Skip to content

Alla Harry Potter prylar du alltid önskat dig

Är du ett fan av den mest magiska saga som världen någonsin har känt? Om svaret är ja, du har du tur! Det är dags att lämna ditt mugglarliv bakom dig, för med dessa Harry Potter-produkter kan du bli en riktig trollkarl eller häxa. Men du behöver inte resa till ända till Diagon Alley, för nu kan du skaffa alla Harry Potter-saker du alltid har drömt om. Förutom många idéer för att ge bort till dina potterheads vänner eller familj.

Och det är att i vår Harry Potter-butik du hittar de bästa produkterna och gåvorna från Harry Potter och Fantastiska Vidunder. En värld full av magi där du säkert kommer att hitta det du alltid har velat ha för att komplettera din samling.

T-shirts och tröjor

Det första vi alla bör ha i garderoben är en bra samling av Harry Potter-kläder. De roligaste t-shirts och tröjorna från Hogwarts, plattform 9 ¾ eller sköldarna från de fyra Hogwarts-hemmen.

Vi har väldigt originella modeller av Harry Potter t-shirts med glasögonen från vår huvudperson, bilder av karaktärer som Dobby eller de mest nördiga fraserna. Du kan till och med ha en Expecto Patronum på din egen t-shirt om du skulle stöta på en dementor!

Och med våra tröjor kan du representera ditt favorithem, med olika modeller av var och en eller bära din Quidditch Champion-tröja med stolthet.

Men det bästa av allt är att du hos Funidelia hittar kläder för alla åldrar, från pojkar och flickor till vuxenkläder för män och kvinnor.

Tunikor och halsdukar

Vad skulle en trollkarl vara utan hans mantel? Just för att de är oumbärliga för en trollkarl, är mantlar en av de mest önskade Harry Potter gåvorna för vilket fan som helst. Det är därför vi har Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw och naturligtvis Hufflepuff-tunikan, så att du kan välja den du gillar bäst. Dessutom har vi speciella tunikor som osynlighetscapen eller Quidditch tunikorna.

Komplettera också din tunika med en av våra Harry Potter halsdukar och du får en mycket speciell uppsättning som skyddar dig mot kylan under höst och vinter.

Trollstavar

En av sakerna från Harry Potter, som varje fans och freak av sagan, alltid har velat ha i sin besittning är någon av Harry Potter trollstavarna. Bli inte utan din egen och börja öva på dina trollkonster!

I vår Harry Potter-butik hittar du alla trollstavar ifrån seriens huvudpersoner. Du kan välja mellan Harrys trollstav och hans vänner Hermione och Ron, Snapes trollstav eller den onda Lord Voldemorts trollstav. Och naturligtvis har vi också den dyrbara Dumbledore trollstaven.

Och om du är ett fan av Fantastiska Vidunder kan du skatta dig lycklig, för hos Funidelia hittar du också Newt Scamander, Percival Graves eller Porpentina Goldstein trollstavarna bland många andra.

Ryggsäckar och skolmaterial

Nu kan du göra det klart på din skola, institut eller universitet att du är ett verkligt fan av denna magiska saga från böcker och filmer. Välj den Harry Potter-ryggsäck du alltid har velat ha och skryt med den. Från Hogwarts, från plattform 9 ¾ eller från något av hemmen. Vi har ryggsäckar för barn, med eller utan hjul, ryggsäckar för vuxna, axelremsväskor och till och med sportväskor.

Kombinera din ryggsäck med väldigt speciella pennfodral, pennor eller anteckningsböcker. Hitta det mest nördiga Harry Potter skolmaterialet, med kvast eller trollstavsformade pennor och lunchlådorna med de mest kända som Tom Riddle eller Newt Scamanders från Fantastiska Vidunder. Med denna Harry Potter-merchandise kommer alla att veta att du inte är en vanlig enkel mugglare!

Funkos och figurer

Nu kan du samla på de bästa funkos av Harry Potter och Fantastiska Vidunder. Välj dina favoritkaraktärer eller skaffa dem allihop. Vi har Harry, Hermione, Ron och Luna, professorerna som Snape eller Remus Lupine, funkos från Dumbledore och Voldemort, till och med funkis med Dobby och några av de fruktade dementorerna.

Lägg till funkon med Niffler från Fantastiska Vidunder så får du den bästa Funko Pop-kollektionen med Harry Potter som du någonsin kunnat tänka dig!

Harry Potter gåvor

Om alla dessa Harry Potter-saker inte är tillräckligt, så finns det fortfarande mycket mer! Vi har de bästa Harry Potter-presentidéerna för att göra alla fans av denna saga väldigt lyckliga.

Bland vår Harry Potter merchandise hittar du Hogwarts badrockar för både honom och henne, otroliga koppar som den med Patronus Expect som ändrar färg, slipsar med Gryffindor, Slytherin och resten av hemmen och en massa produkter relaterade till Gyllene Kvicken, som lampor eller dekorationsfigurer.

Dessutom har vi en stor överraskning inför nästkommande jul, en magnifik Harry Potter adventskalender med vilken du varje dag kommer hitta en pocket pop av karaktärerna i detta magiska universum.

Med alla dessa Harry Potter-saker kommer de inte att kunna kalla dig mugglare längre och du kommer göra varje nörd och freak av historiens mest lästa och mest bevakade saga avundsjuka. Du kan skaffa allt du någonsin önskat!