Officiella Harry Potter Trollstav och wands

Lumos, Alohomora, Wingardium Leviosa o Expecto Patronum är trollformler som inte längre kommer vara några hemligheter för dig tack vara Harry Potter Staven. Om du inte vet vad du ska hitta på medans du väntar på ditt antagningsbrev ifrån Hogwarts, så öva på de mest kända trollformler och besvärjelser ifrån den magiska världen i Harry Potter, Hermoione, Ron, Severus Snape.. tom med Voldemorts trollspö.

Hos Funidelia har vi alla trollspö ifrån Harry Potter och Fantastiska Vidunder, så du kan komplettera din samling eller din maskeraddräkt Harry Potter. Det finns ingen skrämmande trollkarl som kan stå emot ett Fläderstaven (Elder Wand), du vet Dumbledores.. Med ett trollspö Hermoine kan du uttala Wingardium Leviosa. Och om du som oss är modig och anser att vara rädd för ett namn, bara ökar rädslan för det nämnda så skaffa ett trollspö Voldemort och visa alla att du kan vara trollkarlen med mest power i hela den magiska världen utan att behöva förlora.

Vi har en stor katalog med officiell Merchandise och med gåvor Harry Potter som är en dröm för att potterheads. Ifrån tunikor Gryffindor, Slytherin.. till trollspön Harry Potter, så att dina besvärjelser att blir verklighet och ingen tror att du bara en är simpel mugglare.

Filter
Din sökning:

Alla Harry Potter Staven och dina favoritkaraktärer: Fläderstaven (Elder Wand), Hermione, Ron, Snape, Draco malfoy och tom Voldemort

Om du är muggle, nomag, squib eller en "enkelt Dudley", så med dessa Harry Potter stav kommer alla tro att du har tagit studenten ifrån den bästa magiskolan i världen Hogwarts.

Magin har inga hemligheter för dig. Med ditt magiska trollstav kan du öva på allt ifrån de enklaste besvärjelserna som Oculus Reparo till de oförlåtliga (men snälla, använd dem bara mot dösätare eller skrämmande trollkarl).

Välj trollsöt med din favoritkaraktär. Hos Funidelia hittar du trollstav ifrån Hermione, Harry Potter, ifrån Sirius Black, ifrån Ron, trollstav ifrån Draco Malfoy... Och om du är en riktig Sir Death så kanske du vill ha ett Fläderstaven (Elder Wand), de mest kraftfulla trollstaven av alla i den magiska världen. Du kan tom få tag på ett trollstav ifrån Voldemort för att undvika att andra skrämmande trollkarlar får tag på det.

Du kan försöka få tag på ett trollstav genom besvärjelsen skrikandes Accio trollstav, men vi meddelar dig att de verkliga officiella trollsptava Harry Potter bara finns hos Funidelia.

Top