Star Wars: brödrost, våffeljärn, popcornmaskin med mera

Om du alltid har velat veta hur Jabba the Hutt äter frukost för att ha den"superkroppen" eller om du inte vet vad Yoda äter för att vara så smidig ... nu kan du upptäcka det här. För i det här avsnittet hittar du de mest nördiga apparaterna i hela galaxen : Star Wars brödrost för att göra Darth Vader smörgåsar, våffeljärn i form av dina stormtroopers, smörgåsjärn för att förbereda de godaste smörgåsarna i galaxens ytterkant, Star Wars popcornmaskin i förm av Dödsstjärnan så det saknas popcorn när du kör ett Star Wars-filmmaraton, en vattenkokare i form av Darth Vaders hjälm ... Allt du behöver för en aptitretare med din egna personliga nörd touch! Vi har flera modeller av Star Wars-brödrostar, som Darth Vader-brödrosten med designen av hans hjälm eller Dödssjtärnan-brödrost, sfärisk och silverfärgad precis som i filmen. Njut av läckra rostade bröd som är goda nog för kejsaren Palpatine själv. Med justerbar termostat och alternativ för att tina, breda och långa spår för att passa alla typer av bröd, och en smulbricka som du kan dra ut för enkel rengöring. De har till och med en knapp för att lämna ditt rostade bröd lite mer som den "Ljusa sida" eller den "Mörka sidan" om du föredrar lite extrarostat. Du hittar också våffeljärn eller våffeljärn med Star Wars, Stormtrooper, Dödsstjärnan ... Med olika temperaturer för att grädda dina våfflor, non-stick och rostfritt stål så att de inte fastnar och lätt kan rengöras. Vilken som av dessa hushållsapparater är den perfekta Star Wars-presenten för alla fans av denna galaktiska saga.

https://www.funidelia.se/cart
 • Darth Vader Våffeljärn - Star Wars Darth Vader Våffeljärn - Star Wars
  Officiell produkt
  Inkluderar: Våffeljärn för att göra våfflor i form av Darth Vader's hjälm. Lådmått: 27.1 x 21.7 x 13.1 cm. Non-stick, lätt att rengöra.
  549 kr
  Tillgänglig
 • Salt och pepparkvarn Star Wars Salt och pepparkvarn Star Wars
  Officiell produkt
  Inkluderar: Salt och pepparkvarn 21x5 cm. Har en makanism i keramik för att finjustera tjockleken. Maler peppar och salt genom att trycka på en knapp och lyset tänds automatiskt medan den maler. Fungerar med 4 AA batterier (inte inkluderade)
  549 kr
  Tillgänglig
 • Vattenkokare Darth Vader - Star Wars Vattenkokare Darth Vader - Star Wars
  Officiell produkt
  Inkluderar: Vattenkokare 17 liter. Fungerar med alla typer av spisar: gas, elektriska, högteknologiska och Induktion. Tål ej diskmaskin. Visslar trevligt när vattnet är redo
  599 kr
  Tillgänglig
 • Äggkopp och brödrost Baby Yoda - The Mandalorian Äggkopp och brödrost Baby Yoda - The Mandalorian
  Officiell produkt
  Inkluderar: Rolig frukostuppsättning som innehåller en äggkopp eller en brödkniv
  159 kr
  Tillgänglig
Sortera på:
Funnit:: 4 produkter
Filtrera:
Din sökning:
  Top