Officiella trollspön Harry Potter

Lumos, Alohomora, Wingardium Leviosa o Expecto Patronum är trollformler som inte längre kommer vara några hemligheter för dig tack vara trollspöna Harry Potter. Om du inte vet vad du ska hitta på medans du väntar på ditt antagningsbrev ifrån Hogwarts, så öva på de mest kända trollformler och besvärjelser ifrån den magiska världen i Harry Potter, Hermoione, Ron, Severus Snape.. tom med Voldemorts trollspö. Hos Funidelia har vi alla trollspö ifrån Harry Potter och Fantastiska Vidunder, så du kan komplettera din samling eller din maskeraddräkt Harry Potter. Det finns ingen skrämmande trollkarl som kan stå emot ett trollspö sauco, du vet Dumbledores. Med ett trollspö Hermoine kan du uttala Wingardium Leviosa. Och om du som oss är modig och anser att vara rädd för ett namn, bara ökar rädslan för det nämnda så skaffa ett trollspö Voldemort och visa alla att du kan vara trollkarlen med mest power i hela den magiska världen utan att behöva förlora. Vi har en stor katalog med officiell Merchandise och med gåvor Harry Potter som är en dröm för att potterheads. Ifrån tunikor Gryffindor, Slytherin.. till trollspön Harry Potter, så att dina besvärjelser att blir verklighet och ingen tror att du bara en är simpel mugglare.

Filter
Din sökning:

Alla trollspön ifrån Harry Potter och dina favoritkaraktärer: trollspöt sauco, Hermione, Ron, Snape, Draco malfoy och tom Voldemort

Om du är muggle, nomag, squib eller en "simple Dudley", så med dessa trollspön Harry Potter kommer alla tro att du har tagit studenten ifrån den bästa magiskolan i världen Hogwarts. Magin har inga hemligheter för dig. Med ditt magiska trollspö kan du öva på allt ifrån de enklaste besvärjelserna som Oculus Reparo till de oförlåtliga (men snälla, använd dem bara mot dösätare eller skrämmande trollkarl. Välj trollsöt med din favoritkaraktär. Hos Funidelia hittar du trollspö ifrån Hermione, Harry Potter, ifrån Sirius Black, ifrån Ron, trollspöt ifrån Draco Malfoy... Och om du är en riktig Sir Death så kanske du vill ha ett trollspö saúco (samma som Dumbledore som är en utav de legendariska Dödsrelikerna), de mest kraftfulla trollspöt av alla i den magiska världen. Du kan tom få tag på ett trollspö ifrån Voldemort för att undvika att andra skrämmande trollkarlar får tag på det. Du kan försöka få tag på ett trollspö genom besvärjelsen skrikandes Accio trollspö, men vi meddelar dig att de verkliga officiella trollspöna Harry Potter bara finns hos Funidelia.

Top