Cat Noir dräkter

Den modigaste och snällaste katten på tv har kommit till Funidelia. Med vilken utav av våra modeller och Cat Noir dräkter som helst kan du förvandla dig till Ladybugs äventyrskompanjon och tillsammans skapa det bästa laget. Men vem är Cat Noir?

Adrien är en tonåring med ett dubbelt liv, tack vare Plagg Kwami som ger honom hans katt superkrafter. När Adrien förvandlar sig med sin Cat Noir ring blir han en riktig superhjälte som tillsammans med Ladybug ägnar sig åt att rädda Paris ifrån akumas skapade av skurken Hawk Moth.

Cat Noir dräkten för barn eller vuxen, består av en svart dräkt som passar perfekt att vinna smidighet och har vad som krävs för att bekämpa ondskan. Den består också av en blond peruk så att du kan visa upp den vackre Adriens hår, och en mask så att du kan hålla din identitet hemlig. Och om du vill ge Cat Noir dräkten lite extra stjärnglans, så kan du kompletera din look med en käpp för att försvara sig mot de skurkar som förföljer er.

Med våra Cat Noir och Ladybug dräkter för barn och vuxen så får ni jättekul när ni förvandlar er till era favorit seriefigurer i hela världen. De är perfekta för att ha roligt på Halloween, Carnival eller på födelsedagskalas med Ladybug!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 7 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top