Skip to content

Hur organiserar du den bästa födelsedagsfesten för LOL Surprise?

Om din lillas födelsedag dyker upp och du undrar vilken typ av fest du ska organisera är vi här för att hjälpa till. Nu är det enkelt att organisera en LOL Surprise-födelsedag!

Men vad är LOL Surprise? Och vad ska du tänka på när du organiserar en födelsedagsfest för dina barn? Låt oss gå igenom det steg för steg.

Vad är LOL Surprise? Vad är hemligheten med dess framgång?

LOL Surprise är små dockor med stora ögon, de kommer i en boll som är lindad i lager av färgat papper, täckt med ritningar. Förutom dockorna själva innehåller de också små tillbehör.

Under de senaste 3–4 åren har LOL Surprise dockor blivit en av de mest populära leksakerna till barn. Dess namn, som du till en början tror att det kommer från förkortningen LOL (skrattar högt), som används på sociala medier för att uttrycka skratt, står faktiskt för ”liten skandalös liten”, förklarar skaparna.

Hemligheten med dess framgång är utan tvekan överraskningsfaktorn. Från utsidan har du ingen aning om vilken docka eller tillbehör du får, och det finns inget barn gillar mer än en bra överraskning! Förväntningen och spänningen att de kanske kan få vad de vill ha bidrar till överraskningen.

type=”bookmark” style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” class=”mce_SELRES_start”>

Organisera en LOL-suprise födelsedag

När du har valt dessa roliga dockor som tema är det dags att börja göra födelsedagsfesten klar. Det finns många saker du behöver komma ihåg för att se till att ingenting glömts.

Inbjudningar

Det första du ska göra är att bjuda in alla födelsedagsbarnen. Och vilket bättre sätt att göra det på än att använda några tema födelsedagsinbjudningar. Här på Funidelia har vi fantastiska LOL-suprise-inbjudningar som du kan anpassa och skicka ut till alla deras vänner. Glöm inte att lägga till datum, tid och plats för evenemanget, så ingen glömmer.

LOL Surprise dekorationer

Nästa steg är att bestämma LOL Surprise-födelsedagsdekorationer. Glöm inte att du kommer att behöva dekorera hela kalasplatsen, såväl som borden där gästerna kommer att sitta för att äta och dricka. Dessa är de viktigaste sakerna att tänka på:

    • Dekorera platsen: Glöm inte girlanger, ballonger och alla slags hängande dekorationer till denna födelsedagsfest. Du kan också skriva ut några specialaffischer för festen.

      Du behöver inte oroa dig för dekorationerna, vi har massor av LOL-dockor ballonger i folie, som består av två stjärnformade ballonger, två runda ballonger med bilder på dockorna och till och med en liten LOL-suprise formad ballong! De kommer att älska det.

    • Bordsartiklar och dekorationer: Allt borde matcha vid denna viktiga födelsedagsfest med LOL Surprise. Vad bättre än att ha tallrikar, koppar, servetter, bestick och till och med bordduken som matchar resten av dekorationen.

      Om du föredrar kan du använda enfärgade bordsartiklar som matchar LOL Surprise-dekorationerna: rosa, turkos, lila…

Mat, dryck och roliga spel

Allt som finns kvar är det sista steget, att laga mat och fixa dryck till födelsedagsfesten. Vatten, juice och läsk för de äldre barnen fungerar bra. När det gäller mat är det bästa att kombinera några mer matiga mellanmål, några smörgåsar och några bakverk för alla som gillar sött. Det är viktigt att alltid tänka på möjliga allergier eller intoleranser när man förbereder mat till festen.

Naturligtvis kommer kronan på verket att vara när kakan kommer ut och din lilla blåser ut ljusen. Här är några roliga exempel på vackra LOL Surprise-kakor.

För att avsluta, kan du ordna några spel för barnen att spela. Kanske hänga upp en eller två piñator så att de kan öppna dem för små priser. En bra idé är att göra ett LOL-suprise paket för varje gäst, men för att få dem måste de komma förbi olika prov och ledtrådar. På så sätt kan du skapa samma överraskningseffekt som har gjort dessa dockor så populära!

Have fun…and LOL!