Dräkter & Opposuits

Opposuits samt de roligaste kostymerna du kan tänka dig! Roliga kostymer och färgglada kostymer som får dig att sticka ut på festen.

Filter
Din sökning:

Dräkter och Opposuits, de hetaste kostymerna på marknaden just nu!

Du kanske har hört om de nydanande och fräscha Opposuits kostymerna? Opposuits är ett Nederländskt klädesföretag, grundat år 2012, som specialiserat sig på att göra färgglada kostymer med häftiga och skojiga teman.

Det hela började med en orange kostym riktad till de Holländska fotbollsfansen, som direkt blev en Nederländsk succé. Och efter att man erhöll stor publicitet i olika medier under de påföljande åren utvecklades och spred sig flera olika varianter av de säregna Opposuits kostymerna.

Utforska vårat underbara sortiment med Opposuits och roliga kostymer

Vårt härliga sortiment med allehanda originella kavajer och byxor, hjälper dig att välja en speciell och färgglad kostym som passar just din smak.

Självklart så inkluderar vårt sortiment flera olika Opposuits kostymer, som till exempel Opposuit Gangstaclaus, Opposuit Batman, Opposuits Testival och inte minst den coola Opposuits Mr. Lover lover kostymen.

Utöver de olika Opposuit kostymerna har vi även ett flertal olika modeller av roliga kostymer, som exempelvis följande originella och färgglada kostymer: Off the wall-, Sky high-, Goldfish- och Comic strip- kostym. Dessutom kan du även välja en helskön enfärgat lila kostym för att imponera på dina vänner eller “den där” tjejen kanske ;)

Skaffa dig dina egna Roliga kostymer och Opposuits från Funidelia

Bli den coolaste killen på maskeraden, festen eller varför inte arbetsplatsen! Köp din originella kostym eller opposuit med hög kvalitet till ett lågt pris här på Funidelia! Beställ dina produkter online idag med snabb leverans!

Top