att be om din röst i utbyte mot en maskeraddräkt av Lilla sjöjungfrun.

Dräkten med denna Disney prinsessa har en turkos kjol med glitter och spets nertill så att den ser ut som en äkta sjöjungfru svans. Och ovanpå en topp i lila som passar perfekt med den långa rådhåriga peruken som måste bära om du bli en spegelbild av Ariel.
Men förutom maskeraddräkter med Lilla sjöjungfrun, har vi även Disney maskeraddräkter med Ursula, den elaka häxan från havets djup som lurar Ariel för att ta hennes röst och kunna få tillräckligt med kraft för att avsätta kung Triton. Dräkten är med Ursula är med svart och lila kjol, och inkluderar även en vit korthårig peruk.

Vi har maskeraddräkter med Lilla Sjöjunfrun och Ursula för flicka och även versioner för henne. Så att ni tillsammans kan klä ut er till din lillas favorit Disney-karaktär.

Ha det så roligt och glöm inte att sjunga "Havet är djupt!!"

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 10 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top