Officiella Harry Potter Trollstav och wands

Lumos, Alohomora, Wingardium Leviosa o Expecto Patronum är trollformler som inte längre kommer vara några hemligheter för dig tack vara Harry Potter Staven. Om du inte vet vad du ska hitta på medans du väntar på ditt antagningsbrev ifrån Hogwarts, så öva på de mest kända trollformler och besvärjelser ifrån den magiska världen i Harry Potter, Hermoione, Ron, Severus Snape.. tom med Voldemorts trollspö.

Hos Funidelia har vi alla trollspö ifrån Harry Potter och Fantastiska Vidunder, så du kan komplettera din samling eller din maskeraddräkt Harry Potter. Det finns ingen skrämmande trollkarl som kan stå emot ett Fläderstaven (Elder Wand), du vet Dumbledores.. Med ett trollspö Hermoine kan du uttala Wingardium Leviosa. Och om du som oss är modig och anser att vara rädd för ett namn, bara ökar rädslan för det nämnda så skaffa ett trollspö Voldemort och visa alla att du kan vara trollkarlen med mest power i hela den magiska världen utan att behöva förlora.

Vi har en stor katalog med officiell Merchandise och med gåvor Harry Potter som är en dröm för att potterheads. Ifrån tunikor Gryffindor, Slytherin.. till trollspön Harry Potter, så att dina besvärjelser att blir verklighet och ingen tror att du bara en är simpel mugglare.

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 21 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top