Skip to content

Nördiga grejer och presenter: Inga detaljer får saknas!

Välkommen till den roligaste sektionen för alla nördiga fans! Idag är det premiär av den här sektionen där vi visar dig de bästa nördgåvorna och de senaste nyheterna från freakvärlden.

Hos Funidelia har vi den mest originella produktkatalogen för fans för tillfället. I vår freakbutik hittar du massor av produkter så du kan klä dig ut som Thor, Batman eller Captain Marvel, idéer för att bli en riktig trollkarl eller häxa ifrån Harry Potter och lägga undan ditt mugglarliv, eller originella presenter till fans av Disney-världen, Stars Wars eller videospelens universum. Fornite, Minecraft eller Dragon Ball fans kommer att bli galna av alla våra produkter!

Gåvorna för de mest originella fansen

Från de roligaste t-shirtarna, till koppar som ändrar motiv och färg beroende på temperatur. I vår katalog med nördiga gavor hittar du allt du kan tänka dig … Och många grejer som du aldrig ens skulle komma att tänka på!

I vår blogg kommer vi att föreslå bra idéer för att köpa eller ge bort i gåva nördiga saker till män, kvinnor eller barn och bebisar, inklusive råd om maskeraddräkter och tillbehör till din hund. Vi kommer också att prata om de bästa gåvorna som en familj kan njuta av tillsammans, som till exempel sällskapsspel för de största fansen, till exempel Trivial och Harry Potter Cluedo eller Monopol och Game of Thrones Risk.

Gåvor för honom

Letar du efter presentidéer till en vän, pojkvän eller familjemedlem? Då har du hamnat rätt, för här hittar du en hel del idéer och tips så att du kan fixa en cool och originell present.

Vi har den mest originella merchandise för män från de stora sagorna som The Avengers, Stars Wars, Sagan om Ringen och Harry Potter, ifrån fantastiska serier som Game of Thrones eller Friends och de bästa videospelen, från de äldsta som Pac-Man eller Mario Bros, till de mer aktuella som Fortnite eller Pokemon.

Gåvor till de mest nördiga kvinnorna

Missa inte våra idéer med nördiga presenter till kvinnor. T-shirts, tröjor eller väskor så originella som får vem som helst att lysa upp när de öppnar din present. I våra bloggartiklar kommer vi att upptäcka de bästa föremålen för fans i vår online butik för att fixa den perfekta presenten.

Det spelar ingen roll om din flickvän eller vän är ett fan av Marvel, Harry Potter eller Game of Thrones, det spelar ingen roll om hon gillar Disney-prinsessor eller skurkar, eller om hon är mer gillar att plocka fram sin vilda sida med Harley Queen … Med vår merchandise för henne hittar du allt du kan tänka dig och mer!

Presentidéer för barn

Vilka är dina barns favoritserier eller film? Vem är deras favoritkaraktär? Vilka de än är, så kommer vi på Funidelia att ge dig många förslag så att du kan ge dem något originellt och roligt för att uppfylla deras drömmar.

Skolväskor med eller utan hjul, pyjamasar, figurer eller funkos, mjukisdjur och roliga leksaker eller till och med magväskor, vi har allt du kan tänka dig. Med teman om superhjältar, videospel, Disney World … och mycket mycket mer!

Inom barnens merchandise hittar du skolväskor med Frost eller Bilar, roliga Fortnite t-shirts eller med superhjältar som Spiderman eller Paw Patrol. Coola kepsar och söta mjukisdjur med Musse och Mimmi.

Det här är bara några av idéerna med nördgåvor för vuxna och barn, men fanfenomenet är mycket brett och det är därför vi lämnar dig med några idéer för att fixa de bästa presenterna till dina vänner eller din familj. Men vi kommer också att hålla dig uppdaterad med allt som händer i ”fan universumet.” Vi kommer att ha ett freaknyhetsavsnitt med alla nyheterna från våra favoritserier och karaktärer.

Och även de senaste nyheterna

Ja, och som vi sagt, kommer vi att hålla er uppdaterade om allt som händer kring våra favoritserier och filmer, och naturligtvis dess huvudpersoner. Vi kommer att på det roligaste sättet berätta om alla premiärer av nya säsonger, de senaste filmerna, nästa serie som kommer att hålla oss klistrade framför skärmen och om allt som händer i de främsta Comic Cons: både, nationella och internationella.

Vad sägs om en ny Batman, en ny Fantastiska Vidunder-film, återkomsten av La Casa de Papel eller premiären av en av de efterlängtade serierna relaterade till världen av Game of Thrones? Du kommer att bli den första att få reda på allt!

De roligaste nyheterna för fans och naturligtvis ryktena, hemligheterna och detaljerna om de kommande utgåvorna eller nyheterna om din favoritserie kommer fortsätta en säsong till eller om slutet är nära.

Vi kommer heller inte glömma bort alla gamers, vi kommer att prata om nya videospelslanseringar, nyheter om konsoler och de bästa evenemangen som varje gamer vill delta på.