Skip to content

Mimmi Pigg-födelsedag: Dekorationsidéer

Att fira med ett Mimmi Pigg-födelsedagskalas hemma tar lite tid, men det behöver inte vara komplicerat. De små kan hjälpa till med födelsedagsdekorationerna och några enkla recept som de kommer att ha en fantastisk tid att göra.

För att hjälpa dig visar vi dig några Mimmi Pigg-dekorationer, roliga recept och, naturligtvis, de bästa Mimmi Pigg-festdräkter och accessoarer.

Mimmi födelsedagskalasinbjudningar

Det första du behöver göra är att skapa några inbjudningar till festgästerna. Du vill inte att någon ska missa festen, eller hur? Det finns många Mimmi Pigg-födelsedagsinbjudningar att välja mellan.

Du kan också hämta lite inspiration från Pinterest och göra dem själv med hjälp av dina små.

Mimmi födelsedagsdekorationer

Först måste du tänka på inredningen av rummet där du ska firar festen.

Girlanger, ballonger, affischer och stenciler för att dekorera väggarna, taket och andra delar av huset eller rummet du använder för festen.

Du kan lägga till silkespapperspomponger och färgglada ballonger för att följa ditt Mimmi-tema för dekorationerna, i rött, vitt, svart eller rosa.

Mimmi bordsdekorationer

Det finns många olika sätt att duka upp bordet för födelsedagslunchen. Du kan sätta upp ett bord med godis, där du kan ställa ut mat och dryck så att gästerna kan ta sig själva, eller så kan du duka upp ett klassiskt bord där alla sitter runt bordet.

Detta beror på antalet gäster du har bjudit in och hur gamla de är. Kanske skulle de yngre vara bekvämare med att sitta bredvid sina vänner. Oavsett dina festidéer, här är allt du behöver: tallrikar, koppar, dukar och Mimmiservis och bestick, så att de inte vill lämna något kvar på sina tallrikar.

Mimmi presenter och födelsedagsspel

Förutom presenterna som dina gäster kommer att ta med, kan du också ge ut något litet på festen, som påsar med godis för dem att ta med eller små lådor som de kan ta hem efter festen.

Vad behöver varje bra födelsedagskalas? Spel. Från piñatas fyllda med godis till masker och tillbehör att leka med, som Mimmi Pigg öron, festhattar, festblåsare eller till och med ett fotobås så att de kan ta roliga bilder med alla sina vänner.

De små kan också underhålla sig med att färglägga bilder eller göra sina egna Mimmi Pigg-öron.

Mimmi födelsedagsrecept: muffins och tårta

För att överraska dina gäster och få munnen att vattnas kan du skapa ett recept inspirerat av Mimmi Pigg. Lägg godis eller kakor på en dekorativ bas som denna.

Du kan göra kakor i form av Disneys favoritmus – det roligaste är att dekorera dem.

Eller vad sägs om att göra några muffins och toppa dem med ett par minikakor, precis som Mimmis öron?

Om det visar sig att bakning är din hemliga passion, våga du göra en temakaka som kommer att förvåna alla på festen.

Men framför allt, glöm inte ljusen så att ditt lilla födelsedagsbarn kan önska sig något! Det kan vara ett nummerljus eller dekorativa ljus med ett Mimmi Pigg-tema.

Mimmi Pigg maskeradkostym

Som avslutning på ditt Mimmi Pigg-kalas kan du inte glömma bort Mimmi själv!

Här är de bästa kostymerna från Mimmi och Musse Pigg. För vad skulle vår favoritmus göra utan hennes eviga kärlek, Musse?

Klä ut dig med dina vänner på din Mimmi och Musse-fest. Ta en titt på den här handledningen om hur du klär dig ut som Mimmi Pigg, vilket ger dig massor av idéer. Du kommer att ha det fantastiskt kul!

Vi har Mimmi och Mussekostymer i alla storlekar:

Mimmikostymer för barn och kvinna

Mickeykostymer för barn och man

Mimmi tillbehör

Kom ihåg att för att avsluta din Musse eller Mimmi-kostym behöver du några öron (och i Mimmis fall en vacker prickig rosett), en svart näsa och några vita handskar.

Tyckte du om våra idéer? Vi hoppas att du har ett fantastisk Mimmi Pigg-födelsedagskalas och har det kul när du ska fira med dina vänner i alla Disney-kostymer som vi har visat dig. Dekorationer, presenter och recept. Det är allt du behöver för ditt kalas!

Have fun!