Skip to content

Mirakulöst Ladybug födelsedagskalas

Gillar du att överraska dina små med ett Ladybug födelsedagskalas, deras favorit-tv-serie? Om de älskar Ladybugs mirakulösa äventyr är du på rätt plats. Vi kommer att skapa ett oförglömligt födelsedagskalas med Ladybug dekorationer i centrum utav festen. Oroa dig inte, Cat Noir är också inbjuden.

Ladybug födelsedagsinbjudningar

Det första vi behöver göra är att skicka inbjudningar till ditt kalas. Du hittar massor av inspiration på Pinterest, från Ladybug silhuetter till inbjudningar som innehåller karaktärerna från dina barns favoritserier: Ladybug och Cat Noir.

Ladybug födelsedagskalasdekorationer

Låt oss nu titta på att dekorera din födelsedagsplats.

Rött och svart är karaktärernas färger. Sätt upp lite tema-vimplar på väggarna och dekorera med ballonger. Du kan avsluta dina tema-dekorationer med några tillbehör i blockfärg (naturligtvis i rött och svart).

Bordsdekorationer

Här har du alla födelsedagsdekorationer du behöver för bordet: duken, servetter, tallrikar och koppar.

Ladybug presenter och spel

Förutom de presenter som dina gäster kommer att ta med, kan du också ge ut något litet, som påsar med godis för dem att ta med sig, eller små askar som de kan ta hem efter festen.

Och vad behöver varje bra födelsedagsfest? Spel. Från piñatas fyllda med godis och priser till masker eller tillbehör de kan leka med, som festhattar med Ladybug-karaktärer.

De små kommer att ha en fantastisk tid på kalaset genom att måla dessa Ladybug-bilder, som de kan ta med sig hem som ett minne efter festen för att sätta upp i sina rum.

Recept och födelsedagskaka

Ingen födelsedagsfest är komplett utan en tårta (eller muffins), så det är dags att börja arbeta med den här vackra svarta och röda skapelsen. Ta en titt på dessa idéer och låt oss veta om din mun inte vattnas…

Och om du inte är en tårtperson kan muffins också vara en bra lösning. De är lätta att dekorera med färger och symboler från Ladybug och Cat Noir.

Den sista detaljen: Ladybug och Cat Noir kostymer

Tiden att klä ut sig har kommit. Med en Ladybug-dräkt kan din lilla bli den modigaste superhjälten i hela Paris. Och med en Ladybug-peruk, kommer de att se ut precis som Marinette.

Naturligtvis kommer de också att behöva sin Tikki, kwami, för att besegra Hawk Moths akumor samt Ladybugs yoyo så att de kan släppa loss sina krafter.

Men Ladybug kan inte besegra Hawk Moth på egen hand, hon behöver hjälp av Cat Noir. Om din lilla hellre skulle vara Adrien (Cat Noir) kan de vara det med denna Cat Noir-dräkt.

De två små kommer att vara så glada att de kan se ut så mycket som Ladybug och Cat Noir.

Nu när du har gjort allt klart, kan du njuta av ett otrolig Ladybug födelsedagskalas. Ha det trevligt med att förbereda de godaste och vackraste tårta- och bakverksrecepten, samt dekorera födelsedagsplatsen. Tikki kraften laddas!

Have fun!