Skip to content

Den mest originella juldekorationen

 

”Winter is coming” och med den, en av de vackraste tiderna för att tillbringa med familjen, julen. Därför måste vi börja tänka på juldekorationen som vi ska välja i år. Vi har goda nyheter: på Funidelia har vi bestämt att vi ska hjälpa dig med juldekoration i år, så låt oss ge dig en hel del idéer om dekoration och julpynt!

Vi har allt du behöver i vår juldekorationssektion, från julekransar och annan dekoration, till julgranar, de mest originella dukningen till jul (glas, tallrikar eller dukar med de roligaste jultemana).

Men hur väljer vi juldekoration? Var lugn, vi kommer att visa dig en hel del olika teman och de väsentliga prydnadssakerna för att tillbringa en vacker och rolig jul med din familj.

Juldekoration med färger

En av huvudsakerna som kan få oss att välja våra juldekorationer är färgerna. Vi kan bestämma oss mellan silver, guld eller röda dekorationer och därifrån sedan kombinera allt med de originella idéerna du hittar hos Funidelia.

    • Silverdekoration: allt du behöver för att skapa den bästa julfesten, med grå och silverfärger. Bordsdukar, tallrikar, bestick och till och med silverljusstakar för att ge ditt bord en vacker touch. Och naturligtvis har vi olika alternativ för ballonger, kransar och silverfärgad väggdekoration. Till och med den mytiska drömfångaren i grått! Och om du ska ha en stor fest … Så har vi silverfärgade konfettikanoner!

    • Gulddekoration: guld kommer att regera på din jul med dessa produkter. Guldmuggar och tallrikar i olika storlekar, ballonger med vilka man kan bilda ett årtal med eller ”god jul” och stjärnor eller vackra hängande dekorationer för en mer utmärkt touch. Ge ditt bord ett guldbad med dukar, servetter och till och med guldfärgade diamantformade kristaller. Du kommer inte att lämna någon likgiltig!

    • Röd dekoration: och för en mer traditionell juldekoration har vi färgen för julen, röd. All dukning, tillsammans med roliga och originella girlanger med fransar, stjärnor eller tofsar som ger den slutgiltiga touchen. Och lägg till röda ljus eller röda rosenblad på ditt bord för att göra det ännu mer originellt.

Men om vi inte kan bestämma oss för en specifik färg, kan vi fokusera vår dekoration på snöflingorna. Då vi kan blanda vita, blå, silver och till och med guldfärger. Vi har också den mest originella dukningen och dekoration för ditt bord och du kan pryda dina väggar med snöflingor som jul tema.

Sätter du fram julkrubban eller väntar du på jultomten?

På julen är variationen av juldekorationer enorm. Det finns de som föredrar sätta fram julkrubban och fira födelsen. Och andra som mer gillar att dekorera dess hem med motiv som jultomten, hans renar och julstrumpor vid spisen så att jultomten kan lämna julklappar och godis till dem som har uppfört sig bra.

Om du är mer av julkrubban stilen föreslår vi några vackra jul byar i miniatyr. Du hittar också julgranar och julpynt som ljusslingor som du kan placera i hela ditt hem eller vid julkrubban för att belysa den bättre.

Om du föredrar att omge dig med jultomten och allt relaterat till den mest berömda skäggiga tjocka magen gubben, har vi den mest originella jultomtedekorationen. Från dekorationsfigurer och prydnader till dörrarna till dukning för din lunch eller middag. Och naturligtvis massor av julstrumpor att hänga vid din eldstad. Välj dina favoriter och vänta till julafton för att se hur snäll du har varit.

Lägg också till en rolig och öm touch med vår julrendekoration. Figurer, bordsredskap, hängande dekorationer och till och med julrenformad konfetti.

Julgranar och andra viktiga juldekorationer

Vi lämnar dig med de viktigaste nödvändigheterna för juldekoration!

    • Julgranar: eftersom det inte finns någon jul utan julgran, har vi den bästa julgransdekorationen. Ljus, glitter, rosetter, figurer och julgranskulor i olika färger och kombinationer så att du har många alternativ att välja mellan. Naturligtvis kommer du inte sakna någonting! Och om du letar efter mindre julgranar har vi flera idéer till dig.
    • Julstjärnor: och vad skulle julgranen vara utan att dess julstjärna som kröner toppen. Välj din favorit och ge din julgran den sista touchen den behöver. Vit, guldfärgad, röd, silverfärgad … Du har många modeller att välja på för att hitta den du letar efter.

    • Juldukning: tallrikar, muggar, bestick, dukar och allt du behöver för ditt bord vid jullunchen och middagar. Blanda färger och toner eller välj all dukning i samma färg. Motiv med snöflingor, renar eller jultomten för att ge den en originell och rolig touch. Kort sagt, hundratals kombinationer av juldukningar för att sätta upp en fest helt i din smak.

  • Julgirlanger: låt festen börja! Förbered ditt hem med de mest originella girlangerna och väggdekorationerna så att ingen vill gå hem tidigt. Girlanger med stjärnor, snöflingor eller fraser som ’Merry Christmas’ eller ’Christmas time’ i olika färger och typsnitt. Välj dina julgirlanger nu!
  • Adventskalendrar: sist men inte minst den roligaste adventskalendern för december med överraskningar varje dag. Vi har flera mycket originella alternativ. Bli bara inte otålig och öppna dem i förväg, klarar du det?