Skip to content

Födelsedagsdekoration

Idéer med festdekoration för födelsedagskalas för barn: dekorera med födelsedagsprydnad

Födelsedagar är stunder som många minns med verklig nostalgi. I barndomen firas dem med stor glädje och gemenskap. Att vara centrum för uppmärksamhet, särskilt för barn, skapar alltid en tillfredsställelse som är svårförklarad för dem. För att inte tala om presenterna som ges av föräldrar, vänner och familj.

För att fira ett bra födelsedagskalas för våra barn är det viktigt att förbereda allt i god tid. För dem är detaljerna, även om du inte tror det, och en bra festdekoration mycket viktig. Varje barn är en egen värld, och ett leende ifrån våra barn är tillräckligt för att göra vår dag.

TOPP dekorationsidéer till födelsedagskalas

Närmar sig födelsedagen av den minsta i hemmet och du vet inte hur du ska fira den? Var lugn, här kommer vi att ge dig åtta dekorationsidéer för födelsedagskalas, så att du kan klä ditt hem på ett superspeciellt sätt för att fira ditt barns roligaste dag.

Girlanger för födelsedagskalas

Vi börjar med att hänga upp några vackra girlanger, de kan vara gjorda av papper och i många färger eller med något gratulationsmeddelande:

Originella godisskålar för kalaset

Ett annat sätt att dekorera födelsedagskalaset med för alla sötsugna och hungriga barn är genom att inkludera några godisskålar där de kan gå och plocka sina favoritgodisar:

Ballonger till födelsedagskalas

Naturligtvis kan du inte glömma ballongerna på det här firandet! En annan idé att dekorera ett barnkalas med är att dekorera med ballonger … som kan vara vanliga färgglada eller med någon av dess favorit seriefigurer:

Födelsedagsljus

Och när tårtan anländer är det dags att blåsa ut födelsedagsljus!

Vi älskar födelsedagskalas med teman. De är så roliga och det finns så många möjligheter… Vi kommer att sammanfatta några idéer som kan hjälpa dig att utforma det bästa firandet för ditt barn.

Piñatas för barnens födelsedagskalas

Vi älskar piñatas, de är superkul och perfekta för de små att njuta av ett roligt ögonblick medan de slår sönder dem och hittar godis och andra roliga småsaker. Skratten är garanterade! Så placera den där det finns ett stort utrymme …

Och ha roligt med slag, godis, presenter och konfetti! Låt det märkas att vi är på fest.

Födelsedagskalas med teman

Först och främst måste du titta väldigt noga på vilken födelsedagsdekoration som du vill ha på den stora dagen. Det är intressant att tänka på en tecknad film eller karaktär som de särskilt gillar eftersom du kan hitta olika saker med lämpliga motiv.

Till exempel, om din dotter älskar Frost-filmerna, kan du ha en temafest i Arendal eller om din sons favoritkaraktär är Mickey Mouse kan du dekorera hemmet med Mickey-motiv, även med tallrikar formade i den mest berömda musformen i världen

Dekoration för barnkalas med Pirat-tema

Alla älskar vi pirater och du kan förbereda en så fräck dekoration att vi inte kan motstå att visa dig några förslag. Först måste vi förbereda rummet med element som påminner oss om piratlivet.

Och det roligaste skulle vara om alla kommer med en piratmaskeraddräkt, barn och vuxna, utklädda med ögonlappar, huvuddukar, krokar och svärd. Det blir en oförglömlig fest!

Födelsedagsdekoration Frost

Födelsedagsdekoration Mickey och Minnie Mouse (Musse och Mimmi)

Födelsedagskalas med tecknade serier

Ytterligare ett av de roligaste sätten att fira födelsedagskalas är att göra det med maskeraddräkter med barnens favorit tecknade-serie karaktärer som huvudpersoner.

De tecknade serierna som är på modet och förtrollar våra barn som Ladybug eller Masha och Björnen.

Och vad sägs om att ställa till med en Cars-fest för din lille? Dekorera i rött, färgen på Blixten McQueen, och du får inte glömma girlangerna och bordsdekorationen…

Det får heller inte saknas konfetti, partypipor eller partyhattar. Du kan hitta dem i olika storlekar och färger, även om det alltid är bäst att köpa ett gäng olika och låta barnen själva välja, eftersom vi vet hur oförutsägbara de kan vara.